Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(jadzka @ 2007 08 29, 14:49)
O koks gamintojas? Gal ta pati firma ir Vilniuje yra?
Kaip kuriuos taip daro, kai kuriuos ne. Labai įvairiai. Na bet 160  tikrai man per siauras doh.gif:

nu o man tai tikrai ne per siauras nors miegam tai isisketoje lotuliukas.gif man pats tas jei butu dar placiau tai vyro reiktu lovoj ieskot jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 28, 12:42)
nors ar tiesiog perkar gražią patalynę ir vsio?

as tai uzdengiu,man taip graziau atrodo ir tvarkingiau ir vaikas dar uzlipa su kokiais batukais,tai is tos patalynes paskui nekas lieka.
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2007 08 29, 17:27)
as tai uzdengiu,man taip graziau atrodo ir tvarkingiau ir vaikas dar uzlipa su kokiais batukais,tai is tos patalynes paskui nekas lieka.

na o man tai pasiuvo labai tokia grazia patalyne nieko ten ypatingo tik spalvos grazios tai as ja uzkloju ir man net nesinori tu uztiesalu blush2.gif bent kol kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 29, 14:45)
nu o man tai tikrai ne per siauras nors miegam tai isisketoje  lotuliukas.gif man pats tas jei butu dar placiau tai vyro reiktu lovoj ieskot jau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mes irgi miegam ant 160cm plocio. platesnio tikrai nenoreciau.nejauku man kazkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 08 29, 20:54)
mes irgi miegam ant 160cm plocio. platesnio tikrai nenoreciau.nejauku man kazkaip  rolleyes.gif

ir tikrai nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2007 08 29, 08:35)
beje siūlau labai nesigundyti tais plačiais čiužiniais. nes kažkurioj temoj skaičiau, kad užsisakė 180 pločio čiužinį, tai jis buvo sudurtas iš dviejų po 90cm ir sudūrimo vietoj jaučiasi kietumas.

taip, pas mano tevelius tokia pat. bet vat todel, kad tokia lova per viduri lenkiasi kad susideti patalyne is sonu. tikrai nepatogi miegoti schmoll.gif , maniau siais laikais tokiu nelbai ir begamina...
Atsakyti
Oi, man kazkaip sunku miegoti dideleje lovoje blink.gif Nerandame vienas kito blush2.gif , man dideles nereikia, nes vistiek miegame sulipe, gal cia tik dabar kol jauni blush2.gif
Atsakyti
o man kaifas miegoti didelėje, jautiesi thumbup.gif , ir esam jauni ir sulipę miegam, o vartytis, tai išvis...
Atsakyti
man tai irgi 160 per maza schmoll.gif schmoll.gif "vartytis" yra viena, o tiesiog patogiai miegot vienas kitam netrukdant yra visiskai kita wub.gif mirksiukas.gif as megstu miegot taip kad man netrukdytu kieno nors kojos ar dar kas biggrin.gif ir siaip visi draugai,pas kuriuos yra 160 sako pirkit 180, nes to mazoka...
Atsakyti
pasisakysiu apie ciuzinius ir as... dar sakyciau nuo lovos konstrukcijos priklauso. va pas mus ciuzinys 160 bet sonuose yra dar issikises kietas padas (ar kaip ji pavadinti) 25cm tai mes dviese puikiai tempam ir dukra pasivartyt ilipa thumbup.gif bet kai turejom iprasta lova 160 plocio tai tikrai neatrode tokia erdvi schmoll.gif
Papildyta:
user posted image
del bendro vaizdo imeciau savo lova wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawriencky: 30 rugpjūčio 2007 - 07:52
QUOTE(Giorgia @ 2007 08 29, 16:27)

Kai pas mus miegamasis visiškai uždarytas ir niekas neina.... Tai gal ir kol kas nedengsiu ax.gif

QUOTE(linnn @ 2007 08 30, 08:08)
o man kaifas miegoti didelėje, jautiesi  thumbup.gif , ir esam jauni ir sulipę miegam, o vartytis, tai išvis...

Va va, o dar kai 2.gif arsiras - tai reiks tos didesnės lovos. Ir man dar svarbu, kad atlošas būtų patogus.

QUOTE(lawriencky @ 2007 08 30, 08:52)
pasisakysiu apie ciuzinius ir as... dar sakyciau nuo lovos konstrukcijos priklauso. va pas mus ciuzinys 160 bet sonuose yra dar issikises kietas padas (ar kaip ji pavadinti) 25cm tai mes dviese puikiai tempam ir dukra pasivartyt ilipa thumbup.gif  bet kai turejom iprasta lova 160 plocio tai tikrai neatrode tokia erdvi  schmoll.gif
Papildyta:
user posted image
del bendro vaizdo imeciau savo lova wink.gif

Faina lova. O kur pirkot tokią?

Beje, mes va radom vieną variantą: Gali būti su dviem patalynės dėžėmis: kai atsilenkia atlošas, ten susideda kas nori ir dar gali po visa lova būt. IR gali būti abi iškart. Kaip manot, verta ar ne?
IR dar klausimuks: Gal žinot iš kur gauti 180 x 220 groteles lovai?
Atsakyti
QUOTE(maksimka @ 2007 08 15, 20:49)
ir pagal mane tai cia is nakts mebels, nes kaip tik tokia ar jau labai panasia ziurejom Akropolyje , antrame aukste ju salone  tongue.gif

visiskai teisingai, tai nakts mebels firma, kaip tik buvau pries savaite akropolio ermitaze II aukste ir ten maciau tokia lova...baisiai grazi rupuzke, ale ir kainuoja solidziai smile.gif
Atsakyti