Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(PUka @ 2007 08 20, 13:15)
Man asmeniskai labai grazu spinta , kai durys vien veidrodziai, bet ... del praktiskumo ir jaukumo  g.gif

Ui kaip blogai veidrodziai, kai yra vaikai doh.gif iki ju pasiekiamo aukscio nuciupineta viskas, bet ir plokste nuciupineta, o jei norisi veidrodzio tai ir dek 4u.gif Nes vartojant pagal paskirti, mazai tos prieziuros, man tai lengviau veidrodis valosi, nei plokste. Tik miegamajam man siaip nepatiktu guleti pries veidrodi, todel i spinta dejau tik ten kur neatsispindi lova.
Atsakyti
nu mat tos lovos gobelenai aptrauktos... wub.gif wub.gif wub.gif neisivaizduoju savo miegamajam medines lovos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif nejauku man medines lovos...o tu gobelenu ar oda aptrauktu labai ieskom db..arba negrazi arba labi brangi...db MB isvaziavo i Vokietija, tai gal ten ka gero uzmatys smile.gif
Atsakyti
Miegamuju vizualizacijos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai grazus miegamieji o ypac pirmas ir priespaskutinis thumbup.gif Bet va ta tvarka primena viesbucius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 08 21, 12:22)
labai grazus miegamieji o ypac pirmas ir priespaskutinis thumbup.gif  Bet va ta tvarka primena viesbucius ax.gif

Tokios tvarkos palaikyti praktiskai neimanoma g.gif nebent kambarine nusisamdyti biggrin.gif kol vaikai mazi,nei ka padesi grazaus,nei susitvarkysi,po kiek laiko vel bardakas doh.gif lauksiu geresniu laiku,kai bent naktinius sviestuvus prie lovos bus galima pasistatyti...
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 08 21, 09:00)
Miegamuju vizualizacijos smile.gif

jaučias rusiškas stilius nors tu ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 08 21, 12:22)
labai grazus miegamieji o ypac pirmas ir priespaskutinis thumbup.gif  Bet va ta tvarka primena viesbucius ax.gif

pirmas, antras, penktas ir šeštas paveiksliukai -kompiuterinės vizualizacijos. Todėl atrodo kad ten sterili tvarka, nes kompu suprojektuoti betvarke -sudėtingas darbas hihihi.gif trečiasis paveiksliukas man irgi atrodo kaip vizualizacija, bet ten jau nedrįsčiau tvirtai teigti g.gif žodžiu, galite būti ramios -jei šie miegamieji egzistuotų realybėje, tikrai neatrodytų tokie sterilūs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 21, 13:36)
jaučias rusiškas stilius nors tu ką  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kuom jum blogas tas "rusikas stilius"??? blink.gif atsiverskit leituvisku interjero zurnalus ir rusisku, kazi kuriuose pamatysite daugiau ir grazesniu ideju??manau,be komentaru...
Atsakyti
Kadangi man patinka sterilumas ir minimalizmas- man čia gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 08 21, 13:37)
Kadangi man patinka sterilumas ir minimalizmas- man čia gražu thumbup.gif

jei cia minimalizmas g.gif
Atsakyti
Nesuprantu ka reiškia rusiškas stilius? Ir kur jį pamatyt parodytuose nuotraukuose? Tiesiog įdomu. 3 ir 4 man nelabai, bet kiti miegamieji labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 08 21, 14:12)
Nesuprantu ka reiškia rusiškas stilius? Ir kur jį pamatyt parodytuose nuotraukuose? Tiesiog įdomu. 3 ir 4 man nelabai, bet kiti miegamieji labai gražus.

įtempiamos lubos, medžiagų gausa (šitose nuotraukose ne taip matosi), "klasikos" elementai, toks a la Versace stilius... nu man iš karto matosi rolleyes.gif
Atsakyti