Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(ezaite @ 2007 06 11, 13:38)
as pati didziausia neapsisprendele. paskambinau tai bobai ir paskaiu kad pakeistu i 6 mm. biski gaila, bet reikia daryti protingai. taip patiko man stori ziedai, bet ir pirstu gaila supudit. kaip as anksciau nepamasciau apie tai. jau sakiau kad man pati didziausia ir sunkiausia problema su ziedais is viso vestuviu organizavimo. man visko reikia idealiai ko noriu.

Manau, tikrai neverta jaudintis smile.gif 6 mm tikrai nera mazai, bet nera ir per daug. Musu ziedai 6 mm ir siek tiek lenkti (tiesus mums nebuvo grazu) ir tikrai neatrodo nei senoviskai, ne nemoderniai, ir komplimentu, kad grazius ziedus issirinkom sulaukiam smile.gif
O su labai placiais vasra gali buti nelabai gerai, nes pirstas po ziedu labai kais, na cia aisku ir nuo pirsto formos priklauso, bet tikrai verta gerai pagalvoti del labai placiu ziedu. Nors visgi svarbiausia, kad patiems jie butu patys graziausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 12 birželio 2007 - 07:25
QUOTE(Mylia @ 2007 06 12, 08:23)
Manau, tikrai neverta jaudintis smile.gif 6 mm tikrai nera mazai, bet nera ir per daug. Musu ziedai 6 mm ir siek tiek lenkti (tiesus mums nebuvo grazu) ir tikrai neatrodo nei senoviskai, ne nemoderniai, ir komplimentu, kad grazius ziedus issirinkom sulaukiam smile.gif
O su labai placiais vasra gali buti nelabai gerai, nes pirstas po ziedu labai kais, na cia aisku ir nuo pirsto formos priklauso, bet tikrai verta gerai pagalvoti del labai placiu ziedu. Nors visgi svarbiausia, kad patiems jie butu patys graziausi smile.gif

Jau nebera ka galvoti. tikrai 2 karta nebeatsauksim uzsakymo. Jau bus kaip bus. gal po 10 m galvosiu kokie madingi, nes ploksti jau bus iseje is mados. Zinau, kad 7 mm labai platus, bet galvoju tai kaip musus bobutes vaiksciojo su tokiais. Ju gal net 8 mm kokie. As save vis guodziuosi, kad man 7 ir nebutu tike man , nes ploni pirstai.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 12, 07:34)
Jau nebera ka galvoti. tikrai 2 karta nebeatsauksim uzsakymo. Jau bus kaip bus. gal po 10 m galvosiu kokie madingi, nes ploksti jau bus iseje is mados. Zinau, kad 7 mm labai platus, bet galvoju tai kaip musus bobutes vaiksciojo su tokiais. Ju gal net 8 mm kokie. As save vis guodziuosi, kad man 7 ir nebutu tike man , nes ploni pirstai.

Tikrai, nusiramink, bus Labai Gražūs jūsų žiedukai 4u.gif Nebegalvok apie tai kas galėjo būti ar bus su tais žiedais.. Manau jei tokius išsirinkote, tai taip liepė jums širdys.. Džiaukitės būsima Švente drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 12, 08:34)
As save vis guodziuosi, kad man 7 ir nebutu tike man , nes ploni pirstai.

Pas mane t.p. labai ploni pirstai, tai mano ziedelis yra 6 mm ir atrodo nei per platus, nei per siauras thumbup.gif Geras pasirinkimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
musu irgi panasus bus - 5,5 . Manau pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 12, 08:18)
zinok as pasiimiau nuotrauka tavo ziedu. tai sako rikrai pas mus niek tokiu nedaro. be to pagal nuotrauka mums nesutiko daryti. as norejau kaip tavo. del deimantuku pakeiciau nuomone, nes nesutiko daryti, tai  sakau bus gerai ir tokie. as aplamai dar pati painiojuosi kas grazu, todel nesu tikra ar man is vis patiks ka padarys. Zinau, kad gerai padariau, kad pakeitem uzsakyma i 6 mm, bet man labai grazu buvo platus. uz deimantukus po 90 Lt. tai ka, laukiam savo ziedu. kai tau padarys butinai imesk foto ir parasyk ar labai lenkti.

gerai,butinai idesiu foto.. tik nezinau kada pati atsiimsiu,na tikiuosi uz poros savaiciu bus padaryti, nes gi vestuves tai ne uz kalnu.. as taip pat kazkaip pergyvenu kaip cia tie ziedukai atrodys.. ar tikrai tokie bus kaip ir nuotraukoj... o jus darotes matinius ar blizgius? pas mus berods bent pagal foto,tai matiniai.. bet dabar galvoju ar ne graziau blizgus- kazkaip parduotuvej paziurejau tai blizgiuose ryskiaus spalvos issiskiria balto ir geltono aukso, ir atrodo puosniau nei matiniai.. MB sako gerai matiniai bus..aj nezinau.. g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 06 12, 11:35)
gerai,butinai idesiu foto.. tik nezinau kada pati atsiimsiu,na tikiuosi uz poros savaiciu bus padaryti, nes gi vestuves tai ne uz kalnu.. as taip pat kazkaip pergyvenu kaip cia tie ziedukai atrodys.. ar tikrai tokie bus kaip ir nuotraukoj... o jus darotes matinius ar blizgius? pas mus berods bent pagal foto,tai matiniai.. bet dabar galvoju ar ne graziau blizgus- kazkaip parduotuvej paziurejau tai blizgiuose ryskiaus spalvos issiskiria balto ir geltono aukso, ir atrodo puosniau nei matiniai.. MB sako gerai matiniai bus..aj nezinau.. g.gif

pas mus tai kur geltonas ta didesne dalis matine, o balta blizgi. net nezinau kaip atrodys. as ir del to nervuojuos. net nemaciau gyvai kaip atrodo tie matiniai. mums irgi uz poros savaiciu padarys. bet kuo toliau tuo labiau ju nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 06 12, 11:35)

man tai graziau matiniai, bet kadangi MB norejo blizgiu ir jie ne taip greitai susibraizo, tai blizgius ir uzsisakem ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 06 12, 11:56)
mums irgi uz poros savaiciu padarys. bet kuo toliau tuo labiau ju nebenoriu.

o mes savus turim atsiimti jau sia savaite, irgi jauduliukas nemazas ima
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 11, 12:51)
maniskis irgi tokiu norejo, tiksliau klasikiniu, bet man tokie  schmoll.gif o del plocio, man atrodo, gal ir musu per platus (5 mm)  g.gif

musu 8 mm ir nieko jie ne per platus smile.gif
Atsakyti