Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(Diwa @ 2008 01 02, 19:14)
na nezinau kokie ten dzinsai uz 95lt... buvau su draugu pries sventes gariunuose, kainos  dzinsu buvo apie 150-200lt bent jau tokie kurie jam patiko blink.gif tai uz toki kaina as skaitau jau galima ir parduotuveje rast... arba pamenu kazkada vasara buvom tai vyriskus marskinukus (tokiuose stikliniuose pavilijonuose po geltonais stogais) nusipirko uz 150lt. po savaites siules islakste, o nuvaziaves i akropoli esprit marskinius uz 159lt paeme ir tampo kaip reikian biggrin.gif

as pirkau dzinsus vienoj Klaipedos parduotuvej,bet ne firminej uz 40 lt biggrin.gif o turguj,tai randu sau patinkancius uz 70lt ar pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 12 31, 10:53)
As is "turgininku" esu girdejus, kad i Rietava jie vezta tai, ko kitur nepavyko parduoti ax.gif Pati ten nesu buvus, bet prie progos nuvaziuosiu smile.gif

Aš labai nustebau, kai pamačiau, kad rūbai/batai ir pan prekės Rietave brangiau nei Gariūnuose blink.gif

QUOTE(dark_me @ 2008 01 02, 00:52)
na galu gale galbut jei nieko nerandi tame "normaliame" turguje, tai gali pavaikscioti po sendaikciu turgu  thumbup.gif  (to mes ten ir vaziuojam)

Mes dažniausiai taip pat dėl to važiuojam drinks_cheers.gif Dar mašinų detalės nerbangios bigsmile.gif
O dėvėtų rūbų dalyje parduodama daug naujų rūbų thumbup.gif
Atsakyti
megstu ten uzsukti biggrin.gif
Atsakyti
Rietavo turguje esu buvusi tik jau senai, bet is ten nesioju striuke, normali tik kisenese pamusalas isplyso.Na kas liecia parduotuviu, Vero Moda, Apranga ir kt. ten as galiu pirkti ir perku tik, kai ispardavimas yra, kitaip nesamone, tokia kaina moketi uz drazbuzi ar batus.Bet dazniausiai perku turguje.
Atsakyti
Kažkaip nelabai apsiperku ten .. blush2.gif
Atsakyti
perku blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Ka jus manote apie situos dzinsus "Diesel" firmos?
Atsakyti
Uzsuku i turgu, bet dazniausiai gryztu tusciomis, nes kartais parduotuvese per ispardavimus kainos buna kur kas prieinamesnes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(margoruta @ 2008 01 10, 17:21)
user posted image
Ka jus manote apie situos dzinsus "Diesel" firmos?

Man asmeniskai nepatinkai dzinsai kurie i apacia isplateja ax.gif bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
kartas nuo karto apsiperku gariunu turguje: mazyliui pizamytes, maikytes, pedkelnes medvilnines, sau ivairiu maikyciu ir golfyciu esu pirkusi...manau nesvarbu, kur perki, svarbu ka perki...ne kiekvienas isgali pirkti parduotuvese, kai nebuna ispardavimu.
Atsakyti
aš tai pat užsuku smile.gif neseniai nusipirkau gražų paltą wink.gif labai smagiai nešiojasi:)
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 01 10, 23:22)
aš tai pat užsuku smile.gif neseniai nusipirkau gražų paltą wink.gif labai smagiai nešiojasi:)

ir kokios dabar paltu kainos turguje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2008 01 11, 01:34)
ir kokios dabar paltu kainos turguje? ax.gif

Speju, kad panasios kaip bazese (gal siek tiek brangiau - sakau taip, nes pati esu pirkus turguj megztuka,o bazese jis kokia 15Lt pigiau buvo doh.gif ). Pernai su vyru ieskojom bazese man paltuko, bet taip ir neatradom grazaus ir tinkamo, o kainytes nuo kokiu 200Lt uz plonesni iki 400Lt gal. Man patiko toks klubus truputi dengiantis, tai kainyte buvo apie 350Lt rodos. ax.gif
Atsakyti