Labutis
Apie kurias saulutes vejoje čia kalba ėjo? Supratau,kad apie tas,kur į dobiliukus panašios

Ar aš kažką praleidau
QUOTE(rena @ 2007 06 20, 09:58)
Ju.Ju, nu nuvariau ir as pasiziureti tos etiketes

Nu ir aš pirmiausia pašalinu visas etiketes

mano akis irgi pirmiausia už etiketės užsikabino

O vežimaitis labai gražus
QUOTE(draugaite @ 2007 06 20, 16:00)
maciau, kad buvo klausimas apie braskiu usu sodinimo laika ir ju emima tik is pirmameciu
mano teveliu patirtis yra tokia, kad tikrai geriau imti is pirmameciu ir butent pirma augaliuka. priezastis labai paprasta: pirmameciu braskiu derlius baigiasi anksciau nei senesniu, todel jos greiciau paleidzia usu ir pradeda skirti jegas jiem auginti. kai pirmas ugliukas paleidzia saknele (prisitvirtina, nors nebutinai) nuskinamas uso galas kur pradeda ar tik prades augt antras vaikiukas, taigi bel gaugiau maisto medziagu atitenka pirmam ugliukui ant uso. tada rugpjuti tuos ugliukus galima atskirti nuo motininio krumo ir sodint atskirai.
Per rudeni jie isisaknija ir gerai perziemoja. vasara uzaugina keleta dideliu uogu.
jei kuriais metais usu buna mazai, tai imam ir antra (teko ir trecia) ugliuka, arba ir is antrameciu. Zodziu pirmas usas is pirmametes braskes tik geriau, bet tirai ne butinybe.
mes kiekvienais metais nauju pasodinam, o senas (3-4 metu raunam), nes geriausia derliu augina antrametes (dideles uogos ir nemazai) ir treciametes (daug uogu, bet jau mazesnes).
Ačiuks
Mano pusė agurkų nesudygo

Sėjau vienu metu,iš to pačio pakučio. Sudygo geras metras,o likusi lysvė tuščia

Nesuprantu kodėl.

Važiavau šiandien į turgų pirkt agurkų daigų.Aišku daigų negavau,nes buvo jau popietė,tai nusipirkau augalų

Dėmėta plautė (labai dekoratyvūs lapai pasirodė) ir spygliuotuką vieną.Nepamenu dabar kaip vadinas,bet sakė galima vadint sidabrine žvaigžde

Tai va,pasigyriau