Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 06 19, 21:19)
Sveikutes. Na pagaliau nufotkinau savo saunuole, kuri mane pradziugino. Neipatingai gausus ziedynas, bet...

bet...atrodo thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sigute*** @ 2007 06 08, 19:10)

tiesa, kaip musu vaikuciai auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 06 20, 10:42)

tiesa, kaip musu vaikuciai auga bigsmile.gif

man ir idomu bigsmile.gif
Atsakyti
clap.gif po joniniu ateis mano siuntinukas su nauja gyventoja thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 06 21, 12:32)
man ir idomu  bigsmile.gif

Auga gėlytės gerai , jau kam esu pažadėjusi , po joninių tą savaitėlę stenksiuosi įšsiuntinėti . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 21 birželio 2007 - 14:59
Kai pagalvoju, tai dabar musu geliukams geriausias metas, nes sviesos daugiausiai ir silumos.
Atsakyti
o as susinervinau mad.gif
paskambinau draugei ir klausiu, kaip mano augliukas gyvuoja, o ji, as ji jau atidaviau bash.gif net supykau, zada vienam o atiduoda kitam aggressive.gif
Atsakyti
Pasitaiko kartais ...
Atsakyti
Turiu štai tokią Kliviją
user posted image
bet kaažkokie tepalai jau apie metus mane neramina
user posted image

user posted image
Kas čia galėtų būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltė: 26 birželio 2007 - 15:49
Cia gal nuo dregmes unsure.gif

O gal augalo sultys istekejo pazeidus ir pajuodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 27 birželio 2007 - 09:22
Ieškau patarimo ............ perskaičiau vieną temą ir nelabai supratau.
Reikalas tame ......... darbe pražydėjo klivija ........ nukrito žiedukai ir liko kotas su, kiek aš suprantu, sėklomis. Tą kotą nupjoviau ir parsitempiau namo ........ noriu tokios gėlės namie. Kažkurioje temoje šiandien perskaičiau , kad sėklas reikia brandinti metus g.gif Tai va ir iškilo klausimas ....... kur brandinti g.gif ......... ant gėlės g.gif Kiba padariau klaidą , kad nupjoviau tą kotą . Taigi klausimas, mielosios, .......... ar man dabar tą kotą belieka į šiukšlyną trenkt g.gif verysad.gif O jei ne , tai sakykit, brangiosios, ką man daryti su tom sėklom ( jei tas dalykas vadinamas sėklomis hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2007 06 28, 18:27)
Ieškau patarimo ............ perskaičiau vieną temą ir nelabai supratau.
Reikalas tame ......... darbe pražydėjo klivija ........ nukrito žiedukai ir liko kotas su, kiek aš suprantu, sėklomis.  Tą kotą nupjoviau ir parsitempiau namo ........ noriu tokios gėlės namie.  Kažkurioje temoje šiandien perskaičiau , kad sėklas reikia brandinti metus  g.gif Tai va ir iškilo klausimas ....... kur brandinti  g.gif  ......... ant gėlės  g.gif  Kiba padariau klaidą , kad nupjoviau tą kotą .  Taigi klausimas, mielosios, .......... ar man dabar tą kotą belieka į šiukšlyną trenkt  g.gif  verysad.gif  O jei ne , tai sakykit, brangiosios, ką man daryti su tom sėklom ( jei tas dalykas vadinamas sėklomis hihihi.gif )

Gali drąsiai trenkti lauk hihihi.gif Žydinčią gėlę pirmiausiai reikia apdulkinti, o paskui ilgai ir nuobodžiai laukti kol sėklos subręs. g.gif
O geriausiai palaukti, kol gėlytė užaugins vaikutį, taip bus greičiau thumbup.gif ir daug paprasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 06 28, 18:36)
Gali drąsiai trenkti lauk hihihi.gif Žydinčią gėlę pirmiausiai reikia apdulkinti, o paskui ilgai ir nuobodžiai laukti kol sėklos subręs. g.gif

O dzievulėliau blink.gif laugh.gif ............... na kū bedarysi biggrin.gif , keliaujam į šiukšlyną biggrin.gif
Atsakyti