Ka kitos kepejeles galvoja
Sonatina,kaip manai....o jei lasisa(garstyciu ir medaus glazuroje) kepciau naudodama-prancuziskas garstycias,tas su grudeliais
,ar butu koks skirtumas
???
Ka kitos kepejeles galvoja
???
Ka kitos kepejeles galvoja
ka tik isikepiau greitas pyragas su uogomis
lb skanus
dejau tik avietes
jauciu kad siandien jo neliks
Aš šiandien viriau Norvegišką žuvienę
Tik be krevečių ir be saliero šaknies... jau kaip kvepia visi namai
Viriau su upėtakiu (vakar sužvejojom)...
Ryt planuoju kepri mėlynių pyragą
Ryt planuoju kepri mėlynių pyragą
Gal kas gaamino Sontinos Napoleona? koks ten idomu matavimo puodelis, kiek ml?
Aš savaitgalį iškepiau skanėstą pagal trupininio pyrago su varške ir rabarbarais receptuką. Tik vietoj rabarbarų dėjau mėlynes. Tikrai labai labai skanu
Rekomenduoju - patikrintas reikalas
QUOTE(Inesssija @ 2007 07 09, 19:48)
Kepiau
QUOTE(Letta @ 2007 07 09, 21:02)
Kepiau
Bandžiau dėti 237ml, bet man buvo per mažai
Nors buvo rašyta, kad gali lipti prie rankų, bet man gavosi košė
tai dėjau daugiau miltų, bet nežinau kiek. Tiesiog tiek, kad bent jau padarius rutulį jis neišsileido košiškai

tai reiks 1 kg miltu ir puse litro grietineles?
Jis turbut labai didelis gavosi?
QUOTE(Inesssija @ 2007 07 09, 19:17)
Na, tikrai nemažas gavosi man...
plikytos tešlos pyragaičiai gavosi 
Karšti sumuštiniai su sūriu ir svogūnais
Saldžiarūgštės vištų kepenėlės turėjau visus produktus, gavosi tikrai labai labai skanu (vištų kepenėles gaminau pirmą kartą).
Glazūruoti kiaulienos šonkauliukai daugumos prieskonių neturėjau (parodykit prašau, kaip atrodo raudonėlis, ar koks pakelis ir kur parduodamas
Citrininiai blynai su aguonomis gaminau be aguonų... tikrai labai skanu...
Plikytos tešlos pyragaičiai - Ir aš vakar pirmą kartą kepiau plikytos tešlos pyragaičius su varškės kremo įdaru. Gavosi super
saulėje džiovinti pomidorai dažnai receptuose būna, gal galėtumėt parodyti, kaip atrodo ir kur galima nupirkti
Sonatina,
QUOTE(Inesssija @ 2007 07 09, 20:17)
Dėl miltų, tai tikrai negaliu tiksliai pasakyti, nes jau nebesvėriau dėdama
Dėl didumo, tai visai normalus gavosi. Šventės metu valgėm 7žmonės, tai pusryčiams dar pora gabaliukų liko
Bet iš savo pastebėjimų, tai sakiau, kitą kartą darysiu mažiau tešlos, nes man kremo pagal tą tešlos kiekį gavosi mažokai. Aš tikėjausi šlapesnio torčiuko
Gaminau lašišos file su klevų sirupu ir pipirais - nu pasaka
Nei aš žuvį mėgstu, nei ką, nu bet buvo TAIP skanu
ir vyrui labai patiko
Tiesa aš kaip visada paskutinę minutę apsižiūriu, kad ten dar pamarinuot reikia 4 val minimum
Tai aišku taip nesigavo, pamarinavau gal valandą, o paskui užpyliau truputį to padažiuko ir taip kepiau
Tiesa aš kaip visada paskutinę minutę apsižiūriu, kad ten dar pamarinuot reikia 4 val minimum










