Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

perskaičiau klausimą, paskui autorės komentarą ir... susimąsčiau visą tai ką ji užakcentavo ir aš moku ir galiu turėt be vyro ir turėjau ... tai kokio velnio aš gyvenu su vyru ir dar laimingai g.gif biggrin.gif
o jei rimtai tai neįsivaizduoju kokie tie gali būti argumentai prieš ar už. Tiesiog mano gyvenime atsirado žmogus su kuriuo man gera, kuriam noriu atiduot viską ir gaunu iš jo viską, su kuriuo esam labai geri draugai ir meilužiai, su kuriuo norime turėt vaikų ir norime juos augint kartu. Tai žmogus su kuriuo jaučiuos visiškai susitapatinus ir turiu visišką laisvę... Jei mums pasisekė, o mes tikime, kad pasisekė tai mes radom tas vadinas padalintas puseles ir susiėjom, gyvenam, esam laimingi... Ir niekada nesakom niekada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lad @ 2007 06 08, 15:44)
perskaičiau klausimą, paskui autorės komentarą ir... susimąsčiau visą tai ką ji užakcentavo ir aš moku ir galiu turėt be vyro ir turėjau ... tai kokio velnio aš gyvenu su vyru ir dar laimingai g.gif  biggrin.gif
o jei rimtai tai neįsivaizduoju kokie tie gali būti argumentai prieš ar už. Tiesiog mano gyvenime atsirado žmogus su kuriuo man gera, kuriam noriu atiduot viską ir gaunu iš jo viską, su kuriuo esam labai geri draugai ir meilužiai, su kuriuo norime turėt vaikų ir norime juos augint kartu. Tai žmogus su kuriuo jaučiuos visiškai susitapatinus ir turiu visišką laisvę... Jei mums pasisekė, o mes tikime, kad pasisekė tai mes radom tas vadinas padalintas puseles ir susiėjom, gyvenam, esam laimingi... Ir niekada nesakom niekada 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 08, 14:35)
niekas ir nedraudžia filosofuoti. tavo nuomonė tai tipo, kam reikalinga vyro pavardė blink.gif( akys išsprogusios ant kaktos) na čia tavo nuomonė aišku doh.gif
Papildyta:
ir nereikia apie tas kuriom šeima santuokoje yra svarbiau negu gyvenimas nesantuokoje, tik reiktų išmokti gerbti kitų nuomonę

tamstos nickas - kaip pirštu į akį mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 06 08, 11:37)
pasiskaitykite savo ankstesnį postą - kam čia tuščiai filosofuoti. mano mano nuomonė nėra tuščia filosofija. bet cool.gif ne ginčytis čia atėjau. gero savaitgalio 4u.gif

na matai kai man yra priimta vienokia nuomonė tai joks filosofavimas nepadės tai va, bet tiek to aš nenoriu pyktis. atsiprašau jei įsižeidei 4u.gif
Papildyta:
žinau žinau lotuliukas.gif ačiū tau irgi gero savaitgalio drinks_cheers.gif
Atsakyti
ooo, sakyk, o ką jūs darysit kai tau ar tavo draugui meilė baigsis?
Atsakyti
QUOTE(Jupi @ 2007 06 08, 15:19)

Kai meile baigiasi,zmones skiriasi (dazniausiai). O jei nesiskiria,tai turi tam savo priezasciu. g.gif
Atsakyti
Nu va, o santuokos pamatas ne vien meilė, ne vien malonumai, bet ir tam tikros pareigos, atsakomybė už vaikus, vienam už kitą, pagalba. Retoj kurioj šeimoj meilė tęsiasi visą gyvenimą, bet nepaisant to poros gyvena laimingai (aišku ne visos . wink.gif ). Manyčiau, kad santuoka -stipresnis ryšys už partnerystę. Nenorėčiau gyvent su žmogum, ir galvoti, kad kai baigsis meilė reiks skirtis. schmoll.gif O gal pas jus meilė amžina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jupi @ 2007 06 08, 15:19)

o ka kiti daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jupi @ 2007 06 08, 15:44)
Nu va, o santuokos pamatas ne vien meilė, ne vien malonumai, bet ir tam tikros pareigos, atsakomybė už vaikus, vienam už kitą, pagalba. Retoj kurioj šeimoj meilė tęsiasi visą gyvenimą, bet nepaisant to poros gyvena laimingai (aišku ne visos . wink.gif ). Manyčiau, kad santuoka -stipresnis ryšys už partnerystę. Nenorėčiau gyvent su žmogum, ir galvoti, kad kai baigsis meilė reiks skirtis.  schmoll.gif  O gal  pas jus meilė amžina?  bigsmile.gif

As manau,jei meile,baigesi,tai niekas nesulaikys, nei santuoka,nei pan. Nesakau,kad meile islieka visa gyvenima tokia pati kaip santykiu pradzioje. Taciau jei priblesus aistrai, lieka pagarba, supratimas,draugyste,tai zmones bus kartu. Na, cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jupi @ 2007 06 08, 16:44)
Nu va, o santuokos pamatas ne vien meilė, ne vien malonumai, bet ir tam tikros pareigos, atsakomybė už vaikus, vienam už kitą, pagalba. Retoj kurioj šeimoj meilė tęsiasi visą gyvenimą, bet nepaisant to poros gyvena laimingai (aišku ne visos . wink.gif ). Manyčiau, kad santuoka -stipresnis ryšys už partnerystę. Nenorėčiau gyvent su žmogum, ir galvoti, kad kai baigsis meilė reiks skirtis.  schmoll.gif  O gal  pas jus meilė amžina?  bigsmile.gif

nesuprantu kam su tokiu požiūriu šeimą kurt blink.gif paskaičius tokius postus išeina, kad nenormali esu aš nes jau nemažai metų myliu, ne, dievinu tą patį vyrą ir kuo toliau tuo labiau, nenormalūs mano tėvai, kurie po trisdešimties metų santuokos vaikšto susikibę už rankų, nes myli vienas kitą blink.gif
eina sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 16:44)
o ka kiti daro?  g.gif

Gal ieško kitų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 06 07, 22:41)
sveiki, man kaip tikrai senmergei  biggrin.gif  iskilo klausimas - tai kamgi reikalingas tas sutuoktinis?
as suprantu - pastovus  smileysex.gif  , bet tam juk nebutina ,,apsizenyti"
vaikai - bet vaikai gali gimti ir bendrauti su tevu nepriklausomai nuo to, ar tevai susituoke, ar ne (pagaliau skyrybu statistika Lietuvoj dabar 70 proc  doh.gif )
kad butu kas vini namie ikala?  g.gif  bet as tai pati moku padaryti, kaip ir pinigus uzsidirbti  ax.gif

Matosi, kad žodžio "šeima" reikšmė Tau neįkandama... Sunkus atvejis - ką čia bepridursi.
Atsakyti