Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(jadzka @ 2007 08 28, 15:42)
Tai va ir aš apie poketą su kokiu tuo HR'u ar pan. galvoju ax.gif
IR vidutinio minkštumo. O jūs ėmėt ortopedinį ar ne? Nes kainos gal stipriai skiriasi, ir nežinau ar verta ar ne?
Turiu tokio dydžio natūralią avikailinę antklodę. Beje, o jūs uždenginėjat lovas kuo nors ar tiesiog perkar gražią patalynę ir vsio?

tikriausiai kad ne as net nezinau labai tiksliai nes mes ne pacioj gemegoj pirkom o dalios balduose nes ten pirkom lova o jie ten prekiauja ir tais ciuziniais tos firmos tai pasibandem nes ant visu lovu sudeti skirtingi ciuziniai ten leido pagulet pabandyt kaip kuris atrodo patogesnis blush2.gif
kiek zinau kad tos spyruokles sudetos pagal kuno linijas tenkazkaip supintosn tankiau reciau g.gif tai gal cia skaitosi ortopedinis g.gif ai nesvarbu svarbiu kad fainai miegot
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgutsiukas: 28 rugpjūčio 2007 - 13:51
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 28, 14:21)
na ka galiu pasakyt kad pirkom mes tai gemegos ciuzini poketas+lateksas mes norejom minkstesnio nes tevai pries tai pirko tai ju toks kietokas bet jie kitos firmos  ax.gif tai va o sitas mum pasirode minkstas bet miegot labai geras ir ner jis ten labai minkstas  schmoll.gif bent jau mum tai pats tas  mirksiukas.gif
kazkaip labai sunku part nes vieni vonokio nori kiti kitokio mes kai rinkomes ir nebuvo pas ka paklaust nes arba ant senu lovu iega arba ciuzinius visai po pigiai nusipirke  blush2.gif  tik zinojom kad nenorim tokio kaip tevu nes per kietas

o tai parašykit, kiek mokėjot už savo čiužinius
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 08 28, 15:55)
o tai parašykit, kiek mokėjot už savo čiužinius

as tai 960 mirksiukas.gif (160-200)
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 28, 14:59)
as tai 960  mirksiukas.gif (160-200)

Tai nedaug ax.gif Aš jau nusiteikus apei 2000 buvau mokėt doh.gif:
Nu reiks pasižiūrinėt ax.gif
O daugiau.... reik rėmo. Merginos, kad pirkot su patalynės dėže, kur pirkot ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 08 28, 16:22)
Tai nedaug ax.gif Aš jau nusiteikus apei 2000 buvau mokėt doh.gif:
Nu reiks pasižiūrinėt ax.gif
O daugiau.... reik rėmo. Merginos, kad pirkot su patalynės dėže, kur pirkot ir kiek kainavo?

mano lova su patalynes deze tai ciuzinys cia jau su remu mirksiukas.gif tai manau cia visai pigiai nusipirkom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 08 27, 22:41)
jei neklystu,tai jei daryt 180 plocio kaip mes norim ir su patalynes deze,tai kainuoja 3200...

o ten gobelenas, ar oda? nelabai supratau g.gif
Atsakyti
3200 jei neklystu kaina su gobelenu,o su oda siek tiek brangiau gaunas...manau,uzsakynesim,ale kaip ilgai laukt doh.gif nervuoja mane tie laukimai visur po 2 menesius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 28, 13:38)
cia manau jau reikia pagal specialu uzsakyma darytis  ax.gif

QUOTE(jadzka @ 2007 08 28, 13:54)
Nežinau kaip vadinas - bet niekas man tokio nedaro ir su čiužinais tas pats doh.gif:
Nu noriu labai.... bet tikriausia bus 180 x 200 cm.

mano pazystamas sake rado tokio dydzio lova (200x220) kaune "plazoj" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 08 28, 15:50)
tikriausiai kad ne as net nezinau labai tiksliai nes mes ne pacioj gemegoj pirkom o dalios balduose nes ten pirkom lova o jie ten prekiauja ir tais ciuziniais tos firmos tai pasibandem nes ant visu lovu sudeti skirtingi ciuziniai ten leido pagulet pabandyt kaip kuris atrodo patogesnis  blush2.gif
kiek zinau kad tos spyruokles sudetos pagal kuno linijas tenkazkaip supintosn tankiau reciau  g.gif tai gal cia skaitosi ortopedinis  g.gif ai nesvarbu svarbiu kad fainai miegot
lotuliukas.gif

Ortopediniai čiužiniai būna tik lateksiniai mirksiukas.gif
o mes irgi įsigijom spyruoklinį, nes lateksiniai netinka lovom su patalynės dėže. Jie turi gulėti ant grotelių, kad "kvėpuotų". O spyruokliniu esam labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
beje siūlau labai nesigundyti tais plačiais čiužiniais. nes kažkurioj temoj skaičiau, kad užsisakė 180 pločio čiužinį, tai jis buvo sudurtas iš dviejų po 90cm ir sudūrimo vietoj jaučiasi kietumas.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2007 08 29, 10:35)
beje siūlau labai nesigundyti tais plačiais čiužiniais. nes kažkurioj temoj skaičiau, kad užsisakė 180 pločio čiužinį, tai jis buvo sudurtas iš dviejų po 90cm ir sudūrimo vietoj jaučiasi kietumas.

blink.gif nu tai čia apgavo, pas mane 2ant2m, tikrai nesudurtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 29 rugpjūčio 2007 - 09:41
QUOTE(rutellee @ 2007 08 29, 09:38)
mano pazystamas sake rado tokio dydzio lova (200x220) kaune "plazoj" mirksiukas.gif

O koks gamintojas? Gal ta pati firma ir Vilniuje yra?

QUOTE(mimoza:) @ 2007 08 29, 10:35)

Kaip kuriuos taip daro, kai kuriuos ne. Labai įvairiai. Na bet 160 tikrai man per siauras doh.gif:
Atsakyti