Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

aš taip pat, jei nuotaikos nėra - nekišu rankų prie jokių darbų, geriau gulėti pilvą išvertus :vacation4.gif lotuliukas: , po to atsigriebiu
Atsakyti
pritariu jums , o ypač piktai negalima eiti prie augaliukų , o mėnulis man nieko nereiškia ,. lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gerai kad bet kada, anksčiau aš žiūrėdavau pagal tas gerasias dienas sodininkų kalendoriuose, bet jos dažniausiai tik pavasarį būna skelbiamos verysad.gif
Atsakyti
Ziuriu cia dauguma pagal ikvepima, o ne pagal menuli, jei apklaustum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 08 29, 19:31)
As irgi persodinu kada man ikvepimas yra smile.gif o darbas su meile duoda vaisiu smile.gif

drinks_cheers.gif
na ka tas menulis, svarbiausia noras ir meile wub.gif
Atsakyti
turiu klausimą (jeigu teisybė tai klausiu terčią kartą, gal dabar kas nors pasakys) kodėl ruduoja klivijų lapų galai ir ką daryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 09 03, 15:32)
turiu klausimą (jeigu teisybė tai klausiu terčią kartą, gal dabar kas nors pasakys)  kodėl ruduoja klivijų lapų galai ir ką daryti verysad.gif

kiek suprantu, kas zinotu atsakyma butu jau atsake ax.gif
as irgi nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 03, 14:51)
kiek suprantu, kas zinotu atsakyma butu jau atsake ax.gif
as irgi nzn schmoll.gif

na va blink.gif aš irgi tokia naujai iškepta klivijų augintoja, kad dar nelabai žinau kaip jas auginti, laistau ir prižiūriu kaip ir visas gėles.
skaičiau čia pas jus kad žiemai klivijas reikia į vėsenę patalpą išnešti, o kiek tas vėsesnė ax.gif pas mane darbe labai šalta (dieną pasisišdydavau šidytuvu, bet per naktį tai vėl brrrrr). Tai žadu į darbą atsitempti ar nenumarinsiu
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 09 03, 16:10)
na va blink.gif aš irgi tokia naujai iškepta klivijų augintoja, kad dar nelabai žinau kaip jas auginti, laistau ir prižiūriu kaip ir visas gėles.
skaičiau čia pas jus kad žiemai klivijas reikia į vėsenę patalpą išnešti, o kiek tas vėsesnė ax.gif  pas mane darbe labai šalta (dieną pasisišdydavau šidytuvu, bet per naktį tai vėl brrrrr). Tai žadu į darbą atsitempti ar nenumarinsiu

tai ir as nezinau kiek ta vesesne patalpa turi but g.gif pas mane dideliam kambary ir taip ziema vesiau yra, bet jei dar vesiau reik galiu ir i laiptineisnest ten vesiausia buna, na kitos geles nieko, gerai smile.gif o klivijos, tai net ir nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 03, 16:39)
tai ir as nezinau kiek ta vesesne patalpa turi but g.gif pas mane dideliam kambary ir taip ziema vesiau yra, bet  jei dar vesiau reik galiu ir i laiptineisnest ten vesiausia buna, na kitos geles nieko, gerai smile.gif o klivijos, tai net ir nzn schmoll.gif

Svarbu minuso nebūtų biggrin.gif Geriausiai, jei išeitu apie +10 +16. Joms reikia ramybės periodo, kaip ir pelargonijoms mirksiukas.gif Pas mane miegamasis vesiausias, aš jo šildymą beveik visada užsuktą laikau ir langas praviras būna, bet vistiek temperatūra apie +19 laikosi (yra viduryje tarp kitų kambariu) ir mano pelargonijoms vistiek per daug šilta, o klivijos pakenčia iš bėdos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 09 03, 14:32)
turiu klausimą (jeigu teisybė tai klausiu terčią kartą, gal dabar kas nors pasakys)  kodėl ruduoja klivijų lapų galai ir ką daryti verysad.gif

1. Dažniausiai ruduoja : jei per sausa ,ar per drėgna žemė-bet greičiausiai -per drėgna-liek tik tada ,kai pilnai išdžiūsta žemė.
2.O apie priežiūrą buvo Gaurės duota nuoroda ,ir visai nesenai-porą puslapų atgal http://www.rojaussod...snis.php?id=121 ,galima ir pasivartyti senesnes temas-tikrai daug esame rašę apie priežiūrą ,daiginimą.tręšimą,poilsio-ramybės periodą .......
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 09 03, 17:07)
Svarbu minuso nebūtų biggrin.gif Geriausiai, jei išeitu apie +10 +16. Joms reikia ramybės periodo, kaip ir pelargonijoms mirksiukas.gif Pas mane miegamasis vesiausias, aš jo šildymą beveik visada užsuktą laikau ir langas praviras būna, bet vistiek temperatūra apie +19 laikosi (yra viduryje tarp kitų kambariu) ir mano pelargonijoms vistiek per daug šilta, o klivijos pakenčia iš bėdos lotuliukas.gif

tai pas tave tikrai kaip dykumoj karsta bigsmile.gif
pas mane didziajam jei sieke 15 tai gerai ax.gif
Atsakyti