QUOTE(mallena @ 2007 06 11, 14:12)
aisku, galit bandyt, surizikuot, bet jei ne velu galite ir pasiaurinti. Rikites 5,5cm, tai tikrai neturetu kilti bedu.
Aisku, veliau jeigu iskils problema galima bus susiaurinti, bet jei bus kokios detales - akutes ar rastas- tai lyg ir neimanoma tokiu susiaurinti
Ir be abejo, geriausia pries tai pasikalbeti su juvelyru meistru (kad ir ne su tuo pas ka gaminsites), bet tik ne su pardaveja
Aisku, veliau jeigu iskils problema galima bus susiaurinti, bet jei bus kokios detales - akutes ar rastas- tai lyg ir neimanoma tokiu susiaurinti

Ir be abejo, geriausia pries tai pasikalbeti su juvelyru meistru (kad ir ne su tuo pas ka gaminsites), bet tik ne su pardaveja

as pati didziausia neapsisprendele. paskambinau tai bobai ir paskaiu kad pakeistu i 6 mm. biski gaila, bet reikia daryti protingai. taip patiko man stori ziedai, bet ir pirstu gaila supudit. kaip as anksciau nepamasciau apie tai. jau sakiau kad man pati didziausia ir sunkiausia problema su ziedais is viso vestuviu organizavimo. man visko reikia idealiai ko noriu.