Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

Man pirmiausiai kliuva, kad labai jau negraziai pasodinta. O tos lapu demes, pas mane irgi tokiu vienu momentu buvo unsure.gif manau jos nelabi gerai... nuo ko kazin atsiranda g.gif
Atsakyti
nepaminėjau, kad per apačią jos šaknys lenda, tai tikriausia jai ankšta labai, ar galiu tuos lapukus tiesiog nupjuaut ir ją persodint į naują žemę? o ką su žiedynstiebiu dryt, ir pjauti? blush2.gif
Atsakyti
Aš galvoju pirmiausiai ką padaryčiau, tai tikrai persodinčiau į truputį didesnį vazoną, tik ne perdidelį, kiek įmanoma nuimčiau sergančius lapus, žiedyną irgi pašalinčiau, visgi jai reikia atgauti jėgas. tai tiek galiu patarti. Matosi jog augalas nejaunas, linkiu atgaivinti, sulaukti žiedukų.
Atsakyti
ačiū už padrąsinimą, tikiuosi, kad gėliukas žydės, aš jau ją įsimylėjau wub.gif - rytoj darbuosiuos, tikiuosi patiks klivijukei pas mane ir pradžiugins mane žiedukais. bigsmile.gif
Atsakyti
Tik nesodink i koki glazuruota vazona, geriau i naturalesni koki. Molini.
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 28, 22:10)
ačiū už padrąsinimą, tikiuosi, kad gėliukas žydės, aš jau ją įsimylėjau  wub.gif  - rytoj darbuosiuos, tikiuosi patiks klivijukei pas mane ir pradžiugins mane žiedukais.  bigsmile.gif

Gal dar palukek truputi, sausis nelabai tinkamas geliu persodinimui. Artimiausia diena tinkama persodinimui vasario 12 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 26, 23:45)
Pavasari as irgi turesiu kliviju vaiku laisvu  4u.gif

o pas tave kokios spalvos g.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 28, 20:12)
va nuotraukutės:

nu as akropoli sestadieni maciau tokia irgi suvargusia uz 15lt, ali kai maniskis buvo salia, tai jau nedrysau jos pirkti, nes ka tik buvau nusipirkus orche biggrin.gif nu bet as ten apie ja ratus vis sukau sukau ax.gif gaila buvo ziuret i tokia vargsiuke unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 29, 10:13)
Tik nesodink i koki glazuruota vazona, geriau i naturalesni koki. Molini.

QUOTE(laurindre @ 2008 01 29, 11:15)
Gal dar palukek truputi, sausis nelabai tinkamas geliu persodinimui. Artimiausia diena tinkama persodinimui vasario 12 d. 4u.gif

QUOTE(rena @ 2008 01 29, 12:34)
nu as akropoli sestadieni maciau tokia irgi suvargusia uz 15lt, ali kai maniskis buvo salia, tai jau nedrysau jos pirkti, nes ka tik buvau nusipirkus orche biggrin.gif nu bet as ten apie ja ratus vis sukau sukau ax.gif gaila buvo ziuret i tokia vargsiuke unsure.gif  verysad.gif

ačiū už patarimus, tai tada lauksiu vasario 12 d. 4u.gif o kaip manot tuos lapus apskainioti ir žiedynkotį nupjaut gal jau dabar galiu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 29, 12:15)
ačiū už patarimus, tai tada lauksiu vasario 12 d.  4u.gif  o kaip manot tuos lapus apskainioti ir žiedynkotį nupjaut gal jau dabar galiu ?  g.gif

Pas mane rudeni buvo pradejes naujas lapas taip gesti ir petesi stipriai, nukirpau virsune ir dabar normaliai, negenda toliau. blink.gif
Atsakyti
na pamėginsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 01 29, 11:34)

Tos tradicines.
Atsakyti
Sveikos mamytės, turiu 3 atliekamus tradicinės oranžinės klivijos vaikiukus, gal kas nors norėtų keistis į raudoną ar geltoną kliviją ? (Gyvename Šiauliuose)
Atsakyti