Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

na man irgi smagu kai auginami augaliukai išleidžia naujus lapus, auga gražūs ir nenuleipę. Bet kai pasirodo žiedelis, ir dar toks gražus ir nesuvargęs tai tada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tada supranti kad auginai tinkamai, ir augaliukas kaip ir artsidėkojo už gerą priežiūrą 4u.gif na žinoma apie nežydinčias tai jau čia atskira kalba tongue.gif
Atsakyti
Na, aš tikrai neseniai pradėjau auginti gėles ir dar neseniau giliau jomis domėtis blush2.gif Taigi, iki tokių subtilybių kaip Sigutė ar kitos šaunios gėlininkės, dar nesubrendau (sakau be jokios potekstės). Man gėlė turi žydėti kuo greičiau verysad.gif Gal dar ateis tas laikas, kai norėsis išjausti tą visą auginimo džiaugsmą. (Tikiuosi, kad ateis) Man metai yra daug, o ką jau kalbėti apie trejus g.gif Na, gal jau amžius toks... hmmm... brandus... nors atrodo turėtų būti atvirkščiai, kantresnė turėjau patapti... Atsiprašau, kad ne visai į temą 4u.gif
Atsakyti
Kas liecia ziedus - tai matyt mes visos vienodai nekantrios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 22, 08:35)
Nu nėra dar tos žiemos merginos , va šiandien tikrai gražus rudeninis oras .
Kaip auga jūsiškės klivijos , mano mažyliai iš sėkliukių išauginti tai jau po trečia lapuką rodo didieji , o turiu dar mažiukų vos po viena lapelį iškišusiu .O didžiosios šiuo metu leidžia lapų kupetas , viena taip įtartinai sustorėjusi  g.gif  kažin ar ne žieda formuoja . lotuliukas.gif

maniske irgi jau tris lapukus turi, vis laukiu ketvirto ax.gif

o man smagu, kad ir nezydintis augalas, bet sveikas ir graziai nuauges, o kai sulaukiam ziedo, tai dviguba svente bigsmile.gif
Atsakyti
Apziurejau saviske geltona, tai tie, kur nauji lapiukai storeja-plateja, ir dar vienas mazas lenda.
Atsakyti
man niekas daugiau nelenda, gal matyt ruosias ziemai g.gif
Atsakyti
O tu ją gavusi persodinai , gal šaknikėm vietos nebėra.... g.gif
Atsakyti
As tai, kaip jau minejau, iskart persodinau i vazoniuka molini be glazuru, kiek didesni.
Atsakyti
Na jų šaknikės tai neišmenkųjų ne...
Atsakyti
Kaip laikotes? 4u.gif
Atsakyti
Pagal orą tai nekaip , pagal nuotaiką puikiai , augaliukai auga neblogai , butuką šildomės dujinę užkūrę, neimanoma drėgna , šalta , valgyti verdu prigaruoja ...
Nesinori šildymo kad pajungtų dar , bet iš kitos pusės tai...... g.gif
Atsakyti
Aha is tiesu langai labai jau rasoja dabar. Bet augalams tas gal net geriau, nei siluma radiatoriu.
Papildyta:
Beje kaip sita grozybe vadinasi? http://public.fotki....s/s6000742.html Buvau parsivezus pavasari daigeli is Sicilijos, bet neprigijo.
Atsakyti