Įkraunama...
Įkraunama...

Pietų pakrantės dieta

QUOTE(pole @ 2010 07 06, 14:02)
Ačiū už palaikymą mirksiukas.gif Mane užkabino ši dieta,vien todėl,kad nėra nustatytos porcijos,nei kokias nors kalorijas reik skaičiuot thumbup.gif žodžiu mėgaujiesi maistu nesukdama sau galvos,o tiesiog žinodama ką gali valgyt.
O kiek kilogramų nuridenai šios dietos pagalba? ax.gif O gal visada buvai daug maž liekna,tik ši mityba tau svorio palaikymui?

tikiuos, kad ji tau tiks ir patiks mirksiukas.gif

na is pradziu man buvo sunku be duonos ir pyrago, o ledu, kaip pasiiiiiiilgavau, bet po to ipratau, liesas jogurtas su kokiom melynem ir graikiskais riesutais atstodavo skaniausia bandele tongue.gif

del lieknumo ai buvo visokiu priaugimu ir nukritimu, esu sirgusi valgymo sutrikimais, tad didziausias geris buvo tai, kad sios (su Atkinso miksu)dietos pagalba pasveikau ir esu liekna, grazi ir soti thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra besilaikančių šios dietos? aš nuo ryt planuoju pradėti 4u.gif
Atsakyti
kaip matau, kolkas viena esu. pirma diena: siryt svoris buvo 64,3 kg. Na, ka gi, vesiu dienorasti temoje, gal kas nors susidomes lotuliukas.gif
Atsakyti
ech.... kaip apmaudu, jog ši dieta liko užmiršta forumo kamputyje smile.gif per savo ilgametę patirtį , bent jau man asmeniškai tai buvo pati efektyviausia ir svarbiausia su ja mesti kilogramai ir iškeliaudavo smile.gif nes visos kitos dažniausiai tik padėdavo priaugti papildomų kilogramų ir iškreipti požiūrį į maistą, kaip į kažkokį blogį smile.gif Tad po ilgų klajonių aš sugrįštu į saulėta pietų pakrantę. Jei kas norėtų prisijungti, rekomenduoju, nes svoris krinta šauniai, vaisių mėgėjos nėra ilgam laikui apribojamos nuo šių gaivių gardėsių, nyksta celiulitas ir šeip savijauta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2012 05 20, 23:15)
ech.... kaip apmaudu, jog ši dieta liko užmiršta forumo kamputyje smile.gif  per savo ilgametę patirtį , bent jau man asmeniškai tai buvo pati efektyviausia ir svarbiausia su ja mesti kilogramai ir iškeliaudavo smile.gif  nes visos kitos dažniausiai tik padėdavo priaugti papildomų kilogramų ir iškreipti požiūrį į maistą, kaip į kažkokį blogį smile.gif  Tad po ilgų klajonių aš sugrįštu į saulėta pietų pakrantę. Jei kas norėtų prisijungti, rekomenduoju, nes svoris krinta šauniai, vaisių mėgėjos nėra ilgam laikui apribojamos nuo šių  gaivių gardėsių, nyksta celiulitas ir šeip savijauta  thumbup.gif

Mielai jungiuos drinks_cheers.gif , nes po ziemos kilogramai nei is vietos, o vakarais nevalgyti deja nepavyksta blush2.gif , si dieta mano isbandyta ir veikia puikiai. Gaila tik, kad produktu pas mus nera labai daug ka galetum rasti kitose salyse.
O koks pacios dienos racionas?
Atsakyti
O kaip smagu,kad esu ne viena smile.gif man asmeniškai būtent dabar lengviausia pradėti, nes šviežių vaisių dar nėra, o užsibuvusiu metų metus sandėliuose pirkti ir valgyti nesinori ( vaisiai mano didžiausia silpnybė ir pagunda, labai džiaugiuosi ,jog jų negalima tik 2 savaites) pusryciams dažniausiai valgau grūdėtos varškės salotas su ridikėliai mhmh... smile.gif iš tiesų galima įviairius variantus daryti su salotomis ar špinatais, šiek tiek daržovių, druskytės ,pipiriukų (dedu provanco žolelių) ir viską sumaišau su grūdėta varške, labai skanu smile.gif pietums renkuosi vištiena , kepu be riebalų ir daug daržovių, ar kokį kiaušinuką išsiverdu, taip pat dažnai užkandžiauju tofu ( lietuvoje jis nėra itin populiarus todėl dažnai pagaunu maximose nukainuto) biggrin.gif
Kiek esu išbandžiusi dietų, ši man pati pačiausia, sunkios tik pirmosios dienos drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos

Ar yra besilaikancio sios dietos? Kaip jos efektyvumas? Laukiu Jusu ats 4u.gif
Atsakyti
gal kas laikosi sios dietos? 4u.gif
Atsakyti
Moterys, merginos smile.gif gal dar yra besilaikančių, kaip jūsų patirtys, nuomonės, aš kaip ir anksčiau vis lieku ir lieku prie šios dietos, dabar noriu vėl svoriu numesti, tai žadu pradėti nuo pirmojo etapo smile.gif gal atsirast kas prisijungs? Pavasaris artėja
Atsakyti
Gal kas laikosi sios dietos? 4u.gif
Atsakyti