Man pirmiausiai kliuva, kad labai jau negraziai pasodinta. O tos lapu demes, pas mane irgi tokiu vienu momentu buvo  
 manau jos nelabi gerai... nuo ko kazin atsiranda  

Aš galvoju pirmiausiai ką padaryčiau, tai tikrai persodinčiau į truputį didesnį vazoną, tik ne perdidelį, kiek įmanoma nuimčiau sergančius lapus, žiedyną irgi pašalinčiau, visgi jai reikia atgauti jėgas. tai tiek galiu patarti. Matosi jog augalas nejaunas, linkiu atgaivinti, sulaukti žiedukų.

Tik nesodink i koki glazuruota vazona, geriau i naturalesni koki. Molini.

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 28, 22:10)
ačiū už padrąsinimą, tikiuosi, kad gėliukas žydės, aš jau ją įsimylėjau  
  - rytoj darbuosiuos, tikiuosi patiks klivijukei pas mane ir pradžiugins mane žiedukais.  
Gal dar palukek truputi, sausis nelabai tinkamas geliu persodinimui. Artimiausia diena tinkama persodinimui vasario 12 d.
QUOTE(Tina* @ 2008 01 26, 23:45)
o pas tave kokios spalvos
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 28, 20:12)
va nuotraukutės:
nu as akropoli sestadieni maciau tokia irgi suvargusia uz 15lt, ali kai maniskis buvo salia, tai jau nedrysau jos pirkti, nes ka tik buvau nusipirkus orche
QUOTE(Tina* @ 2008 01 29, 10:13)
Tik nesodink i koki glazuruota vazona, geriau i naturalesni koki. Molini.
QUOTE(laurindre @ 2008 01 29, 11:15)
Gal dar palukek truputi, sausis nelabai tinkamas geliu persodinimui. Artimiausia diena tinkama persodinimui vasario 12 d. 
QUOTE(rena @ 2008 01 29, 12:34)
o pas tave kokios spalvos 

nu as akropoli sestadieni maciau tokia irgi suvargusia uz 15lt, ali kai maniskis buvo salia, tai jau nedrysau jos pirkti, nes ka tik buvau nusipirkus orche
 nu bet as ten apie ja ratus vis sukau sukau 
 gaila buvo ziuret i tokia vargsiuke 

ačiū už patarimus, tai tada lauksiu vasario 12 d.
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 01 29, 12:15)
ačiū už patarimus, tai tada lauksiu vasario 12 d.  
  o kaip manot tuos lapus apskainioti ir žiedynkotį nupjaut gal jau dabar galiu ?  
Pas mane rudeni buvo pradejes naujas lapas taip gesti ir petesi stipriai, nukirpau virsune ir dabar normaliai, negenda toliau.
                Sveikos mamytės, turiu 3 atliekamus tradicinės oranžinės klivijos vaikiukus, gal kas nors norėtų keistis į raudoną ar geltoną kliviją ? (Gyvename Šiauliuose)