Net iš tokio ilgo pasisakymo nesupratau, tai prie kokios išvados prieita - reikalingas tas sutuoktinis ar nereikalingas.?Turi kokią nors vertę santuoka ar ne?
QUOTE(Luknė @ 2007 06 23, 15:49)
Net iš tokio ilgo pasisakymo nesupratau, tai prie kokios išvados prieita - reikalingas tas sutuoktinis ar nereikalingas.?Turi kokią nors vertę santuoka ar ne?
Ko čia nesuprasti? Kožnam - savo: kažkam turi, kažkam - ne, kažkam turi, bet ne tep, kap šaliam esančiam atrodytų ta samprata tesinga.
Religijas, politikas, finansų,vaikų auklėjima i dieda i bobos santykiuose nigdy žmonės nepasieks šimtaprocentinia kompromisa.
QUOTE(alter ego @ 2007 06 22, 20:12)
Cia kaip viena mano prietelka pasakojo: kazkokiam bandanciam ant jos rekt asmeniui reze "as ne jusu zmona kad ant manes rektumete"

statusas aiskus seimoje

QUOTE(Cocoon @ 2007 06 24, 21:26)
Oj tie gėjai. nekadėjai.... (išdainavau) M.Mikutavičiaus daina...
QUOTE(Afroditte @ 2007 06 23, 20:22)
Kas įdomiausia, tai išgirdau iš netekėjusios

Na tai va, kokie stereotipai vis dar gajūs, atrodo žmona/vyras turėtų būti labiausiai mylimi, gerbiami, deja, kaip Moonte rašė, dažniausiai stereotipiškas požiūris į santuoką yra labai vartotojiškas ir savininkiškas. "Mano žmona, mano vyras" - atrodo, turėtų rodyti, kad išsirinkai geriausią ir dėl to su juo susituokei, gyveni, o čia...
Aš turbūt per viduriuką, nesmerkiu ir nieko blogo nematau tame kad gyvena nesusituokę, bet ir santuokos nelaikau visiška atgyvena. Gyvenam visuomenėje, yra tam tikros sukurtos jos taisyklės, įstatymai, gal taip lengviau, aiškiau, patogiau spręsti kas yra kas (kieno vaikai) ir pan.
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 06 23, 21:13)
Ko čia nesuprasti? Kožnam - savo: kažkam turi, kažkam - ne, kažkam turi, bet ne tep, kap šaliam esančiam atrodytų ta samprata tesinga.
Religijas, politikas, finansų,vaikų auklėjima i dieda i bobos santykiuose nigdy žmonės nepasieks šimtaprocentinia kompromisa.
Sutinku

QUOTE(alter ego @ 2007 06 22, 21:12)
Cia kaip viena mano prietelka pasakojo: kazkokiam bandanciam ant jos rekt asmeniui reze "as ne jusu zmona kad ant manes rektumete"

Tokiame pasakyme vienodai tinka tiek "žmona", tiek "sugyventinė" - pastaroji gal net labiau, nes sugyventinė iš esmės yra labiau "niekas" nei kad ir pati nemylimiausia žmona.
sveikos
na kai yra salia brangus ir mylimas zmogus nemanau, kad turi didele reiksme kaip ji pavadinsi : vyru, sugyventiniu ar draugu
man asmeniskai mylimas zmogus reikalingas ne bedoms spresti ar tureti ant kieno peties issiverkti, dbr MB man - mano antroji puse, kuri supranta mane be zodziu, kurio geidziu kiekviena minute, kuriam priklauso mano sirdis
nera taip, kad butu man reikalingas del kazkokio tikslo, tiesiog mylimo zmogucio buvimas salia uzpildo mane, pasaulis tampa "pilnaviduris"

na kai yra salia brangus ir mylimas zmogus nemanau, kad turi didele reiksme kaip ji pavadinsi : vyru, sugyventiniu ar draugu

man asmeniskai mylimas zmogus reikalingas ne bedoms spresti ar tureti ant kieno peties issiverkti, dbr MB man - mano antroji puse, kuri supranta mane be zodziu, kurio geidziu kiekviena minute, kuriam priklauso mano sirdis

QUOTE(Katy @ 2007 06 08, 11:35)
QUOTE(ooo @ 2007 06 08, 11:35)
ant aukso galima irgi sakyti, kad tai s..., bet ar jisai tokiu pavirs, tai kitas reikalas.
O po santuokos registravimo, zmona tampa artimiausiu giminaiciu.
Pasiskaitykite Vilnoja tena kerteleje sielai - paaiskes, kaip miela butu sugyventinei.
QUOTE(Silvute @ 2007 06 28, 08:20)
Pasiskaitykite Vilnoja tena kerteleje sielai - paaiskes, kaip miela butu sugyventinei.
Blogas pavyzdys. Šiaip tai ta mergina didele išmintimi nepasižymi, vėl pora jie buvo tik dvi savaites. Tokių sugyventinių kiekvienas vyras kelias dešimtis per gyvenimą turi. Pamenu dar pats prieš gerą pusmetį aiškinau kaip palikti tą vaikiną...