Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

user posted image buvusi tema

Atsakyti
tesiam mirksiukas.gif
rena, cia tavo klivija?
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 06 08, 11:51)
rena, cia tavo klivija?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif noreciau tokios wub.gif
is mano didziosios klivijos liko tik du daigeliai ir tie neaisku, kaip bus, nes is vieno auga tik papuve lapukai, o kitas vietoj stovi doh.gif

tai va dabar laukiu naujos geltonosios augintines ir kitos, is draugelkos pasiimsiu rolleyes.gif
klausykit, o nuo mamytes atskirti ta daigeli reikia jau tada kai buna 4 lapukai ar galima ir anksciau g.gif
Atsakyti
kiek zinau gali atskirti kai buna 5-6 lapukai. jei anksciau atskirsi, didesne tikimybe, kad zus. bent jau tokios mano zinios is skaitytu temu biggrin.gif nes mano klivija dar vaiku neturejus, panele dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 08 birželio 2007 - 12:19
Taip ,patartina 5-6 laukai ir gali gyventi savarankiškai .
Atsakyti
Prisiregistruoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 06 08, 19:10)
Taip ,patartina 5-6 laukai ir gali gyventi savarankiškai .

tada lauksiu kol pasirodys tie kiti lapukai rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos help.gif
Mano vedeja man dave uduoti Jusu paklausti smile.gif Jau du kartus is eiles taip atsitiko: klivija isleidzia ziedynkoti, taciau ziedeliai neprasiskleidzia, o ziedynkotis pradeda is apacios puti. Kas tai galetu buti? Puvinys isimete? Ir kaip gydyti gelyte? 4u.gif
Atsakyti
Gal per gausiai laistoma?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 12, 08:49)
Gal per gausiai laistoma?

Lyg ir ne....
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 06 12, 08:43)
Merginos  help.gif
Mano vedeja man dave uduoti Jusu paklausti  smile.gif Jau du kartus is eiles taip atsitiko: klivija isleidzia ziedynkoti, taciau ziedeliai neprasiskleidzia, o ziedynkotis pradeda is apacios puti. Kas tai galetu buti? Puvinys isimete? Ir kaip gydyti gelyte?  4u.gif

jei puvinys, tai ne kas schmoll.gif
saviskes as neisgelbejau schmoll.gif augliukas irgi vienaslapus is vidaus isleidzia, o po kiek laiko jie supuna doh.gif o kitas augliukas kaip ir vietoj stovi, kolkas vis ziuriu kas su juo toliau bus g.gif
Atsakyti
Pastaciau saviske truputi toliau nuo lango, nes labai jau daug vietos ant palanges uzkariavo. Ziuresim kaip jausis.
Atsakyti