Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

Nuotraukos, kurias Ieva-Pieva įdėjo panašios į šias. Tai ir ten "Rusiškas stilius"? Kaip bebūtu, man gražu.
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 21, 12:24)
o kuom jum blogas tas "rusikas stilius"??? blink.gif atsiverskit leituvisku interjero zurnalus ir rusisku, kazi kuriuose pamatysite daugiau ir grazesniu ideju??manau,be komentaru...

o čia jau skonio reikalas cool.gif
Atsakyti
Tai kad Jūsų įdėtos nuotraukos labai panašios i šias, na iskyrus 3 ir 4 ( man šie miegamieji ir nepatinka). Ar tos įdėtos nuotraukos taip pat Jums negražios. Ką reiškia įtempiamos lubos?
Papildyta:
Ir medžiagų gausa Jūsų nuotraukuose ne ka mažesnė nei "Rusiškame stiliuje".
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 08 21, 14:23)
Tai kad Jūsų įdėtos nuotraukos labai panašios i šias, na iskyrus 3 ir 4 ( man šie miegamieji ir nepatinka). Ar tos įdėtos nuotraukos taip pat Jums negražios. Ką reiškia įtempiamos lubos?
Papildyta:
Ir medžiagų gausa Jūsų nuotraukuose ne ka mažesnė nei "Rusiškame stiliuje".

QUOTE(Gardenija @ 2007 08 21, 09:00)
Miegamuju vizualizacijos smile.gif
user posted image

va įtempiamos lubos, tas blizgus blynas
iš šitų nuotraukų tas rusiškumas nėra toks ryškus, bet kvepia. įdėsiu nuotraukų, kur labai gerai matosi.
jei reikėtų rinktis iš įdėtų, laimėtų kažkuris iš dviejų paskutinių. bet tik iš bėdos
Papildyta:
pirma pasitaikius nuotrauka iš rusiško www:
user posted image
kelių aukštų lubos, skirtingai sudėtas parketas, lentynos lentynėlės iš gipskartonio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 08 21, 12:40)
pirmas, antras, penktas ir šeštas paveiksliukai -kompiuterinės vizualizacijos. Todėl atrodo kad ten sterili tvarka, nes kompu suprojektuoti betvarke -sudėtingas darbas  hihihi.gif  trečiasis paveiksliukas man irgi atrodo kaip vizualizacija, bet ten jau nedrįsčiau tvirtai teigti  g.gif  žodžiu, galite būti ramios -jei šie miegamieji egzistuotų realybėje, tikrai neatrodytų tokie sterilūs  mirksiukas.gif

Visi iki vieno- vizualizacijos smile.gif
O kas del "rusisko stiliaus", tai cia jau, kaip sakoma, skonio reikalas. man asmeniskai miegamajame patinka toks glamurinis interjeras, todel visai smagu paziureti i jusu vadinama "rusiska stiliu" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 08 21, 14:56)
Visi iki vieno- vizualizacijos smile.gif
O kas del "rusisko stiliaus", tai cia jau, kaip sakoma, skonio reikalas. man asmeniskai miegamajame patinka toks glamurinis interjeras, todel visai smagu paziureti i jusu vadinama "rusiska stiliu" cool.gif

bet pripažink, kad glamūras gali būti ir ne rusiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 08 21, 16:03)
bet pripažink, kad glamūras gali būti ir ne rusiškas  mirksiukas.gif

Viiisiskai pripazistu smile.gif Bet pripazink, kad ir rusiskuose galima ideju rasti smile.gif Ismesk is paveiksliuko lubas, gipskartonio lentyneles ir stai, neblogas variantas gaunasi smile.gif
Man tokios lubos aplamai baisu cool.gif
Atsakyti
Na tik vienoje nuotraukoje matau įtempiamas lubas. Tai norėčiau, kad pakomentuotumėt kitas, kas ten yra iš "rusiško stiliaus". Nes , kaip ir nematau. Noriu pamatyti tą stiulių kituose nuotraukuose, kurias įdėjo Gardenija. Nes labai jau įdomų pasidarė. Gal išmoksiu atskirti stilius.
Be to įdomų sužinoti iš kokio puslapio jos įdėtos. Jei iš rusiško, tai tada suprantamai, kodėl šios nuotraukos rusiško stiliaus. O jei ne , tai tada nesuprantu.
Atsakyti
Kad "sikarnai" butu - va koks rusiskas stilius biggrin.gif
Atsakyti
nu gerai,o tai kuom blogai sikarnai?? blink.gif nesakau kad prikabint visokiu blizguciu pilna kambari,bet su saiki ta prabanga tikrai grazu...na bent jau man tikrai geriau ne juodos sienos,raudona lova,juoda spintele ir viso gero,visas miegamasis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 21, 19:19)
nu gerai,o tai kuom blogai sikarnai?? blink.gif nesakau kad prikabint visokiu blizguciu pilna kambari,bet su saiki ta prabanga tikrai grazu...na bent jau man tikrai geriau ne juodos sienos,raudona lova,juoda spintele ir viso gero,visas miegamasis tongue.gif

O kas sako,kad blogai,cia kiekvienam pagal skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2007 08 21, 16:55)
Kad "sikarnai" butu - va koks rusiskas stilius biggrin.gif

man tai daznai atrodo, kad ne 'butu', o atrodytu biggrin.gif
Atsakyti