Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(agata @ 2007 06 22, 21:11)
pagal feng shui tai galvugalis i langa, ir kojos i duris  schmoll.gif

O feng shui nesako i kuria puse turi buti miegamojo langai? lotuliukas.gif Apsukciau ir nama,kad galeciau... O durys...Nesu zinove,bet durys ne visai galukojy,bent jau ne galukojo sienoje..kaip cia pasakyt..Tokia jau esu-mano baldai metu begyje sukiojasi kaip tik sumasto-nieko cia jau padartyt negaliu.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2007 06 22, 23:41)
O feng shui nesako i kuria puse turi buti miegamojo langai? lotuliukas.gif  Apsukciau ir nama,kad galeciau... O durys...Nesu zinove,bet durys ne visai galukojy,bent jau ne galukojo sienoje..kaip cia pasakyt..Tokia jau esu-mano baldai  metu begyje sukiojasi kaip tik sumasto-nieko cia jau padartyt negaliu.. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek žinau, pagal Feng Shui geriausia kai nei galvūgalis nei kojos nėra nukreipti į duris aš langą. Geriausia kai ir langas ir durys būtų šone. ax.gif

O aš noriu žalsvo miegamojo (tiksliau žalių alyvuogių spalvos šviesios). Gal kas turi pavyzdžių?

O kažkin kaip su tom miegamojo lovom kur apačioje montuojami dideli stalčiai patalynei? Manau bute būtų patodu ir vietos susitaupytų g.gif: Tik žinau, kad pagal Feng Shui tai nėra gerai lotuliukas.gif Atseit energija turi tekėti po lova, o sudėti daiktai tik ją stabdo.

Papildyta:
Vaje kaip pavasriška. PAžiūrėt įdomu, bet ... nors tas piešinys tai visai nieko gal... Tik biški per marga antklodė ir kilimas.
user posted image

Papildyta:
user posted image
Man va tokia sienų spalva graži maždaug, gal kiek blankesnė. tik lova nejauki visai. Bandau sumyslyt, kad ir patogu ir jauku būtų g.gif:
Atsakyti
kadangi zinojau, jog zalia spalva ramina, miegamajame norejau sviesiai zalios spalvos, ir mums pavyko! tik ji pas mus ne alyvuogiu atspalvio, o tokia sviesiai svelni zalia, panasi i ka tik prasikalusios sviezios zolytes spalva. man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2007 06 23, 14:03)
kadangi zinojau, jog zalia spalva ramina, miegamajame norejau sviesiai zalios spalvos, ir mums pavyko! tik ji pas mus ne alyvuogiu atspalvio, o tokia sviesiai svelni zalia, panasi i ka tik prasikalusios sviezios zolytes spalva. man labai patinka  thumbup.gif

Parodyk nuotraukytę mirksiukas.gif
Atsakyti
na, bandysiu nufotkint. Tai bus tada, kai rasime fotiko akumuliatoriu ikrautuva, nes per kraustymusis nusimete sad.gif kai turesiu, tai iskart wink.gif
Atsakyti
Labai lauksiu. Va ieškau dabar gražaus pavyzdžio žalsvo miegamojo? O kokia dar spalvytė tiktų miegamajam? Norisi šiltos ir neerzinančios: tokios neutralios. Beje, o geriau dažyti ar tapetuoti? Nes tapetų labai gražių irgi yra g.gif:
Atsakyti
man visad grazu dramblio kaulo spalva.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 23, 14:49)
man visad grazu dramblio kaulo spalva.... wub.gif

Mes tai vonią planuojam dramblio kaulo spalvos daryt. Tik reiks kokiais 2-3 kvadrqatais padidint pradžiai ax.gif
Atsakyti
[quote=jadzka,2007 06 23, 08:30]
Kiek žinau, pagal Feng Shui geriausia kai nei galvūgalis nei kojos nėra nukreipti į duris aš langą. Geriausia kai ir langas ir durys būtų šone. ax.gif
drinks_cheers.gif tai ne mano sugalvota.....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 06 23, 14:20)
Labai lauksiu. Va ieškau dabar gražaus pavyzdžio žalsvo miegamojo? O kokia dar spalvytė tiktų miegamajam? Norisi šiltos ir neerzinančios: tokios neutralios. Beje, o geriau dažyti ar tapetuoti? Nes tapetų labai gražių irgi yra g.gif:

Manau, kad geriau tapetuoti, bent jau viena sieną. Bus jaukiau, romantiškiau rolleyes.gif.
Atsakyti