Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

QUOTE(Tina* @ 2007 06 13, 09:21)
Pastaciau saviske truputi toliau nuo lango, nes labai jau daug vietos ant palanges uzkariavo. Ziuresim kaip jausis.

o pas mane stovi ant rytines palanges ir ta kur vis stovejo vietoj, jau lapuka isleido thumbup.gif tik dabar ziuresiu ar jis pus ar ne g.gif
Atsakyti
Maniske vel leidzia ziedkoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 18, 16:08)
Maniske vel leidzia ziedkoti  thumbup.gif

nu man jau baltas pavydas ima rolleyes.gif
Atsakyti
Netnesuvokiu kas cia jai taip patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 18, 19:45)
Netnesuvokiu kas cia jai taip patiko smile.gif

matyt tu ja vis giri, tai ji stengiasi taves nenuliudinti tongue.gif
Atsakyti
Tai kaip tik sako girt negalima - nudyvini.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 06 19, 13:16)
Tai kaip tik sako girt negalima - nudyvini.

blink.gif net nezinojau g.gif
Atsakyti
sveiki ,kaip supratau klivijios is seklu dauginasi(jei nesuklydau) o gal kas jiu galit parduot (nebrangei) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2007 06 19, 17:52)
sveiki  ,kaip supratau klivijios is seklu dauginasi(jei nesuklydau)  o gal kas jiu galit parduot  (nebrangei) blush2.gif

Sėklos bręsta apie vienerius metus,po to daiginimas,auginimas.Iš sėklos auginta pražys ne anksčiau kaip po 3-4 metų.
Patarimas:- Geriau paprašyk, gal pas kurią nors yra klivijos vaikų-greičiau užsiauginsi,ir greičiau sulauksi žiedų,nebent tu nori kažkokios ypatingos spalvos-tada sunkiau.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braške: 19 birželio 2007 - 18:53
Sveikutes. Na pagaliau nufotkinau savo saunuole, kuri mane pradziugino. Neipatingai gausus ziedynas, bet...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 06 19, 21:19)
Sveikutes. Na pagaliau nufotkinau savo saunuole, kuri mane pradziugino. Neipatingai gausus ziedynas, bet...

Labai graži spalvytė, thumbup.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti