O man atrodo, kad jom ziema vistik reikia pailseti, nors maniske irgi zydi kada tik uzsinori

QUOTE(Lolija @ 2008 01 05, 18:56)
ot aš tundra
, galvojau, kad klivijos tik vasarą žydi, o žiemą joms reikia gilaus poilsio. tad taip ir darau-migdau ją, tik retkarčiais duodama atsigert.o pasirodo ir šiuo metų laiku jinai gali mane savo žiedeliais pradžiugint 

Pas mane ji žydi 2 arba 3 kartus per metus. Ir taip jau 3 metai. Poilsio kaip ir neturi

QUOTE(Gaurė @ 2008 01 05, 17:48)
Pas mane ji žydi 2 arba 3 kartus per metus. Ir taip jau 3 metai. Poilsio kaip ir neturi 

o pas mane tik kartą per metus ir dar taip negausiai

Kadangi pas mus visas temperaturos skirtingos, tai taip ir gaunas.
QUOTE(Tina* @ 2008 01 05, 19:06)
Kadangi pas mus visas temperaturos skirtingos, tai taip ir gaunas.
Visai teisingai - ir poilsis ,ir žydėjimo laikas-daugiausia priklauso nuo šilumos,bet ne nuo to kad dabar žiema-joms žiema ,kai nukrenta temperatūra ,netreši ir nelieji,na gal palieji tik tiek kad neperdžiūtu šaknys-tada jos ilsisi

QUOTE(Gaurė @ 2008 01 05, 16:19)
Tik nežinau kaip seksis tą šeimynėlę išardyti.Kaip reikia juos atskirti?. Aš prieš porą metų atskirdama du vaikučius sulaužiau, o trečią nupjoviau su dalimi šaknų, tai tas puikiai auga.
Na aš tikrai ne specė

maniškė tik lapus leidžia, dar du nauji lenda

QUOTE(Gaurė @ 2008 01 05, 01:09)
Pasirodom

oho, kokia didele grazuole

na maniskiai irgi dabar lapus leidzia

o tai ju gal dabar trest nereikia

as tai i men. karta visas tresiu, tai ir sitom kliuna

QUOTE(Braške @ 2008 01 05, 22:23)
Ačiū, gražių ir tau (nors to ko gero ir linkėti nereikia

Kai persodinėjau, tai panašiai ir dariau. Tiesiog pjoviau peiliu. O iš pradžių maniau, kad paprastai atsiskirs, tai, kaip sakiau, sulaužiau

Na, pavasaris dar toli. Iki to laiko ir kiti vaikučiai paaugs. Turėsiu visą būrį klivijų

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 01 06, 00:03)
oho, kokia didele grazuole

Ačiū už pagyrimus

QUOTE(Gaurė @ 2008 01 05, 22:45)
Na, pavasaris dar toli. Iki to laiko ir kiti vaikučiai paaugs. Turėsiu visą būrį klivijų 

ir tokiu jau paaugintu

QUOTE(Braške @ 2008 01 05, 20:23)
Pjūvio vietą pabarstykite medžio anglimi (sutrinti anglies tabletę ),kad neįsimestų infekcija.
O apdziuti reikia palikti ar iskart sodinti?
QUOTE(Tina* @ 2008 01 06, 23:25)
O apdziuti reikia palikti ar iskart sodinti?
Tikrai taip , geriau ,kad apdžiūtu.-nebūtu sąlygų įsimesti infekcijai ,bent taip rašoma literatūroje :- Atskyrus vaiką ,augalo lapus pridengti kuom nors,nes jie bijo tiesioginių saulės spindulių,o šaknis palikti atviras,kad bent šiek tiek apdžiūtų žaizda (pjūvio vieta ) .Tačiau jei bandėte iš karto sodinti ir nieko neatsitiko-tai taip ir darykite kaip įprastai .Bent aš tai sodinu iš karto - ir dar nė karto nieko blogo neatsitiko. ( Nusispjoviau per kairį petį tris kartus

Aš irgi dažniausiai sodinu iš karto ir net nieko nebarsčius. Kurios nori gyventi išgyvena net ir be šaknų
Aš pirmąjį kartą, kai atskyrinėjau vaikus, vienas liko be šaknų, mama jį priglaudė ir ilgai mylėjo, po metelių jis pradėjo augti, o dabar jau didžiulis