Įkraunama...
Įkraunama...

Klivijų augintojai-3

QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 28, 11:59)
Kuo tu čia  "patapai"  Rena doh.gif

blush2.gif namo grysiu patapsiu savim biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus.o laistyti kaip iprastai ar daugiau? visad laisciau saltu vandeniu ir zydejo. tik dabar suzinojau kad reikia siltu .ar as ka netaip supratau?
Atsakyti
Matyti tu ją gerai užgrūdinusi esi, bet blogiau nebus jei laistysi šiltesniu vandenuku. Laistyti daugiau nereikia, perlaistymas nenaudingas, gali šaknys pradėti pūti. Pasirodyk savo gražuolę, pasidžiaugsime kartu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 02 28, 10:59)
Kuo tu čia  "patapai"  Rena doh.gif

nusiramink, gal viskas bus gerai mirksiukas.gif , savaitė ne mėnuo. lotuliukas.gif

O jusiškės Klivijos, jei jau sukrovė žiedynus, tai tikrai ženklas, kad joms toje patalpoje viskas tinka, jei įneši kur šilčiau, daug greičiau peržydės, kilviją aš pasukinėti tikrai nebijau, nesiskundžia. g.gif

na ir aš sukinėju, bet kai ji dar nežydi tongue.gif Ar galima žydinčią sukinėti ax.gif
Atsakyti
na rodykit greiciau savo grazuoles bigsmile.gif
Atsakyti
Reiks man savo mazge savaitgali nufotkint.
Atsakyti
Nebuvau dar pas jus užsukusi, bet esu didelė gėlių mėgėja. po 7 metų auginimo šiemet pirmą kartą turiu ptogos pasidžiaugti štai tokiu grožiu:
user posted image
Atsakyti
Gavau ziema dovanu klivija. Pastaciau i vesu kambari ir beveik nelaistau. Temperatura apie 10 laipsniu. Jau gal pries koki menesi pradejo leisti lapelius, tai sprendziu, kad jau nubudo, bet nezinau, kaip toliau su ja man elgtis g.gif blush2.gif Gal galit pasakyti, kokioj temperaturoj reiketu laikyti? Kad prazys, tai nesitikiu, nes nezinia, kaip jinai buvo laikyta iki kol atkeliavo i mano namus blush2.gif
Atsakyti
Mylimukas labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2008 03 01, 16:27)
po 7 metų auginimo šiemet pirmą kartą turiu ptogos pasidžiaugti štai tokiu grožiu:
user posted image

ar cia tavo grazuole tokia sviesiaziede, ar blykste taip pasviesino ziedeli? Mano, tai daug ryskesne, oranzine. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 03 01, 23:26)
ar cia tavo grazuole tokia sviesiaziede, ar blykste taip pasviesino ziedeli? Mano, tai daug ryskesne, oranzine. 4u.gif

Natūroj šiek tiek ryškesnė. Bet man ta spalva tai tokia ne visai oranžinė, tokia į ružavumą. Gavau kliviją prieš 7 metus, ir vis nežydėjo, buvo tokia didelė, tai mamai į namą atidaviau, pas ją žydi ir žydi. paskui vaiką auginau irgi nežydėjo nors tu ką, supykus sesei atidaviau, sau vėl vaiką pasilikau ir pagaliau pražydo. Tai jau neapsakomai aš ja džiaugiuosi. wub.gif
Atsakyti