Įkraunama...
Įkraunama...

kam reikalingas vyras?

QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 09:52)
1. apie baznycia iziurejot
2. o kuris konstitucijos straipsnis sako, kad sugyventiniai yra šeima ?

Šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas.

Valstybė registruoja santuoką, gimimą ir mirtį. Valstybė pripažįsta ir bažnytinę santuokos registraciją.

lens.gif neiziuriu kur sugyventiniai ?

Nors konstitucija ir yra tiesiogiai taikomas aktas, taciau jos nereikia suprasti pazodziuj ir del to cia gincytis ar irodineti. Jusu pacituota fraze yra tik pagrindas CK apibreztam šeimos institutui. Jusu citata yra labai abstraktus dalykas. Dar kartą pati perskaitykite: šeima yra visuomenės ir valstybės pagrindas, tačiau niekur nerašo, kad šeimos institutas atsiranda tik įregistravus santuoką. Beje, taippat parašyta, kad valstybė registruoja ne šeimą, o santuoką.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 20, 11:17)

Jei sukurti įstatymai neatitinka konstitucijos, tam yra konstitucinis teismas, kuris remiantis konstituciją gali atmesti ratifikuotą įstatymų paketą, kuris pažeidžia konstituciją.
[b]Papildyta:

Ratifikuota istatymu paketa? Kas cia per vienas?
Atsakyti
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 11:17)
O Jus tik statistika .
tongue.gif

O jūsų, o jūsų... O jūsų plaukai negražūs....
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 20, 11:17)

tai misija jau atlikta ! ? ploja.gif
jau dabar busiu protinga po tokiu isaiskinimu.aciuks.gif
aciprasome uz sukeltus nepatogumus
karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 06 20, 12:20)
Ratifikuota istatymu paketa? Kas cia per vienas?

Tai naujas puolimo būdas, bet aš nieko neišgirdau ką jus galvojate?
Papildyta:
QUOTE(Klementina @ 2007 06 20, 12:24)
tai misija jau atlikta ! ? ploja.gif 
jau dabar busiu protinga po tokiu isaiskinimu.aciuks.gif
aciprasome uz sukeltus nepatogumus
  karsta.gif

Prašom, prašom. Labai malonu, kai kam nors gali padėti praplėsti akiratį.

Kaip malonu matyti, kad pasaulio pažinimas jums suteikia tiek daug gerų emocijų.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 20, 11:24)
Tai naujas puolimo būdas, bet aš nieko neišgirdau ką jus galvojate?

Apie ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 06 20, 12:27)
Apie ka?  biggrin.gif

Apie orą ir bites 4u.gif 4u.gif

O jei rimtai, ne viskas yra blogai. Saulė žeme ridinėja, ant palangės orchidėja žydi, vyras paruošė kavą.

Žmonės gerbkime vienas kitą.
Atsakyti
Kokios išvados man peršasi?
Nagi kad kiekvienas lietuvis - sau yra kunigaikštis. biggrin.gif
Kiekvienas yra filosofas.
Kiekvienas nori būti teisus.
Ir kiekvienas su savo paranoja, deja.
Kažkaip nuvažiavo tema į pievas.
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 06 20, 12:31)
Kokios išvados man peršasi?
Nagi kad kiekvienas lietuvis - sau yra kunigaikštis.  biggrin.gif
Kiekvienas yra filosofas.
Kiekvienas nori būti teisus.
Ir kiekvienas su savo paranoja, deja.
Kažkaip nuvažiavo tema į pievas.

Taip, taip ji nuvažiavo į pievas, kai argumentai pasipylė ir ne į jūsų mąstysenos naudai. Jus gi labai mielai postringavote, apie ta patį tik iš kito kampo, prieš man pasirodžius. ax.gif

Tema paprastai ir atsakymas paprastas. Jei žmonėm gerai ir jie vienas kitu pasitiki gali gyventi ir ne santuokoje, jei jie nori savanoriškai įprasminti savo santykius, o ne tam, kad kam įtikti, vadinasi turi susituokti. Visi statusai yra pagirtini.

Todėl už vyro reikia tekėti, kad to norisi, o ne todėl, kad taip priimta. O pliusus ir minusus to žingsnio turi suvokti pati moteris, nes ji gyvena, už ją niekas sprendimo nepriims, tik ji pati turi nuspręsti to žingsnio tikslingumą ir partnerio tinkamumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 birželio 2007 - 10:40
QUOTE(Medinis @ 2007 06 20, 12:18)
Na ir kokia gi ta mūsų reakcija? Aš tiesiog nusistebėjau, kad jūs vienur ginate kažkokias normas tais pačiais argumentais, kuriais kitas normas neigiate (visuotinai priimtini). Man tai pasirodė nelogiška. Ir <suntea> nesuprato tai kokios gui tos jūsų pažiūros - "visuotinai priimtinos" ar vis dėlto tokios, kurios tinka tik jums ir niekam kitam. Tiesa sakant nusivyliau jumis. Jūs sakote "A", bet niekaip negalite pasiryžti pasakyti "B". O raidžių dar daug yra ir po šitų...

Dėl "parazitavimo"... Arba jūs šventoji, arba kvaila, arba tokia apsimetate (prieš save). Apsikasėte mirusiomis teorijomis ir taikote jas pasirinktinai. Na jei jums taip geriau, tegu...
Vis dėlto pritarsiu kažkuriai dalyvei - "gaila man jūsų"... Net nežinau kodėl, gal tai ne gailestis o nusivylimas... Ko gero...

Na ką gi Medini, pagailėjai mane, ne tu pirmas, ne tu paskutinis. Abi barikadų pusės mane gaili, net ir čia panašumas atsirado. Gailestis geras jausmas. Nusivylimas, ką jau čia padarysi, mes dažnai nusiviliam. Linkiu, kad šis nusivylimas būtų pats didžiausias tavo gyvenime.

Pasaulis nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 20, 11:39)
Taip, taip ji nuvažiavo į pievas, kai argumentai pasipylė ir ne į jūsų mąstysenos naudai. Jus gi labai mielai postringavote, apie ta patį tik iš kito kampo, prieš man pasirodžius.  ax.gif

Tai kad kažkaip nepastebėjau. smile.gif
Tiesiog vieni - apie batus, kiti - apie ratus. Tiesiog kiekvienas vis kitaip perskaito (arba kai ką perskaito). Todėl ir didelio oponavimo nepastebėjau, tik kai kurių plepėtojų prieštaravimus sau. Pirštais nerodysim. biggrin.gif

Jo, oras tikrai gražus. Ir braškės skanios!
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 06 20, 11:39)

Todėl už vyro reikia tekėti, kad to norisi, o ne todėl, kad taip priimta. O pliusus ir minusus to žingsnio turi suvokti pati moteris, nes ji gyvena, už ją niekas sprendimo nepriims, tik ji pati turi nuspręsti to žingsnio tikslingumą ir partnerio tinkamumą.

Sakyčiau, kad labai protingi žodžiai ir labai į temą, vienok.
Atsakyti