O mūsų miegamasis yra labai siauras, tai lova telpa tik galvūgaliu į langą, taip kad jau kokios begali būti tos teorijos, nieko negalim kitaip padaryt

zyliukas tavo miegamasis labai jaukus ir grazus
marga lovatiese beje irgi labai tinka prie sio stiliaus - as ji ivardinciau labai panasu i shaby chic

QUOTE(rutellee @ 2007 06 20, 11:35)
zyliukas tavo miegamasis labai jaukus ir grazus
marga lovatiese beje irgi labai tinka prie sio stiliaus - as ji ivardinciau labai panasu i shaby chic 

asiu labai

idedu adresiuka, kur sudetos nuotraukos kaip butas atrode pries remonta
ir koks dabar.
http://public.fotki.com/Judre/
zyliukas, labai jaukus butukas

Oho,Zyliuk,sauniai padirbejot!!! O jau vonios baisumas buvo...O virtuve-gal depresija buciau gavus,jei tokia pamatyciau...
bet viska atperka vaizdas per langa-nuostabu!
Siaip valgomoji zona man labai patiko,ir svetaine..Virtuvei kazko truko,bet gal vel foto spalvos vaizda iskreipia-negaliu nieko pasakyt...ta balinta mediena noreciau paciupinet-niekad nemaciau is arti...
bet viska atperka vaizdas per langa-nuostabu!
Siaip valgomoji zona man labai patiko,ir svetaine..Virtuvei kazko truko,bet gal vel foto spalvos vaizda iskreipia-negaliu nieko pasakyt...ta balinta mediena noreciau paciupinet-niekad nemaciau is arti...
Zyliuk, o kodel nepriderinus? Juk smulkmenos sudaro visuma.
p.s. man tai labai keistas toks poziuris, kad nepradesit derint uztiesalu prie kitu spalvu vyraujanciu.. juk miegamojo akcentas ir yra lova(uztiesalai, pagalveles). cia tas pats kas svetaineje sofos apmusalu nederint prie sienu..

p.s. man tai labai keistas toks poziuris, kad nepradesit derint uztiesalu prie kitu spalvu vyraujanciu.. juk miegamojo akcentas ir yra lova(uztiesalai, pagalveles). cia tas pats kas svetaineje sofos apmusalu nederint prie sienu..
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 20, 19:08)
Zyliuk, o kodel nepriderinus? Juk smulkmenos sudaro visuma.

man atrodo as viska per daug derinu

o patalyne man labai grazi ir atrodo kad dera, lovatiese pieno spalvos su rastais labai irgi tinka

ir nematau kas cia netinka ir ko as cia nederinu.
mergytes idekit savo butukus, paziuresim aptarsim. Bu jau per kelis lapus tik apie manaji kalbam

as tik issakiau savo nuomone, nes kiekvieno skirtingi skoniai, grozio, estetikos suvokimas.
gyvensite tai jus.
sekmes.
gyvensite tai jus.

sekmes.
QUOTE(zyliukas @ 2007 06 20, 12:48)
asiu labai

ir koks dabar.

ir koks dabar.
labai įdomu pasidarė, kas ten 10 nuotraukoje iki remonto tarp langų yra, panašu į durų anga?

QUOTE(lilja @ 2007 06 20, 20:07)
labai įdomu pasidarė, kas ten 10 nuotraukoje iki remonto tarp langų yra, panašu į durų anga? 

aaaaaa ten yra balkono durys.
jos atskiros nuo langu

man labai grazu
saunuoliai!
o nebaisu buvo pirkti virtuveje kedziu baltu? ziurisi labai graziai,bet man atrodo nepraktiska
ar nesitepa kedes?

o nebaisu buvo pirkti virtuveje kedziu baltu? ziurisi labai graziai,bet man atrodo nepraktiska