
plikytos tešlos pyragaičiai gavosi
Karšti sumuštiniai su sūriu ir svogūnais

labai geras receptas (jau ir pamiršau, kad taip galima gaminti...)
Saldžiarūgštės vištų kepenėlės turėjau visus produktus, gavosi tikrai labai labai skanu (vištų kepenėles gaminau pirmą kartą).
Glazūruoti kiaulienos šonkauliukai daugumos prieskonių neturėjau (parodykit prašau, kaip atrodo raudonėlis, ar koks pakelis ir kur parduodamas

), tai vietoj obuolių sidro naudojau kriaušių sidrą, vietoj smulkinto raudonėlio, paprikos, kmynų, kajeno pipirų sudėjau Viduržemio jūros prieskonius, ryžių acto vyno actą, sauso vyno Sherry baltą vyną. Gavosi skanu, bet neįprastą, biški kietoki šonkauliukai (kai su bulvėm troškinu gaunasi riebesni ir sultingesni). Bet gerai
Citrininiai blynai su aguonomis gaminau be aguonų... tikrai labai skanu...
Plikytos tešlos pyragaičiai - Ir aš vakar pirmą kartą kepiau plikytos tešlos pyragaičius su varškės kremo įdaru. Gavosi super

net nesitikėjau

. Tik nesupratau, kur dėti druską, tai nedėjau, vietoj jos sudėjau 2 a. š. cukraus... Tešlą į skardą dėjau arbatiniu šaukšteliu puikiai viskas iškepė, tokie gražučiai pyragėliai

... Skardą kepimo popieriumi neklojau, o sutepiau biški sviestu, pora sek. palaikiau po šaltų vandieniu ir sudėjau tešlą. O pusę kremo dingo ir be pyragaičių, nors ir dariau kremą iš dvigubos normos
saulėje džiovinti pomidorai dažnai receptuose būna, gal galėtumėt parodyti, kaip atrodo ir kur galima nupirkti
Sonatina,