Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

QUOTE(rena @ 2008 02 20, 18:43)
pas mano puske, stai tokia gele
ji sake kad jai drauge sake, kad tai kitokia gele, kitoks pavadinimas, bet pati tiksliai nepamena g.gif

Ar čia tik nebus mano auginamas Crinum asiaticum , labai jau panašiai atrodo.
http://www.rojaussod...i...p;sk=t&sd=a

user posted image, pernai metų žiedukai. wub.gif

Atsiprašau jog mes čia truputuką nebe į temą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 20, 20:06)
Ar čia tik nebus mano auginamas Crinum asiaticum , labai jau panašiai atrodo.

Atsiprašau jog mes čia truputuką nebe į temą... blush2.gif

na kaip ne i tema juk aiskinames ar cia klivija mirksiukas.gif

pirma kart tokia matau bigsmile.gif o kaip graziai zydi wub.gif
Sigute, o tu nesupyksi jei as sita fotke jai nusiusiu ax.gif
Atsakyti
Žinoma siūsk, jai bus dar didesnis noras ją lepinti , iki žiedukų sulauks... lotuliukas.gif Ji šiaip yra tikrai užsispyrėlė, bet man kažkaip vis pavyksta kas metai sulaukti kvapnių žiedukų, tas tiesa žiedai nuostabūs. Jei čia pas ją tokia, žiūriu, žiūriu, nu man iš lapų tai į kliviją tikrai nepanaši. Reikia Lialios, Regilos pagalbos, jos tikrai iš karto atsakytų.
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 20, 22:58)
Žinoma siūsk, jai bus dar didesnis noras ją lepinti , iki žiedukų  sulauks... lotuliukas.gif Ji šiaip yra tikrai užsispyrėlė, bet man kažkaip vis pavyksta kas metai sulaukti kvapnių žiedukų, tas tiesa žiedai nuostabūs. Jei čia pas ją tokia, žiūriu, žiūriu, nu man iš lapų tai į kliviją tikrai nepanaši. Reikia Lialios, Regilos pagalbos, jos tikrai iš karto atsakytų.

siaip puske ir jos mama tai galvojo, kad cia amarilis, bet jau kai pamaciau, tai tikrai sakiau kad NE, na man tai ji i klivija nesa g.gif nors tavo geles tai net nesu macius gyvai schmoll.gif
sake tik augliukus augina ir daugiau nieko biggrin.gif jau viena kaimynkai nemaza atidave, o sone ten irgi toks yra neblogas, tai jau uzsisakiau ax.gif rolleyes.gif

na ka reiks palaukti didesniu specu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jos panašios ,nes yra tos pačios Amarilinių šeimos augalai(Klivija ,Amarilis,Vallota,Crinum...) Manau Renos nuotraukoje-tai klivija,nes tik pas kliviją lapai auga "vėduokle". ..na taisyklingai į šonus .Sigutės nuotraukoje-balti žiedai,krinas .Krinų žiedai skleidžia stiprų aromatą,na labai kvepia,Klivija tuom nepasižymi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braške: 21 vasario 2008 - 08:41
Braske mano, kad tai klivija biggrin.gif
laukiam daugiau nuomoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 02 20, 23:39)
na kaip ne i tema juk aiskinames ar cia klivija mirksiukas.gif

pirma kart tokia matau bigsmile.gif o kaip graziai zydi wub.gif
Sigute, o tu nesupyksi jei as sita fotke jai nusiusiu ax.gif

man kaimynka tokią jau augina ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2008 02 21, 08:24)
pas kliviją lapai auga "vėduokle". ..na taisyklingai į šonus

Lapų išsidėstymas palyginus mano auginamus Kliviją ir Criną, bent man panašus, tad dėl Renos parodytos gėlytės aš visgi abejoju g.gif
Dėl nuotraukos ryškumo atsiprašau,( daryta pernai telefonu.)
Crinum asiaticium- user posted image

Klivija- user posted image
Pasidairiau jog nėra SM temos api Criną, tai einu ir atidarysiu, kad čia nerašytume apie jį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 21 vasario 2008 - 11:24
Sigute is tavo idetu fotkiu, tai ji man lb nesa i klivija g.gif
Atsakyti
Taip Rena, dėdama nuotraukas tą ir norėjau parodyti, kad jos labai panašios, tik klivijų lapai daug kietesni tamsesni, ir platesni, klivijų lapai turi išryškintas lapo gyslutes, o krinuko lapai yra lygūs, švelnūs, viduryje lapo turį vieną ryškią gyslelę, nu aš čia labai jau primityviai parašiau. lotuliukas.gif

Reikia tavosios žiedukų sulaukti, eik paburk, nesvarbu kad ne tavo nuosavybė... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man irgi panasiau i klivija smile.gif
Atsakyti
Na gal ir taip, bet ji jau tokia dičkė, tinginiukė, nenori žiedukų parodyti.
O gal kaip mes ją čia apkalbėjome, tai ir ji pasitaisys į gerąją pusę. bigsmile.gif
Atsakyti