Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(beata_abc @ 2007 11 23, 14:47)
aciu tau labai, skaitau ir tiek daug info, kad ko reikia nebeatsifiltruoju smile.gif
Papildyta:
O kur jus daret ziedukus?

Odeme (Ziedu valdove) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2007 11 23, 19:13)
Pantera as girdejau,kad nera labai gerai pirkti auksa is lombardo,nes nezinia nuo kokio zmogaus jis nuimtas ir tau bus parduotas. o dar ypac vestuviniems ziedams g.gif

o jei neturi aukso savo, tai kur gauti jei ne lombarde?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 11 24, 16:52)
o jei neturi aukso savo, tai kur gauti jei ne lombarde?

o tai jum butinas auksas?juk issirinkit modeli ir uzsisakykit juk juvelyrines is savo aukso gamina. g.gif
Atsakyti
o musu ziedukai tokie ax.gif pirkom Kaune "Leitos aukse" siaip geltono aukso ir virsuj siaura juostele baltojo

http://public.fotki....zas/084vi1.html
Papildyta:
QUOTE(sushi @ 2007 11 02, 05:29)
O mes norejom paprastu tradiciniu, be jokiu "menu", tad issirinkome va tokius plokscius, ir labai jais dziaugiames smile.gif

o man labai grazu tokie paprastuciai thumbup.gif ir kuklus nereziantys akies (ir musu panasus, tik virsuj dar balto aukso juostele eina) blush2.gif bet pradzioj pati tokiu ieskojau, tik neradom normaliu, nes budavo kazkokie labai plonyciai kaip vienkartiniai atrode doh.gif nu kad manau po metu plaudama indus buciau sulankscius as jau ta zieda lotuliukas.gif labai grazus ziedukai drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
sveikos, perverčiau temą - labai gražių žiedukų nuotraukyčių radau thumbup.gif
galiu pasidalinti sava informacija apie žiedukų daryma, gal kam pravers.
pirmiausia apėjom parduotuves - nieko tinkamo neradom schmoll.gif
sutikom urme moterį pardavėją, kurį viską papasakojo: patarė nesidaryti matinių, nes paviršius nusitrina ir vėl reikia atnaujinti kas pora metų - taip nubyra dalis aukso verysad.gif žiedukai neturi būti per ploni, jei norėsit įsidėt akutę smile.gif jei dedate du metalus, pvz. baltą ir geltoną auksą - juos perskirti grioveliu
mums patarė patiems išsirinkti modeliuką (jo ieškojom porą dienų, internete - angliškuose puslapiuose gausybė žiedų thumbup.gif )
jos vyras per savaitę mums ir padarė žiedukus thumbup.gif
darbas kainuoja pas jį 200-300Lt, jei akutę deda - tai +150
mūsų juvelyrė būna urme - lyg tais vakarinėj galerijoj, 6 salėj vidurinės eilės gale (pardavinėja keletą auksinių žiedų..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilyte3: 30 lapkričio 2007 - 15:09
QUOTE(jaunoji... @ 2007 11 23, 15:13)
na mes ir lb ilgai rinkomes ziedukus ir bent jau as db noreciau kitokiu nes praejus menesiukui jie lb apsibraize ir nekaip atrodo...o va kokie jie...

man tai nelabai schmoll.gif tik nesupyki 4u.gif
Atsakyti
na man tie ziedukai tokie iseigai o ne kasdieniniam naudojimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2007 11 30, 15:16)

Tu cia apie kuriuos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunoji... @ 2007 11 23, 17:13)
na mes ir lb ilgai rinkomes ziedukus ir bent jau as db noreciau kitokiu nes praejus menesiukui jie lb apsibraize ir nekaip atrodo...o va kokie jie...

apie siuos
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2007 11 30, 15:07)
man tai nelabai  schmoll.gif  tik nesupyki 4u.gif

4u.gif nieko tokio

QUOTE(Ispaikyta @ 2007 11 30, 15:16)

niu seip man beveik visi dabartiniai ziedai iseiginiai g.gif o jei norit neiseigai tai reik tada tuos plonus paprastus smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Noriu paklausti: gal žinot pavadinimą ar adresą juvelyrinės (juvelyro) Vilniuje, prie Mindaugo ir Basanavičiaus gatvių sankirtos? Mano dvi draugės ten žiedus darėsi, vienos klausiau, tai tik šitaip galėjo nupasakoti, nei pavadinimo nei adreso nepamena, nes tekėjo skubiai biggrin.gif Norėčiau nueiti ten pasidairyti, bet nesinori klaidžioti... Gal kas žinot?
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti