Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 18, 23:25)
dar keletas miegamuju  smile.gif 

user posted image

Man čia labai gražu, šviestuvai ypač...
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 19, 13:45)
Man čia labai gražu, šviestuvai ypač...

o man kompiuterinės vizualizacijos jokio susižavėjimo nekelia
Atsakyti
zyliuk, labai grazus jusu namuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 19, 10:51)

o cia stumdoma spinta irgi tais paciais tapetai tapetuota , nes nenorejau kokio medinio griozdo.
user posted image

Zyliuk, ir aš sužavėta. wub.gif Turiu klausimą- spintą patys tapetavotės, ar tie, kur gamino?Nesiteps tapetai?
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 20:02)
hmmm kaip cia jum taip baltai viskas atrodo. ax.gif
Sienos tai palei tapeta derintos dazytos, baldeliai balinta pusis, tai tokia irgi ne visai balta, uzuolaidos lino spalvos, lovatiese pieno spalvos. gal nuotarukoj nelabai spalvos atsiskleidzia.
baltu kambariu niekada nenorejau ir pati smile.gif
matyt fotikas pagrybavo.

Kazkodel ,kad ir butu viskas balta, man ligonines neprimena..gal todel,kad "mano ligonines" nebovo labai baltos...O va ,kad baldai nedazyti-to neiziurejau...Tada jie turi savo atspalvi...Man grazu bet kokiu atveju..gal todel,kad mano pacios miegamasis "baltas"...Imesiu kada ir as savo miegamaji-jusu kritikai..,kai lova i normalia padeti atsuksiu(sakiau,kad nuo saules slepdamasi atsukau lovugaliu i langa...

QUOTE(zyliukas @ 2007 06 18, 20:57)
cia nuotraukoj lovatiese ji su tokiais rastais, bet nelabai matosi.
o pagalvytes dekoratyvines nertos is IKEA smile.gif
baldeliai balinta pusis, tai dar ir kvapas toks medzio naturalus  wub.gif

Ir to nuotraukoje neiziurejau...Kitose nuotraukose tai jau matosi...As noriu poros dideliu pagalviu i lova,kad skaitant gaeciau po galva pasidet-megstu skaityt lovoje...Bet dar irgi nesugalvojau kokiu noriu...
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 06 19, 14:55)
o man kompiuterinės vizualizacijos jokio susižavėjimo nekelia

todel, kad tai vizualizacijos?
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 06 19, 09:05)
as tai kiek zinau pagal feng shui negalima lova statyti taip kas kojos butu i duris.

tease.gif nezinodama pataikiau - mano kojos ziures i langa assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 06 19, 15:15)
tease.gif nezinodama pataikiau - mano kojos ziures i langa  assa.gif  assa.gif

Tas irgi nera gerai, kiek zinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 06 19, 14:45)
Zyliuk, ir aš sužavėta. wub.gif Turiu klausimą- spintą patys tapetavotės, ar tie, kur gamino?Nesiteps tapetai?

gamintojai spinta istapetavo.
na issiteps tai persiklijuosim tapetu liko.
bet cia juk ne virtuve tai riebaluotom rankytem ir nestumdom smile.gif
drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 19, 13:41)
Zyliuk,
kadangi tapetai rastuoti, tai patalyne labiau vienspalve tinka. o labai grazu butu tokia sviesiai ruda, kaip tapetu fonas  thumbup.gif

man tai siektiek nejauku, del to, kad uzuolaidos tik naktines ir nera jokiu dieniniu..plonytes bent butu.. intymesnis kambarys butu  wub.gif

tai patalynes jau nepradesim derinti smile.gif prie sienu ax.gif
o del langu, tai laukiam roletu, kad nereiktu uzdengineti kas nakti uzuolaidu. dabar tai uzsitraukiam. o dieniniu uzuolaidu kazkaip nemegstu. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sugar @ 2007 06 19, 13:43)
Labai labai patiko ir visi namai grazus, deja MB pasisake prie baltus baldus, tai galvoju ar uosinius ar azuolinius rinktis  blush2.gif

man asmeniskai azuolas kaip medis grazesnis, grazesnes rieves nei uosio.
pas mus ir parketas azuolas, tai tikrai grazu, ir salione baldeliai azuolas, ir virtuve balintas azuolas.
o gal tavo vyreliui patiktu ne visai balti baldai, bet balintas azuolas ar pusis, juk jie turi tokio zavesio, na naturaliai atrodo.
pabandyk ikalbeti. Svarbu parinkti sienas geros spalvos kad deretu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 19 birželio 2007 - 16:00
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 19, 15:06)

man asmeniskai azuolas kaip medis grazesnis, grazesnes rieves nei uosio.
pas mus ir parketas azuolas, tai tikrai grazu, ir salione baldeliai azuolas, ir virtuve balintas azuolas.
o gal tavo vyreliui patiktu ne visai balti baldai, bet balintas azuolas ar pusis, juk jie turi tokio zavesio, na naturaliai atrodo.
pabandyk ikalbeti. Svarbu parinkti sienas geros spalvos kad deretu.  drinks_cheers.gif

Na, man viskas dar procese, nes namus tik perkames, tai va skaitineju ziurineju, nes remonta reikes darytis ir baldus aisku pirktis doh.gif
Aciu uz patarima, o parketa naturalu dejote ar ta faneruota?
Atsakyti
QUOTE(Sugar @ 2007 06 19, 19:17)
Na, man viskas dar procese, nes namus tik perkames, tai va skaitineju ziurineju, nes remonta reikes darytis ir baldus aisku pirktis  doh.gif
Aciu uz patarima, o parketa naturalu dejote ar ta faneruota?

taip naturalios azuolo parketlentes.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 06 19, 15:52)
Tas irgi nera gerai, kiek zinau tongue.gif

g.gif g.gif kojos i langa negerai i duris negerai g.gif nu tai miegamasis turi buti belangu ir pageidaujama be duru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti