sirse, tikrai taip - cukrų reikia sumaišyti su visais kitais produktais. Tiesiog pamiršau parašyti...

vilmine, žiūrint kokių formelių nori - silikoninių yra ir Maximose, metalinių Senukuose ir Thomas Philips parduotuvėse, popierinių TP ir Rimi...
O džiovintų čiobrelių ir rozmarino ieškok Iki - būna nemaži žali prancūziški pakeliai... Maximose būna šių šviežių prieskonių daržovių skyriaus šaldytuvuose...
Inesssija, taip, būtent ir reikėjo 2 stiklinių miltų


korcula, keksiukai kietoki galėjo gautis ir jei tešla buvo permaišyta...
Nome, aš kepu keramikiniame 20 x 30 cm inde

vasarėja, o tešlą tikrai atsargiai maišei? Nes ją permaišius keksiukai gaunasi guminiai... Aš visuomet naudoju tik Dr. Oetker kepimo miltelius - man jie geriausi...
sviesiaplauke_as, tiesiog reikia apkepti maltą mėsą be jokių priedų - jeigu reikėtų priedų taigi taip ir būtų parašyta...

Dakie, padažo reikia pilti tik apatiniams sluoksniui, kad pasidengtų dugnas... Indelis nedidelis - 280 - 300 g. Beje, kai neturėjau paruošto padažo, tiesiog susmulkinau nedidelį indelį konservuotų pomidorų ir pabarsčiau druska, pipirais bei Santa Marijos Viduržemio jūros prieskonių mišiniu
