Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Aš tekėjau pernai ir pirkau žiedelius Fabrikante, tai va nepraėjus metams jau žiedai geltonuoja (pirkome balto aukso) doh.gif unsure.gif
Čia tiesiog norėjau pasidalinti su būsimomis nuotakomis nekokia patirtimi...
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 14:48)
atsiusk man ikelsiu
sarune*bos.lt vietoj zvaigzdutes @ arba rasyk i privata

persiunciau elektroniniu. aciu!
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 04, 16:29)
nu bet mano tai rugpjucio 4 ir vistiek padare. gal paspauskit.

o mes tekam lotuliukas.gif 08,03 biggrin.gif
Atsakyti
chriupikes vestuviniai ziedeliaichriupikes vestuviniai ziedeliai:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarune+: 04 liepos 2007 - 15:31
QUOTE(Latte @ 2007 07 04, 15:39)
Aš tekėjau pernai ir pirkau žiedelius Fabrikante, tai va nepraėjus metams jau žiedai geltonuoja (pirkome balto aukso) doh.gif  unsure.gif
Čia tiesiog norėjau pasidalinti su būsimomis nuotakomis nekokia patirtimi...

zinau apie ka kalbi. mano suzadetuviu ziedas jau visiskai raudono aukso tapo is balto. kazkokia samadielka. gal ir tavo laikui begant taps raudono aukso. stebuklas
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 17:25)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 16:25)

Labai grazus ziedeliai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 07 04, 16:25)

thumbup.gif o kas isgraviruota, tik data ar ir vardai yra?
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 07 04, 16:40)
thumbup.gif o kas isgraviruota, tik data ar ir vardai yra?

isgraviruota data ir... na toks musu zodis, kuriuo megstam vienas kita vadinti blush2.gif juokingas toks...
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 04, 16:49)
isgraviruota data ir... na toks musu zodis, kuriuo megstam vienas kita vadinti  blush2.gif juokingas toks...

koks zodis ???????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 04, 16:49)
isgraviruota data ir... na toks musu zodis, kuriuo megstam vienas kita vadinti  blush2.gif juokingas toks...

grazus ziedukai, tokie klasikiniai. mes ir kazka panasaus galvojam darytis. tik menuo beliko, o dar juvelyro normalaus neturim ir neapsisprendziam dar. o kiek jusu ziedai svere, po kiek mazdaug gramu? buvom issirinke lyg nupjauto varzto formos ir labai mums patiko nuotraukoje, bet savaigali Kauno bazese pasimatavom kazka panasaus, tai ant musu pirstu visai be rysio atrodo ir nepatiko. pakeitem nuomone, darysimes klasikinius tik siek tiek storesnius ir formos va tokios kaip chriupikes.
mergaites, gal zinot kas auksa parduoda, pirktume apie 10 g, skubiai.dekui g.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2007 07 04, 18:26)
grazus ziedukai, tokie klasikiniai. mes ir kazka panasaus galvojam darytis. tik menuo beliko, o dar juvelyro normalaus neturim ir neapsisprendziam dar. o kiek jusu ziedai svere, po kiek mazdaug gramu? buvom issirinke lyg nupjauto varzto formos ir labai mums patiko nuotraukoje, bet savaigali Kauno bazese pasimatavom kazka panasaus, tai ant musu pirstu visai be rysio atrodo ir nepatiko. pakeitem nuomone, darysimes klasikinius tik siek tiek storesnius ir formos va tokios kaip chriupikes.
mergaites, gal zinot kas auksa parduoda, pirktume apie 10 g, skubiai.dekui g.gif

tai pvz., Ziedu valdomas gamina ir pats aukso turi mirksiukas.gif
Atsakyti