na dabar turesim su kuo rungtiniaut ir girtis

Is tikro tai labai idomu kaip tos pacios kilmes klivijos augs pas skirtingus augintojus. Pamatysim
As tai siandien saviske persodinsiu.

QUOTE(Tina* @ 2007 07 04, 13:19)
Is tikro tai labai idomu kaip tos pacios kilmes klivijos augs pas skirtingus augintojus. Pamatysim
As tai siandien saviske persodinsiu.

as irgi mastau kad reiktu, nes mano puse zemiu isbirejo, kol atkeliavo, o ka su taseklike daryti

QUOTE(rena @ 2007 07 04, 13:31)
as irgi mastau kad reiktu, nes mano puse zemiu isbirejo, kol atkeliavo, o ka su taseklike daryti
laukti kol ji pati nukris

pas mane irgi zemiu nubyrejo, bet dar truputuka nejudinsiu jos. tegu pripranta pas mane namie, po to persodinsiu. o su ta sekla... man ir klausimas kilo

QUOTE(anestute @ 2007 07 04, 13:36)
pas mane irgi zemiu nubyrejo, bet dar truputuka nejudinsiu jos. tegu pripranta pas mane namie, po to persodinsiu. o su ta sekla... man ir klausimas kilo
bet manau nieko daryti nereikia, laukti kol ji pati nukris, nes jai pasalinsi, baigsis bloguoju man atrodo 

nu as irgi manau nudzius ir vsio

Mergaitės , taip tos sėklytės nelieskit , tai gėlytės maisto medžegos , ji pati ne užilgo sudžius ir nukris , va tada prasidės savarankiškas augaliuko augimas , tad jos dabar ir trešti jokiu būdu negalima ,Žemiu pridėkite iki sėkliukės , ji turi tupėti ant žemės , o persodinti manau savo nuožiura , tik nelaikykit plikom šaknelėm , atrodo gerai supakavau , vistiek nubyrėjo žemikių
,
Dabar belieka , man palinkėti , Kad augtų ir atėjus laikui jus džiugintų žiedukais

Dabar belieka , man palinkėti , Kad augtų ir atėjus laikui jus džiugintų žiedukais

QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 04, 15:28)
Mergaitės , taip tos sėklytės nelieskit , tai gėlytės maisto medžegos , ji pati ne užilgo sudžius ir nukris , va tada prasidės savarankiškas augaliuko augimas , tad jos dabar ir trešti jokiu būdu negalima ,Žemiu pridėkite iki sėkliukės , ji turi tupėti ant žemės , o persodinti manau savo nuožiura , tik nelaikykit plikom šaknelėm , atrodo gerai supakavau , vistiek nubyrėjo žemikių
,

Aciu Sigute tau labai

Darkart dekui Sigute***, ir dar uz pukuotuka
saviske asa vakar atsargiai persodinau ir isveziau gyventi i nama is buto, kur kitai klivijai aplinka ko tai labai patiko

QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 04, 15:28)
,

nu tikrai didelis

belieka laukti, kada ziedeliais padziugins

Tai dabar darysim reguliarius fotoreportazu palyginimus apie Sigutes*** kliviju tolimesni gyvenima