na man irgi smagu kai auginami augaliukai išleidžia naujus lapus, auga gražūs ir nenuleipę. Bet kai pasirodo žiedelis, ir dar toks gražus ir nesuvargęs tai tada
tada supranti kad auginai tinkamai, ir augaliukas kaip ir artsidėkojo už gerą priežiūrą
na žinoma apie nežydinčias tai jau čia atskira kalba
Na, aš tikrai neseniai pradėjau auginti gėles ir dar neseniau giliau jomis domėtis
Taigi, iki tokių subtilybių kaip Sigutė ar kitos šaunios gėlininkės, dar nesubrendau (sakau be jokios potekstės). Man gėlė turi žydėti kuo greičiau
Gal dar ateis tas laikas, kai norėsis išjausti tą visą auginimo džiaugsmą. (Tikiuosi, kad ateis) Man metai yra daug, o ką jau kalbėti apie trejus
Na, gal jau amžius toks... hmmm... brandus... nors atrodo turėtų būti atvirkščiai, kantresnė turėjau patapti... Atsiprašau, kad ne visai į temą
Kas liecia ziedus - tai matyt mes visos vienodai nekantrios
QUOTE(Sigute*** @ 2007 09 22, 08:35)
Nu nėra dar tos žiemos merginos , va šiandien tikrai gražus rudeninis oras .
Kaip auga jūsiškės klivijos , mano mažyliai iš sėkliukių išauginti tai jau po trečia lapuką rodo didieji , o turiu dar mažiukų vos po viena lapelį iškišusiu .O didžiosios šiuo metu leidžia lapų kupetas , viena taip įtartinai sustorėjusi
kažin ar ne žieda formuoja . 
Kaip auga jūsiškės klivijos , mano mažyliai iš sėkliukių išauginti tai jau po trečia lapuką rodo didieji , o turiu dar mažiukų vos po viena lapelį iškišusiu .O didžiosios šiuo metu leidžia lapų kupetas , viena taip įtartinai sustorėjusi
maniske irgi jau tris lapukus turi, vis laukiu ketvirto
o man smagu, kad ir nezydintis augalas, bet sveikas ir graziai nuauges, o kai sulaukiam ziedo, tai dviguba svente
Apziurejau saviske geltona, tai tie, kur nauji lapiukai storeja-plateja, ir dar vienas mazas lenda.
man niekas daugiau nelenda, gal matyt ruosias ziemai
As tai, kaip jau minejau, iskart persodinau i vazoniuka molini be glazuru, kiek didesni.
Kaip laikotes?
Aha is tiesu langai labai jau rasoja dabar. Bet augalams tas gal net geriau, nei siluma radiatoriu.
Papildyta:
Beje kaip sita grozybe vadinasi? http://public.fotki....s/s6000742.html Buvau parsivezus pavasari daigeli is Sicilijos, bet neprigijo.
Papildyta:
Beje kaip sita grozybe vadinasi? http://public.fotki....s/s6000742.html Buvau parsivezus pavasari daigeli is Sicilijos, bet neprigijo.