Šiaip tai kaip pagalvoji, labai lėtai jos auga, bet kaip prisimenu jų pradžių pradžią, nuo sėklos "obuoliuko" atvykimo į mano namus, ir visos tolimesnės eigos, tai smagus ir žiedukų laukimas, visai nesvarbu kiek laiko reikės laukti...
Naują lapuką leidžia, jaučia pavasarį....
ačiū už pasirodymą.
Šiaip tai kaip pagalvoji, labai lėtai jos auga, bet kaip prisimenu jų pradžių pradžią, nuo sėklos "obuoliuko" atvykimo į mano namus, ir visos tolimesnės eigos, tai smagus ir žiedukų laukimas, visai nesvarbu kiek laiko reikės laukti...
http://public.fotki....livijos-tsinys/
Kazkur tose foto ir maniskes uzgimimas
Nerealiai idomu kuri gi
QUOTE(Tina* @ 2008 02 24, 20:51)
pamėgink išsiskaičiuoti - en den du paparmali ....
Sigute pas mane veina taviškių
dabar darbe tai negaliu foto įkelti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 21, 14:59)
Tikrai, visai išėjo iš galvos, pagrindinis skirtumas Klivija neturi svogūno, ką Crinas turi ir galingą. 
o ta tai sake kad su saknim, tai reiskias tikrai klivija
zinot as dabarpagalvojau, kad matyt tikrai ji per siltai laikoma, todel, kad ji stovi virtuveje ant garines, o pas juos visada silta
QUOTE(Tina* @ 2008 02 23, 23:57)
as saviskiu brangenybiu daugiau nei men. nemaciau tai nieko kolkas ir negaliu pasakyt
Rena, bus tau siurprizas kokia uzaugus citrinuke, kai grisi
Man jau po dvieju savaiciu atostogu, kai griztu viskas atrodo isauge, isbujoje, o cia menuo.
Nagi priminkit man kodel ziedo kotas neisauga ir ziedelis prasiskleidzia tarp lapu. Ziuriu dar pumpuru yra, o jie sulinde tarp lapu neina net iziureti. O tas kur prasiskleide varsta. Bet spalvyte tai kita nei turejau
Patarkit ka nors gal eitusi ta kota paaugint.
Patarkit ka nors gal eitusi ta kota paaugint.
http://public.fotki....s/s6003973.html
Štai taip atrodė mano pirmametės pirmieji žiedukai tik , tik pasirodę, tad ėmiausi priemonių...
Laisčiau šiltu vandeniu, paskui pasinaudojau gautu patarimu pašildyti vazoną, dariau taip, augalą su vazonu įstačiau į dvigubą celofaninį maišelįužrišau vazonoviršuje ir įstačiau į gana šilto vandens pripiltą dubenį, laikiau kol vanduo pravėso, tą procedūrą kartojau kelias dienas. rezultatas toks, kad augaliukas tikrai išsiaugino greitai kotą, šiuo metu žydėjimas jau į pabaigą.
Štai taip atrodė mano pirmametės pirmieji žiedukai tik , tik pasirodę, tad ėmiausi priemonių...
Laisčiau šiltu vandeniu, paskui pasinaudojau gautu patarimu pašildyti vazoną, dariau taip, augalą su vazonu įstačiau į dvigubą celofaninį maišelįužrišau vazonoviršuje ir įstačiau į gana šilto vandens pripiltą dubenį, laikiau kol vanduo pravėso, tą procedūrą kartojau kelias dienas. rezultatas toks, kad augaliukas tikrai išsiaugino greitai kotą, šiuo metu žydėjimas jau į pabaigą.
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 26, 09:53)
http://public.fotki....s/s6003973.html

.

.
sveiki:)
o mano klivija nezydi, vien lapai auga, nez ka daryti.gal galite patarti?lapai tikrai veslus iir grazus.Aciu
QUOTE(citra @ 2008 02 26, 14:04)
sveiki:)
o mano klivija nezydi, vien lapai auga, nez ka daryti.gal galite patarti?lapai tikrai veslus iir grazus.Aciu
Taigi ka tik apie tai diskutavom. Jei ji stovi visada siltai, neturi ramybes periodo, tai ir nezydi. Patariama palaikyti ziema vesesneje patalpoje, kad pailsetu, o tada ir ziedeliu sulauksi