Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(Flymanas @ 2007 06 21, 14:37)
wau kaip super !  cool.gif 
jau teks man is taves ideja vogt zvaigzdyno, vaiko kambari netrukus irenginesiu tai tiksliai padarysiu ka nors tokio lubose, nerealiai...

prašom, prašom, kad tik patinka idėja mirksiukas.gif

QUOTE(sygyta @ 2007 06 21, 14:43)

laura sim miegamasis grazus,bet paveikslas schmoll.gif

na galima sakyti, kad tai skonio reikalas mirksiukas.gif be to šis paveikslas mūsų šeimai labai daug reiškia.... wub.gif bet labai ačiū už vertinimą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ir iš kur jūs imat visokiausių idėjų g.gif Nu pas mane galcoj nulis, neiko nesugalvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2007 06 21, 17:07)
Merginos, ir iš kur jūs imat visokiausių idėjų  g.gif  Nu pas mane galcoj nulis, neiko nesugalvoju  doh.gif

nueik i parduotuves..

as kai nueinu, tai pamirstu ko norejau, ir tas grazu ir anas..
Atsakyti
QUOTE(Flymanas @ 2007 06 21, 14:37)
wau kaip super !  cool.gif 
jau teks man is taves ideja vogt zvaigzdyno,

QUOTE(LauraSim @ 2007 06 21, 16:03)
prašom, prašom, kad tik patinka idėja  mirksiukas.gif

QUOTE(rasve @ 2007 06 21, 16:07)
Merginos, ir iš kur jūs imat visokiausių idėjų  g.gif  Nu pas mane galcoj nulis, neiko nesugalvoju  doh.gif

Na va pavyzdžiui Flymanas "paėmė" lotuliukas.gif idėja iš Laura Sim

O beją, Laura Sim ,man irgi tavo miegamas thumbup.gif
Atsakyti
LauraSim, jau buvai kazkada idejusi tas nuotraukeles? Nes tikrai jau maciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2007 06 21, 14:03)
na galima sakyti, kad tai skonio reikalas  mirksiukas.gif  be to šis paveikslas mūsų šeimai labai daug reiškia.... wub.gif  bet labai ačiū už vertinimą  4u.gif

man sis paveikslas miegam. atrodo puikiai, prie jo labai dera svisetuvai tipo nendrynas, kopos, jura.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 06 21, 16:28)
LauraSim, jau buvai kazkada idejusi tas nuotraukeles? Nes tikrai jau maciau  bigsmile.gif

Taip, tikrai seniau buvau įdėjusi ax.gif bet norėjau dar kartą sužinoti čia besikankančių nuomones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2007 06 21, 16:03)
na galima sakyti, kad tai skonio reikalas  mirksiukas.gif  be to šis paveikslas mūsų šeimai labai daug reiškia.... wub.gif  bet labai ačiū už vertinimą  4u.gif

na jeigu reiskia,tai gerai.gi jusu namuciai.ir jis ten dera prie stiliaus.
bet man jis primena tuos gatvej parduodamus " stukinius " paveikslus,o as to nelaikau menu blush2.gif bet cia tik mano nuomone.o miegamasis visumoj tikrai jaukus.,toks kaimiskas rolleyes.gif ne blogaja prasme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 21 birželio 2007 - 17:48
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 20, 17:08)
Zyliuk, o kodel nepriderinus? Juk smulkmenos sudaro visuma. biggrin.gif
p.s. man tai labai keistas toks poziuris, kad nepradesit derint uztiesalu prie kitu spalvu vyraujanciu.. juk miegamojo akcentas ir yra lova(uztiesalai, pagalveles). cia tas pats kas svetaineje sofos apmusalu nederint prie sienu..

Priminsiu sena "ginca".Pastebejau,kad supainiojot zodzius "Patalyne" ir " uztiesalas" ....Patalynes ir as nekeisciau vos perdazius sienas....O va uztiesala derinciau,kaip ir padare Zyliukas..O ta geleta patalyne juk uzsidengs dienos metu?!

Na pateiksiu jusu kritikai savo miegamaji,bet po savaitgalio...Prie mao miegamojo joikie dizaineriai nera prisideje-tik pagyvenusi mociute angle..bet man jos stilius patiko -iki kol apseps -paliksiu...
Atsakyti
įrenginėjant miegamuosius... 4u.gif
Atsakyti
na,is solidarumo Zyliukui,kad jos vienos nekritikuotumet,imetu saviski...Cia tikrai ne is zurnalo iskarpa.. tongue.gif ir jokie dizainai cia nedaryti-gyvenu taip,kaip radau...
Primenu,kad lova taip nestovi paprastai..Cia kol uzuolaidas pastorinsiu... biggrin.gif Mano kambarys pasirodo labai mazas-neradau kampo is kurio nufotkinciau kuo
daugiau ...Bet bendra vaizda susidarysit...Kvieciu visas kritikuot,bet ne baisiai,kad nebutu man geda cia savo nosi dazniau kystelt..Kvieciu siulyt,ka darytumet jei butumet sio kambario savininkas...Drasiau!!!
...
mano miegamasis-tai ir mano darbo kambarys..tad jame pilna segtuvu-jie liko iz kadro...Spinta-primontuota prie sienos..Jos vidurys dengia zidinio kamina,o krastus ji tikrai talpi! Ka cia dar pridurt..Ziurekit..

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ar cia as kazko nesupratau,ar 24x 18 cm paveiksliukas su gelyte kainuoja 20 lt???? blink.gif tai ji su padidinamuoju stiklu tam miegamajam iziurinet reiks lotuliukas.gif
Atsakyti