Nuotraukos, kurias Ieva-Pieva įdėjo panašios į šias. Tai ir ten "Rusiškas stilius"? Kaip bebūtu, man gražu.
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 21, 12:24)
o kuom jum blogas tas "rusikas stilius"???
atsiverskit leituvisku interjero zurnalus ir rusisku, kazi kuriuose pamatysite daugiau ir grazesniu ideju??manau,be komentaru...

o čia jau skonio reikalas

Tai kad Jūsų įdėtos nuotraukos labai panašios i šias, na iskyrus 3 ir 4 ( man šie miegamieji ir nepatinka). Ar tos įdėtos nuotraukos taip pat Jums negražios. Ką reiškia įtempiamos lubos?
Papildyta:
Ir medžiagų gausa Jūsų nuotraukuose ne ka mažesnė nei "Rusiškame stiliuje".
Papildyta:
QUOTE(skarinka @ 2007 08 21, 14:23)
Tai kad Jūsų įdėtos nuotraukos labai panašios i šias, na iskyrus 3 ir 4 ( man šie miegamieji ir nepatinka). Ar tos įdėtos nuotraukos taip pat Jums negražios. Ką reiškia įtempiamos lubos?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 08 21, 09:00)
va įtempiamos lubos, tas blizgus blynas
iš šitų nuotraukų tas rusiškumas nėra toks ryškus, bet kvepia. įdėsiu nuotraukų, kur labai gerai matosi.
jei reikėtų rinktis iš įdėtų, laimėtų kažkuris iš dviejų paskutinių. bet tik iš bėdos
Papildyta:
pirma pasitaikius nuotrauka iš rusiško www:

kelių aukštų lubos, skirtingai sudėtas parketas, lentynos lentynėlės iš gipskartonio

QUOTE(kusachius @ 2007 08 21, 12:40)
pirmas, antras, penktas ir šeštas paveiksliukai -kompiuterinės vizualizacijos. Todėl atrodo kad ten sterili tvarka, nes kompu suprojektuoti betvarke -sudėtingas darbas
trečiasis paveiksliukas man irgi atrodo kaip vizualizacija, bet ten jau nedrįsčiau tvirtai teigti
žodžiu, galite būti ramios -jei šie miegamieji egzistuotų realybėje, tikrai neatrodytų tokie sterilūs 

Visi iki vieno- vizualizacijos

O kas del "rusisko stiliaus", tai cia jau, kaip sakoma, skonio reikalas. man asmeniskai miegamajame patinka toks glamurinis interjeras, todel visai smagu paziureti i jusu vadinama "rusiska stiliu"

QUOTE(Gardenija @ 2007 08 21, 14:56)
Visi iki vieno- vizualizacijos
O kas del "rusisko stiliaus", tai cia jau, kaip sakoma, skonio reikalas. man asmeniskai miegamajame patinka toks glamurinis interjeras, todel visai smagu paziureti i jusu vadinama "rusiska stiliu"

bet pripažink, kad glamūras gali būti ir ne rusiškas

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 21, 16:03)
Viiisiskai pripazistu

Man tokios lubos aplamai baisu

Na tik vienoje nuotraukoje matau įtempiamas lubas. Tai norėčiau, kad pakomentuotumėt kitas, kas ten yra iš "rusiško stiliaus". Nes , kaip ir nematau. Noriu pamatyti tą stiulių kituose nuotraukuose, kurias įdėjo Gardenija. Nes labai jau įdomų pasidarė. Gal išmoksiu atskirti stilius.
Be to įdomų sužinoti iš kokio puslapio jos įdėtos. Jei iš rusiško, tai tada suprantamai, kodėl šios nuotraukos rusiško stiliaus. O jei ne , tai tada nesuprantu.
Be to įdomų sužinoti iš kokio puslapio jos įdėtos. Jei iš rusiško, tai tada suprantamai, kodėl šios nuotraukos rusiško stiliaus. O jei ne , tai tada nesuprantu.
Kad "sikarnai" butu - va koks rusiskas stilius

nu gerai,o tai kuom blogai sikarnai??
nesakau kad prikabint visokiu blizguciu pilna kambari,bet su saiki ta prabanga tikrai grazu...na bent jau man tikrai geriau ne juodos sienos,raudona lova,juoda spintele ir viso gero,visas miegamasis

QUOTE(marlena24 @ 2007 08 21, 19:19)
nu gerai,o tai kuom blogai sikarnai??
nesakau kad prikabint visokiu blizguciu pilna kambari,bet su saiki ta prabanga tikrai grazu...na bent jau man tikrai geriau ne juodos sienos,raudona lova,juoda spintele ir viso gero,visas miegamasis 

O kas sako,kad blogai,cia kiekvienam pagal skoni

QUOTE(pumis @ 2007 08 21, 16:55)
man tai daznai atrodo, kad ne 'butu', o atrodytu