Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. M. Goberis

Na teko man su Goberiu pakontaktuoti. Jis toks prie bairio.Bet labai nekrito i akis jo tas bendravimas.Jis dalyvavo cezario metu kaip pagalbinis gydytojas.
Is kitos puses galvoju,kad visvien yra kaskaip suskirstyta,kaskas specializuojasi nestumo prieziuroje,kaskas profas gimdymuose g.gif As pasirinkau tokio varianto derini ir likau patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kiek jam mazdaug metu?
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 04 11, 09:34)
Gal kas zinot, kiek jam mazdaug metu?

na tarp 30-38 rolleyes.gif
Atsakyti
As ir gimdziau pas Goberi, nesitariau tiesiog papuoliau pas ji, kai suzinojau kad pas ji gimdysiu, tai labai nenorejau schmoll.gif , bet ka padarysi vaikiukas tai nepalauks ryto kol daktarai pasikeis pamainom, nieko blogo negaliu pasakyti apie ji, nei vieno juokelio neisgirdau, dar patare kaip guleti ir kvepuoti kad saremiai maziau skausmingi buti, saremiai ir gimdymas uztruko 8val.bet jokiu skatinamuju neleido 4u.gif pagimdziau greitai ax.gif tiesa kirpo, tai suleido nuskausminamuosius, jie turbut nesuveike,pradejo siuti sesele, o man skauda rekiu, Goberis sako leisk dar viena karta nuskausminamuosius, o sesele, nieko jauna, pakentes doh.gif , o Goberis piktai sako leisk ir viskas, tada suleido biggrin.gif Nieko neprase i kisene ir nedavem ax.gif .Po gimdymo tik viena karta sulaukem jo, bet ir nereikejo sveikos namo isvaziavom, jokiu komplikaciju, nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2005 09 01, 12:27)
o man nepatiko jo kvailos replikos ir uzkabinejimai. ir siaip per gyd konsoliuma jis mane apziurejes pasake kad vaikas bus 3600-3700g, cia isvakarese, o gime beveik 4300g cia tiek apie jo profesionaluma. na nepatiko ir tiek, nors girdejus ir geru atsiliepimu.

man likus iki gimdymo pasakė. kad gims iki 3kg vaikutis, nes pilvas buvo laaaabai mažas o gimė 4,800 kg blink.gif bet čia visai giminei ir draugams akys išoko nu visi stebėjosi aš irgi blink.gif bet va vaikutis gimė sveikutis, o aš dar operuojama buvau su kraujo perpilimai ir t.t bet man paliko gerą įspūdį šis gydytojas
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 21, 15:41)
man likus iki gimdymo pasakė. kad gims iki 3kg vaikutis, nes pilvas buvo laaaabai mažas o gimė 4,800 kg  blink.gif  bet čia visai giminei ir draugams akys išoko nu visi stebėjosi aš irgi  blink.gif  bet va vaikutis gimė sveikutis, o aš dar operuojama buvau su kraujo perpilimai ir t.t bet man paliko gerą įspūdį šis gydytojas

drinks_cheers.gif man ir labai labai patiko, o kiek cia prisiskaiciau apie ji doh.gif sunku patiketi schmoll.gif Nes taip maloniai bendravo ir su manimi ir su vyru. Man dare operacija ax.gif
Atsakyti
Bandžiau tartis pas jį gimdyt. Kol buvau su vyru, kalbėjo labai maloniai. Kai atvažiavau kitą kartą be MB, tai pasijaučiau lyg kokia kvaila paauglė būčiau. Žodžiu nepatiko. Galiausiai jis išvažiavo atostogaut, o aš likau ant ledo, net kito gydytojo nepasiūlė doh.gif Gimdyt teko pas Martinkienę ir tuo labai džiaugiuosi. Žodžiu, nenorėčiau pas jį gimdyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2008 08 22, 16:33)
Bandžiau tartis pas jį gimdyt. Kol buvau su vyru, kalbėjo labai maloniai. Kai atvažiavau kitą kartą be MB, tai pasijaučiau lyg kokia kvaila paauglė būčiau. Žodžiu nepatiko. Galiausiai jis išvažiavo atostogaut, o aš likau ant ledo, net kito gydytojo nepasiūlė  doh.gif Gimdyt teko pas Martinkienę ir tuo labai džiaugiuosi. Žodžiu, nenorėčiau pas jį gimdyt  schmoll.gif

bET JEI SU JUO TIESIAI SVIESIAI SUTARI KAD TAI JI NORI SAMDYTI TIKRAI JIS NEVAZIUOJA NIEKUR schmoll.gif schmoll.gif NES KAIP AS GIMDZIAU JIS ATOSTOGAVO IR JOKIU PROBLEMU NEBUVO schmoll.gif GAL MB JAM ATRODE PIKTAS IR NENOREJO PROBLEMU PRISIDARYTI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(My sweet baby... @ 2007 01 05, 07:35)
Gimdziau pas tumelionene, bet nieko gero negaliu pasakyt. Duodavau i kisene beveik kiekv. karta, kai ateidavau, aisku su dziaugsmu priimdavo, bet kazkokio ypatingo demesio nejutau, atvirksciai. Kartais per konsultacijas jos net ir nebudavo. O per gimdyma mano vaikutis vos neuzduso, dziaugiuosi dar kad spejo cezari padaryt... g.gif    nors pries gimdyma nemazai vyras jai i kisene idejo.... dabar jau tai nesvarbu, svarbiausia, kad vaikutis sveikas  thumbup.gif

na galeciau pasakyti ,kad as dar nepagimdziau,bet liko tik du men.visa sita laika vaikstau pas goberi kas menesi,nu tikrai esu patenkinta ir jo profesionalumu ir maloniu bendravimu.pinigeliu tai jis tikrai imti nenori.as aisku naglai ikisau,nes kai pasiulai po to nera kur dingti.kiek skaiciau jusu visu apibudinimus,tai susidariau nuomone,kad labiausiai nepatenkintos senai gimdziusios,tai gal jis visgi pasikeite.del pacio gimdymo tariausi,kad butu butinai jis pats,tai sutiko ir manau viskas praeis geruoju.sugalvojau eiti pas ji nes drauges kelios daresi isvalymus pas ji ir liko labai patenkintos ir prieziura ir rezultatu.na manau svarbiausia gerai su zmogum ir jis tada graziuoju o del to kad reikia palaukti ilgiau kol priims,tai manau nieko tokio,nescia juk ne invalide,pas visus gydytojud laukti reikia.niekas nesigilina kad daktaru darbas itemptas,jie musu turi daug o mes tai juos tik vienintelius,uztat turbut ir norisi kad aplink sokinetu.
Atsakyti
QUOTE(Laura Torrau @ 2008 08 23, 15:58)
na galeciau pasakyti ,kad as dar nepagimdziau,bet liko tik du men.visa sita laika vaikstau pas goberi kas menesi,nu tikrai esu patenkinta ir jo profesionalumu ir maloniu bendravimu.pinigeliu tai jis tikrai imti nenori.as aisku naglai ikisau,nes kai pasiulai po to nera kur dingti.kiek skaiciau jusu visu apibudinimus,tai susidariau nuomone,kad labiausiai nepatenkintos senai gimdziusios,tai gal jis visgi pasikeite.del pacio gimdymo tariausi,kad butu butinai jis pats,tai sutiko ir manau viskas praeis geruoju.sugalvojau eiti pas ji nes drauges kelios daresi isvalymus pas ji ir liko labai patenkintos ir prieziura ir rezultatu.na manau svarbiausia gerai su zmogum ir jis tada graziuoju o del to kad reikia palaukti ilgiau kol priims,tai manau nieko tokio,nescia juk ne invalide,pas visus gydytojud laukti reikia.niekas nesigilina kad daktaru darbas itemptas,jie musu turi daug o mes tai juos tik vienintelius,uztat turbut ir norisi kad aplink sokinetu.

na aš jau senokai gimdžiau, labiausiai patiko kai jis atėjosako nu kuri nori gimdyt sakau aš biggrin.gif (bet aišku aš jau buvau pernešiojus ir su prasidarymų 4 cm 2sav vaikščiojau) nebuvo jokių nereikalngų replikų ir t.t po gimdymo jis darė operaciją man ir taip pat po jos komplikacijų nebuvo, nors teko man kraują perpilt ir prižiūrėjo kasdien ateidavo. Bet džiaugiuosi, kad sūnus gimė sveikutis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 24 rugpjūčio 2008 - 22:51
Na, as kai atvaziavau gimdyti buvo jo pamaina. As buvau susitarus su kita gydytoja, tai nepergyvenau labai, ir dar zinojau kas jis per fruktas smile.gif labai malonus nebuvo, bet kad kazkaip ypac slyksciai tikrai nesielge. tik savam stiliuj, su mano vyru tai net nesisveikino, tipo jo net nemate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 08 22, 17:16)
bET JEI SU JUO TIESIAI SVIESIAI SUTARI KAD TAI JI NORI SAMDYTI TIKRAI JIS NEVAZIUOJA NIEKUR schmoll.gif  schmoll.gif  NES KAIP AS GIMDZIAU JIS ATOSTOGAVO IR JOKIU PROBLEMU NEBUVO schmoll.gif  GAL MB JAM ATRODE  PIKTAS IR NENOREJO PROBLEMU PRISIDARYTI mirksiukas.gif

Nemanau, kad tas mano MB labai piktas atrodė biggrin.gif O kad per atostogas jo nebus, Goberis iš karto pasakė, mat išvažiavo į Juodkrantę atostogaut. Dabar jau nesvarbu. Daugiau gimdyt nesiruošiu, tai nereikės galvot pas ką gimdyt biggrin.gif
Atsakyti