Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

Man tai kazkaip liudesys apima, kai apie ziema Jus cia snekat ir kliviju miegojima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 09 03, 16:07)
Svarbu minuso nebūtų biggrin.gif Geriausiai, jei išeitu apie +10 +16. Joms reikia ramybės periodo, kaip ir pelargonijoms mirksiukas.gif Pas mane miegamasis vesiausias, aš jo šildymą beveik visada užsuktą laikau ir langas praviras būna, bet vistiek temperatūra apie +19 laikosi (yra viduryje tarp kitų kambariu) ir mano pelargonijoms vistiek per daug šilta, o klivijos pakenčia iš bėdos lotuliukas.gif

tai tikrai safaryje gyveni, aš gyvenu pirmame aukšte ir dar kampinis doh.gif tai jei žiemą būna +15 ar +16 tai jau vadinasi šiltai gyvename, svečiai atėję iškart megztinių prašo biggrin.gif
na o darbe tai pas mane žiemą apie +10 tai tikrai turėtų būti, gal vieną surizikuosiu atsinešti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasmin: 04 rugsėjo 2007 - 08:21
QUOTE(Jasmin @ 2007 09 04, 09:17)
tai tikrai safaryje gyveni, aš gyvenu pirmame aukšte ir dar kampinis  doh.gif tai jei žiemą būna +15 ar +16 tai jau vadinasi šiltai gyvename, svečiai atėję iškart megztinių prašo  biggrin.gif

mes kai bute gyvenom, tai irgi kampinis butas visos sienos isorines, tai salom, bet kai apsisiltinom, tai langus atsidare gyvenom doh.gif
o name vel salam doh.gif kaip mane tai nervina mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2007 09 04, 09:17)
tai tikrai safaryje gyveni, aš gyvenu pirmame aukšte ir dar kampinis  doh.gif tai jei žiemą būna +15 ar +16 tai jau vadinasi šiltai gyvename, svečiai atėję iškart megztinių prašo  biggrin.gif
na o darbe tai pas mane žiemą apie +10 tai tikrai turėtų būti, gal vieną surizikuosiu atsinešti  tongue.gif

biggrin.gif Pas mus butas naujos statybos blush2.gif Svetaine kampinė, bet siena baisiai stora ir langas iš pietų puses labai didelis- tai žiemą ir čia šildymą užsuku, jei saulė šviečia biggrin.gif Man gerai gyventi, bet gėlėms tai ramybės periodo beveik nelieka, gal todėl pas mane šiemet klivijos ir nežydėjo schmoll.gif Nors laikau jas tik miegamajam, pačiam šalčiausiam kambary blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 09 04, 10:23)
mes kai bute gyvenom, tai irgi kampinis butas visos sienos isorines, tai salom, bet kai apsisiltinom, tai langus atsidare gyvenom doh.gif
o name vel salam doh.gif kaip mane tai nervina mad.gif

tai kad apšiltintos pas mus sienos 4u.gif bet pirmininkė labai super mėgėja taupyti (nors per tą jos "taupymą" mokame daugiau). buvo ir pykčių, bet ...
Atsakyti
vis tam zmogui neitiksi biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tai bute kokia 19-20 laikosi, o name gali pasireguliuoti pagal poreiki kiekvienam kambary.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 09 04, 16:30)
Pas mus tai bute kokia 19-20 laikosi, o name gali pasireguliuoti pagal poreiki kiekvienam kambary.

tai jums gerai thumbup.gif
pas mus namas senesnes statybos, tai kaip ir reguliuotis ner ka tongue.gif
Atsakyti
Aha, tikrai gerai, kai gali pasireguliuot thumbup.gif
Atsakyti
Nu nėra dar tos žiemos merginos , va šiandien tikrai gražus rudeninis oras .
Kaip auga jūsiškės klivijos , mano mažyliai iš sėkliukių išauginti tai jau po trečia lapuką rodo didieji , o turiu dar mažiukų vos po viena lapelį iškišusiu .O didžiosios šiuo metu leidžia lapų kupetas , viena taip įtartinai sustorėjusi g.gif kažin ar ne žieda formuoja . lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
kol buvau ligoninėj, šuva truputį lapus apkramtė blink.gif blush2.gif , bet šiaip - ugtelėjus smile.gif
Atsakyti
Nu ciucis , begėdis a g.gif
Atsakyti