Man tai kazkaip liudesys apima, kai apie ziema Jus cia snekat ir kliviju miegojima

QUOTE(laurindre @ 2007 09 03, 16:07)
Svarbu minuso nebūtų
Geriausiai, jei išeitu apie +10 +16. Joms reikia ramybės periodo, kaip ir pelargonijoms
Pas mane miegamasis vesiausias, aš jo šildymą beveik visada užsuktą laikau ir langas praviras būna, bet vistiek temperatūra apie +19 laikosi (yra viduryje tarp kitų kambariu) ir mano pelargonijoms vistiek per daug šilta, o klivijos pakenčia iš bėdos 

tai tikrai safaryje gyveni, aš gyvenu pirmame aukšte ir dar kampinis

na o darbe tai pas mane žiemą apie +10 tai tikrai turėtų būti, gal vieną surizikuosiu atsinešti

QUOTE(Jasmin @ 2007 09 04, 09:17)
tai jei žiemą būna +15 ar +16 tai jau vadinasi šiltai gyvename, svečiai atėję iškart megztinių prašo

mes kai bute gyvenom, tai irgi kampinis butas visos sienos isorines, tai salom, bet kai apsisiltinom, tai langus atsidare gyvenom

o name vel salam

QUOTE(Jasmin @ 2007 09 04, 09:17)
tai jei žiemą būna +15 ar +16 tai jau vadinasi šiltai gyvename, svečiai atėję iškart megztinių prašo
na o darbe tai pas mane žiemą apie +10 tai tikrai turėtų būti, gal vieną surizikuosiu atsinešti

QUOTE(rena @ 2007 09 04, 10:23)
mes kai bute gyvenom, tai irgi kampinis butas visos sienos isorines, tai salom, bet kai apsisiltinom, tai langus atsidare gyvenom
o name vel salam
kaip mane tai nervina 

o name vel salam

tai kad apšiltintos pas mus sienos

vis tam zmogui neitiksi

Pas mus tai bute kokia 19-20 laikosi, o name gali pasireguliuoti pagal poreiki kiekvienam kambary.
QUOTE(Tina* @ 2007 09 04, 16:30)
Pas mus tai bute kokia 19-20 laikosi, o name gali pasireguliuoti pagal poreiki kiekvienam kambary.
tai jums gerai

pas mus namas senesnes statybos, tai kaip ir reguliuotis ner ka

Aha, tikrai gerai, kai gali pasireguliuot

Nu nėra dar tos žiemos merginos , va šiandien tikrai gražus rudeninis oras .
Kaip auga jūsiškės klivijos , mano mažyliai iš sėkliukių išauginti tai jau po trečia lapuką rodo didieji , o turiu dar mažiukų vos po viena lapelį iškišusiu .O didžiosios šiuo metu leidžia lapų kupetas , viena taip įtartinai sustorėjusi
kažin ar ne žieda formuoja .
Kaip auga jūsiškės klivijos , mano mažyliai iš sėkliukių išauginti tai jau po trečia lapuką rodo didieji , o turiu dar mažiukų vos po viena lapelį iškišusiu .O didžiosios šiuo metu leidžia lapų kupetas , viena taip įtartinai sustorėjusi

sveikos,
kol buvau ligoninėj, šuva truputį lapus apkramtė
, bet šiaip - ugtelėjus
kol buvau ligoninėj, šuva truputį lapus apkramtė