Gimdziau susitarus ne su juo, bet su mano gyd. jis buvo operacinej
Jokiu nusiskundimu, tuo labiau kad po keliu valandu atsiradus komplikacijoms jis vienas mane operavo. O ir po to daznai ateidavo i palata pasiklausti kaip jauciuos ir pan. man paliko rupestingo, malonaus gyd. ivaizdi. Kazkaip sunku patiketi kad kitoms jis pasirode beesantis kitoks.

na man teko gimdyti pries penkis supuse metu.Visai atsitiktinai.Buvau susitarus su gydytoja Siauciuliena,bet jai nepavyko vaiko isspausti,tai pasikviete i pagalba Goberi, be jokiu komentaru,be pasiepimu,svelniai ir greitai pagimdziau bernuzeli,per pora stumimu. O jai ne jis tai dar velniai zino kiek buciau prasikankinus. Dabar pries pora sav. buvau apziureti gimdyklu mazylio,nors ir buvo uzsiemes nes men.pradzia visvien prieme ir maloniai viska aprode,nusiskundimu jokiu neturiu.

na aš gimdžiau pas Goberį ir jis visai ne tamsus, o šatenas labiau.
Nepasakyčiau, kad būčiau labai juo patenkinta, nes paprašė 760 Lt, žodžiu kaip į kasą. Bet abejoju, kad ne sau pasiėmė. Jokios priežiūros beveik nebuvo prieš gimdymą. Pas jį tik gimdžiau praėjus 10 dienų terminui. Prakirpo, o po 4.5 valpagimdziau sveiką lelką. jis už epidūrą, kaip ir aš, taigi nuskausmino gyd. Kraujalienė, vat ši gyd. tai tikrai superinė. Jos atsakingumas ir rūpestis nesvietiškas. Mes su vyru buvom labai maloniai nustebinti.
Jeigu reiktu tartis del epiduru, tai su ja butinai tarciaus.
O daktaras kažin ko neveikė pasiėmė 800 Lt, nes neturėjom smulkiau.
Akušerei davem 200, ja likome patenkinti. Kadangi jam prasitarem, kad 200 davem akuserei, tai sako: nu labai ja pamaloninot, tai aš jai nieko neduosiu .
Anesteziologei 200 Lt, sake toks mokestis.
Gulejau brangiausioj palatoj, bet lova vyrui suluzus baisinga. Per viduri lovos gelezinis kazkoks vamzdis eina ir per ciuzini taip jaucias, kad oi oi. Nelabai imanoma miegoti, tai tikrai.
Siaip personalas labai patiko. Gimdyciau MAzylyje ir dar karta, ir tik su epiduru.
Pirmą gimdziau be 3100 kg, antra su (4020 kg). tai zinau ka tai reiškia.
Nepasakyčiau, kad būčiau labai juo patenkinta, nes paprašė 760 Lt, žodžiu kaip į kasą. Bet abejoju, kad ne sau pasiėmė. Jokios priežiūros beveik nebuvo prieš gimdymą. Pas jį tik gimdžiau praėjus 10 dienų terminui. Prakirpo, o po 4.5 valpagimdziau sveiką lelką. jis už epidūrą, kaip ir aš, taigi nuskausmino gyd. Kraujalienė, vat ši gyd. tai tikrai superinė. Jos atsakingumas ir rūpestis nesvietiškas. Mes su vyru buvom labai maloniai nustebinti.
Jeigu reiktu tartis del epiduru, tai su ja butinai tarciaus.
O daktaras kažin ko neveikė pasiėmė 800 Lt, nes neturėjom smulkiau.
Akušerei davem 200, ja likome patenkinti. Kadangi jam prasitarem, kad 200 davem akuserei, tai sako: nu labai ja pamaloninot, tai aš jai nieko neduosiu .
Anesteziologei 200 Lt, sake toks mokestis.
Gulejau brangiausioj palatoj, bet lova vyrui suluzus baisinga. Per viduri lovos gelezinis kazkoks vamzdis eina ir per ciuzini taip jaucias, kad oi oi. Nelabai imanoma miegoti, tai tikrai.
Siaip personalas labai patiko. Gimdyciau MAzylyje ir dar karta, ir tik su epiduru.
Pirmą gimdziau be 3100 kg, antra su (4020 kg). tai zinau ka tai reiškia.
na jusu nuomone vienokia, mano kitokia. mes su juo nesitareme, nuvaziavom ir buvo jo pamaina. nors visada sakiau, kad pas vyra tikrai negimdysiu, bet po gimdymo persigalvojau, nes vyrai daug svelnesni gydytojai. vyras norejo pries gimdyma jam duoti pinigu, bet jis neeme. sake, kai pagimdysiu, tada galesite duoti. davem tik 200lt. prasiau, kad noriu palatoje viena buti, tai pagulde i patologini. po to dar buvo uzejas pasiziureti kaip as laikausi. tikrai tik geriausi atsiliepimai is mano puses. kaip drauges pasakojo, kurios gimde pas moteris gydytojas, tai sako atvaziuoji, apziuri ir tik i pati gimdyma tik ateina. o jis pas mane nuolat lakste. gimdziau be nuskausminamuju, tai tik gyre uz drasa. veliau primigtynai reikalavo, kad eiciau i vonia, nes greiciau viskas pasibaigs. beje, pagimdziau kaip jau jo pamaina buvo pasibaigusi. bet jis nepaliko viso darbo kitam, lauke kol pagimdziau. o dar po mano gimdymo ejo pas kitas paciantes i palatas (taip supratau pas tas, kurios ta nakti gimde). tai as ir neturiu jokio blogo zodzio apie si gydytoja.
QUOTE(rassutte @ 2008 11 19, 16:24)
laba diena, noreciau paklausti gal kas gimdet pas gydytoja M. Goberi? Kaip sekesi gimdymas ir kiek kainavo? 

as pas ji gimdziau. superinis gydytojas, nors aisku yra ivairiu nuomoniu apie ji. as nesitarusi vaziavau, tai atsidekojo duodami 200lt. paprasiau, tai gavau atskira palata patologiniam skyriuje, nes mokamu vienvieciu nebuvo.
Gydytojas tikrai fantastiskas
tik jo profesionalumo deka as ir mano sunelis esame sveiki. Puikus, taktiskas atsidaves savo darbui ir rupestingas zmogus

Noreciau ir as tarti keleta zodziu apie gyd. Goberi. Lankaiusi pas savo gine , ir pries gimdyma ji man rekomendavo gydytoja Goberi, nes pati gimdymu neprimineja. Super gydytojas, susitarusi , kad pas ji gimdysiu, viska buvom apsnekeja, paaiskino kada atvaziuoti jeiprasidejus saremiaims ir pan, jo juokai buvo korektiski, jokio chamizmo tikrai nebuvo. Kadangi mano maziukas nenorejo isvysti pasaulio, praejus terminui teko atsigulti i ligonine, visa laika prieziura buvo superine. Kai prasidejo gimdymas budinciam gydytojui pasakiau, kad as jau gimdysiu ir ka esu susitarusi su M. Goberiu, gydytojas atvyko labai greitai, ir visa nakti priziurejo, i visus klausimus labai issamiai atsakinejo, daug ko pasiule , kad tik skausma sumazinti, o ir po gimdymo labai priziurejo. Del pinigeliu buvom sutare is karto, atsiskaitem po gimdymo.
o be to nera jis abai didelis pinigu myletojas, nes buvo tokia situacija kai man begulint as labai uzsimaniau namo, ir mano vyras nuejo su juo sneketis, norejom duoti papildomai pinigu kad, isleistu, nes niekas nevyko, o ligonines man kelia dideli siauba, tai jis tu pinigu nepaime, ir pasake kad mes susitarem, vyrui papasakojo, kas gali atsitikti ir pan., as ligonineje pasilikau o nakti gimdziau
Mazylio gimdymo namu gimdyklos yra puikios, jis ijunge muzika parode kaip reguliuoti, sake jei noriu galiu i sukurine vonia, dare viska kad butu kuo mazesne itampa ir kuo jaukiau.
Apie si gydytoja tik geriauiais zodziais galiu atsiliepti, kai gimdysiu antra karta tikrai pasirinksiu si gydytoja.

o be to nera jis abai didelis pinigu myletojas, nes buvo tokia situacija kai man begulint as labai uzsimaniau namo, ir mano vyras nuejo su juo sneketis, norejom duoti papildomai pinigu kad, isleistu, nes niekas nevyko, o ligonines man kelia dideli siauba, tai jis tu pinigu nepaime, ir pasake kad mes susitarem, vyrui papasakojo, kas gali atsitikti ir pan., as ligonineje pasilikau o nakti gimdziau

Mazylio gimdymo namu gimdyklos yra puikios, jis ijunge muzika parode kaip reguliuoti, sake jei noriu galiu i sukurine vonia, dare viska kad butu kuo mazesne itampa ir kuo jaukiau.
Apie si gydytoja tik geriauiais zodziais galiu atsiliepti, kai gimdysiu antra karta tikrai pasirinksiu si gydytoja.

lankausi pas goberi ir jis man atrodo malonus,linksmas zmogus..po kiekvieno apsilankymo iseinu su pakylia nuotaika..beje o kisenpinigiu neima
Beje , kas liecia pinigus, buvom susitare del sumos o po visko, vyras norejo atsidekoti daugiau duodamas (buvo problemu del gimdymo), bet gydytojas atsisake ir nepaeme
siais laikais ir taip buna

QUOTE(kristee @ 2008 09 18, 09:00)
ir as pas ji gimdziau, tiesa seniai, bet viskas buvo

o bajeriukai jo tai "i tema" smagiai pasijuokt galima.. gal kaip kas supranta..
jei gyvenciau Kaune, vel pas ji gimdyciau, o eiciau apziuros pas jo zmona. Nemaciau dar svelnesnes ginekologes uz Goberiene ( vyreliui reiktu pasikonsultuot siuo klausimu, nes apziuri jis tikrai grubiai

ir as pas ji gimdziau, dare cezari, labai patenkinta
Laba, kokie naujausi pastebejimai apie si gydytoja?
Senesni komentarai, ziuriu, neigiami. paskutiniai - kad gydytojas geras ir t.t...idomu, ka gali pasakyti siais metais pas ji gimdziusios mamytes
beje, apie susitarimo ypatumus apsvieskit
Skambini jam tiesiai ir sakai, kad noriu gimdyti? ar kaip? Kokia suma dabar pas ji uz gimdyma
beje, jei susitari, tai susitinki su juo tik per gimdyma? ar nuo tada, kai susitari, jis apsiima prieziura?