Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(Astukasas @ 2007 11 15, 19:44)
Parodysiu ir as savo ziedukus

nematau
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2007 11 01, 20:29)
O mes norejom paprastu tradiciniu, be jokiu "menu", tad issirinkome va tokius plokscius, ir labai jais dziaugiames smile.gif

super ziedukai,sau irgi noriu tokiu,kur pirkai jei nepaslaptis ir kiek kainavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 11 02, 02:55)
Na, o man sitie mieli, vat as tokius zadu darytis

ax.gif labai panasius jau uzsisakem, o gal net tokius pacius blush2.gif
Apie tokius as ir svajojau wub.gif , perdaug neismarginti ..........tikri vestuviniai, bet nesenamadiski thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 15 lapkričio 2007 - 23:07
Sveikos 4u.gif
As cia irgi truputi landziojau po saitus ir radau kelis idomesnius variantus tai sakau pasidalinsiu, bus kur akytes paganyt ax.gif
http://public.fotki....ings/ring1.html
http://public.fotki....ings/ring2.html
O sitas kam patinka masyvesni, bet man kazkaip kai isiziuri tai asociacijos visokios kyla lotuliukas.gif
http://public.fotki....ings/ring4.html
Nors gal jei tokie platus patiktu tai visai ir nieko ideja su potekste... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2007 11 16, 12:53)
O sitas kam patinka masyvesni, bet man kazkaip kai isiziuri tai asociacijos visokios kyla lotuliukas.gif
http://public.fotki....ings/ring4.html
Nors gal jei tokie platus patiktu tai visai ir nieko ideja su potekste... wub.gif

Čia tikriausiai turėjai omeny, kad tos akutės į spermatozoidus panašios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 11 02, 02:55)
Na, o man sitie mieli, vat as tokius zadu darytis

matiniai ziedai ilgai matiniais nebus... prades blizget po kurio laiko:) bent jau mum taip sake, kai rinkomes ziedus. g.gif
o musu ziedeliai stai tokie, aukso gijoj uzsisakem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelija_: 16 lapkričio 2007 - 13:55
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 16, 13:52)
matiniai ziedai ilgai matiniais nebus... prades blizget po kurio laiko:) bent jau mum taip sake, kai rinkomes ziedus. g.gif

As irgi tai esu girdejusi, bet pradejau ziedais dometis tik po to kai jau uzsisakem blush2.gif Tai jau dabar saukstai po pietu doh.gif o be to dziaugiaus kad ir siaip palyginus greit issirinkom, nes galvojau vargo bus - maniskis tai masyvesnio, balto aukso, paraizyto norejo, o man prie paprastumo ir klasikos sirdis linko, tai apsistojom ties kompromisu - issirinkom auksinius, kaip ir klasikinius, tik staciais krastais ir tokiu "pasiaustu" pavirsium, mum pasirode tokie idomesni ir neperdaug madrus rolleyes.gif kazkas panasaus i situs tik be tu skrituliuku per viduri 4u.gif
http://public.fotki....ings/ring3.html
Kai turesiu tikra nuotrauka - imesiu 4u.gif
Tik nezinau ar cia ir skaitos jie kaip matiniai ar tai yra visai kas kita ir man nera ko gasdintis? unsure.gif
Bet jei ir nusideves as is to tragedijos nedarysiu, nevargsiu ir nunesus paprasysiu kad visiskai nuslifuotu ir blizgu pavirsiu padartu tongue.gif
Atsakyti
matiniai tikrai ilgai matiniais ilgai nebus.taip pat kaip ir baltas auksas ilgai nebus baltas,nes musu nepraejus nei penkiem menesiam truputi pagelto,o kur buvo matinis pavirsius pasidare daugiau blizgus nei matinis ir labai matosi kiekvienas ibrezimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 11 16, 15:19)
matiniai tikrai ilgai matiniais ilgai nebus.taip pat kaip ir baltas auksas ilgai nebus baltas,nes musu nepraejus nei penkiem menesiam truputi pagelto,o kur buvo matinis pavirsius pasidare daugiau blizgus nei matinis ir labai matosi kiekvienas ibrezimas doh.gif

Teisybe, cia viena forumiete anksciau minejo, kad jei zieda daro is balto aukso, reik reikalaut kad ne geltona baltu apipustu, kaip jiems lengviau, bet kad is balto ir darytu. Apipustas po pusemcio nesiojimo apsitrina verysad.gif
Man tai is vis nesuvokiama, kaip juvelyram sazine leidzia tokius ziedus daryt kurie net sutuoktuviu metiniu neatsventus i save nebepanasus?! Taigi vedybiniai ziedai tai ne siaip sau, ne del grozio schmoll.gif Kam tada tokius visai vienkartinius daryt? Gi juvelyrai zino ka daro, ir dar pinigus plesia protest.gif nesuvokiama man... aggressive.gif
Atsakyti
Sveikos, pradejau dometis ziedais, ir pasakysiu, kad gaetinai sunku... Mes norime paprastu klasikiniu ziedu, bet parsuotuvese tokiu nerandame:( Gal kas gali apatarti, kur galima uzsisakyti, kad pagamintu klasikinius ziedus?
Atsakyti
QUOTE(eglet82 @ 2007 11 18, 21:45)
Sveikos, pradejau dometis ziedais, ir pasakysiu, kad gaetinai sunku... Mes norime paprastu klasikiniu ziedu, bet parsuotuvese tokiu nerandame:( Gal kas gali apatarti, kur galima uzsisakyti, kad pagamintu klasikinius ziedus?

Sveika 4u.gif
Siaip kiekvienoj normalesnej juvelyrinej turetu daryt, o kur pigiau ir geresnis aptarnavimas jau pripliurpta sitoj ir ankstesnese temose apie vestuvnius ziedus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2007 11 16, 16:48)
Teisybe, cia viena forumiete anksciau minejo, kad jei zieda daro is balto aukso, reik reikalaut kad ne geltona baltu apipustu, kaip jiems lengviau, bet kad is balto ir darytu. Apipustas po pusemcio nesiojimo apsitrina verysad.gif
Man tai is vis nesuvokiama, kaip juvelyram sazine leidzia tokius ziedus daryt kurie net sutuoktuviu metiniu neatsventus i save nebepanasus?! Taigi vedybiniai ziedai tai ne siaip sau, ne del grozio schmoll.gif Kam tada tokius visai vienkartinius daryt? Gi juvelyrai zino ka daro, ir dar pinigus plesia protest.gif nesuvokiama man... aggressive.gif

na nera jie taip,kad jau labai pagelto,bet ten kur buvo pasiaustas pavirsius ten truputi pagelto,o ten kur buvo blizgus pavirsius taip ir liko baltas.bet dabar jie gal sakyciau net idomiau atrodo.mano ziedukas kainavo apie 900lt o vyro virs 1000lt.tai ner labai jau ir papigiai,bet vistiek spalva pakeite.
Atsakyti