Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

Pasaka, koks grožis, kokia gausa, ir ką jūs joms šnabždate į "lapus ar šakmis", ir dar geltona, ar čia bus balta, būtinai pasirodykite kaip žiedukai išsiskleis...
Na mano didelė svajonė buvo turėti geltoną kliviją, gavau sėkliukių, sėkmingai jos augina lapukus, bet kaip nekantru laukti kada, kada pagaliau galėsiu džiaugtis žiedukais, save guodžiu- už poros metų, gal.... lotuliukas.gif

Miela bendrauti, šaunūs žmogučiai mylintys gėles. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Braške @ 2008 02 03, 20:12)
Dekui ,Sigute,uz pagyrimus  blush2.gif  Tik as papasakojau ka isdarineja mano gelytes. Tam mes cia ir susirinkome ,kad pasidalintumem patirtimi . ax.gif  4u.gif  Graziu ziedu visoms kliviju augintojoms,ir ne vieno-bet tokio kaip sitas  biggrin.gif    user posted image

Atsakyti
Nieko nedarau biggrin.gif Kai laistau ,ir pamatau ,kad kuri nors jau ir sugalvoja "keltis" is miego . O sita tai paprasta-standartine,tik dar neprasisklede pilnai ,todel ir atrodo kad geltona. Geltonos ,bent pas mane ,zydi truputi veliau-kai baigia zydeti visos oranzines. 4u.gif Cia sita is arciau...user posted image
P.s Teko kazkur skaityti ,berods rusu tinklapyje apie Amariles-tai ten raso ,kad amarilis augindamas lapus ,kas 4 lapa formuoja zieda.Tai kuo daugiau lapu-tuo daugiau ziedu. O klivija yra taip pat priklauso amariliu seimai-todel manau ,kad ir prieziura turetu buti labai panasi.
Atsakyti
Kaip idomiai cia paie amarilius, maniskiai jau pabudo. Po lapuka leidzia. Ka reiskia saules spindulys.
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 02 03, 20:17)
o ar gali augalas niekad nežydėt g.gif
manoji lapus leidžia kaip pašėlus doh.gif

maniske senoji taip buvo, kol as jos nepermylejau belaistydama, supudziau doh.gif
Atsakyti
na ir aš puoliau iš arčiau apžiūrinėti saviškes ir thumbup.gif leidžia lapelius naujus ir ne po vieną vadinasi jau bunda thumbup.gif
O iš Sigutės gauta geltona klivija, pamažu bet irgi leidžia lapelius, bet žiedelių tai dar ne vienerius metelius reikės palaukti mirksiukas.gif
Papildyta:
O jau BRAŠKĖS klivijos žiedelių gausumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš dar nesu mačiusi kad klivija išleistų ne vieną o du žiedynkočius ir su tiek žiedelių.Čia jau clap_1.gif gėlytės šeimininkei, atsidėkoja gėlytė už gerą priežiūrą
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2008 02 03, 20:57)

P.s  Teko kazkur skaityti ,berods rusu tinklapyje apie Amariles-tai ten raso ,kad amarilis augindamas lapus ,kas 4 lapa formuoja zieda.Tai kuo daugiau lapu-tuo daugiau ziedu. O klivija yra taip pat priklauso amariliu seimai-todel manau ,kad ir prieziura turetu buti labai panasi.

Mano klivija jau 3 metai leidžia žiedynus kaip tik kas ketvirtą lapą smile.gif
Atsakyti
su 2 ziedinkociais tai tikrai ispudingai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
smile.gif thumbup.gif gražuolė, lauksiu ir aš žiedų - jei prigis manoji..
Atsakyti
Mano senoji irgi buvo 2 ziedynus isleidus ax.gif
Atsakyti
Aną savaitę iš Tenerifės parvežė dovanų 2 klivijos sėklas. Parą pamirkiau, vėliau perkėliau į vystyklus ...Vėl mažučių dukryčių turiu...dvynukes mirksiukas.gif vėl jauna mama.. Laukia ilgas auginimo, stebėjimo procesas, kuris taip pat gali būti malonus.
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Sekmes, Reqila 4u.gif
Atsakyti
Tai šaunu Regila vel nuo sėklytės užauginti. Įtariu gaila su jom skirtis ar tu nesiskiri.. Maniškė viena prieš penkerius metus daigelį parsivežiau tai tris metus lyg vieoj stovejo, o per pastaruosius du augti pradėjo, bet vat žiedelių vis dar nekrauna. Laukiu... O ta kur pernai tris kartus džiugino žiedeliais, jau daugiau kaip pusmetis ... ne kokie jau 8mėnesiai tokia kaip apdujui stovi. Buvo tris vaikiukus kaip rašiau anksčiau, išleidusi. Tai vat kai tą vieną atplėšiau ir persodinau, matyt iš sielvarto sustojo augti. Atplėštasis tai bujoja, o mamytė ir kitu du leliukai nė krust. Gaila biski.. verysad.gif
Atsakyti