Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(raudoni bateliai @ 2010 09 27, 21:25)
Perku "Skinijos" kojines, įdomesnės pėdkelnės ten būna pigiau nei mieste ir net įvairesnių kartais galima rasti, taip pat kartais paprastus baltus/juodus/pilkus golfiukus, manikiūro įrankius dar (tokių gerų, kaip aptikau turguje, niekaip nerasdavau miesto pardėse)  ax.gif

Kurioje vietoje, gal galite parasyti?
Kad nebutu poster_offtopic.gif Kojines, pedkelnes, apatini trikotaza tikrai galima pirkti. Vaikui - dzinsu, bliuzonu, palaidiniu... Kartais galima uztaikyti ir koki idomesni rubeli ar batus, bet tada reikia susitaikyti su neturgine kaina.
Atsakyti
Na ta neturgine kaina ir mane savaitgali sokiravo, buvau gariunuose ir ieskojau batu, radau vienus patinkancius, bet kai kaina pamaciau, tai net negera pasidare blink.gif , 890 Lt, tipo is italijos, nu bet tai perkant turguj tu net jokios garantijos negauni, parduotuvej kainos vos ne zemesnes...
Atsakyti
QUOTE(zibute30 @ 2010 10 14, 10:33)
Na ta neturgine kaina ir mane savaitgali sokiravo, buvau gariunuose ir ieskojau batu, radau vienus patinkancius, bet kai kaina pamaciau, tai net negera pasidare blink.gif , 890 Lt, tipo is italijos, nu bet tai perkant turguj tu net jokios garantijos negauni, parduotuvej kainos vos ne zemesnes...

blink.gif blink.gif blink.gif jooooo... Gariunai tuoj bus Armanio partneriai biggrin.gif

Jei i tema kalbet, tai ir as ten perku manikiuro irankius, tiksliau - zirklutes visada. Moku 10-12 lt. Parduotuvej uz 30 pirktas teks ismest lauk - nieko gero.

Dar apatini trikotaza, pedkelnes (tu paciu Golden lady esu prisipirkus gal uz 4-5 lt per ispardavima. Turiu ir parduotuviniu tokiu - niekuo nesiskiria, tik kaina 4 kart didesne biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 14 spalio 2010 - 14:55
QUOTE(tik drugelis @ 2010 10 01, 13:21)
Kurioje vietoje, gal galite parasyti?
Kad nebutu  poster_offtopic.gif  Kojines, pedkelnes, apatini trikotaza tikrai galima pirkti. Vaikui - dzinsu, bliuzonu, palaidiniu... Kartais galima uztaikyti ir koki idomesni rubeli ar batus, bet tada reikia susitaikyti su neturgine kaina.

Visiškai pritariu 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad nemazai drabuziu ir batu parduotuviu savu skyrius ir gariunuose turi, bet as tingiu ten vaziuoti, ilgiausiai ieskoti, ypac saltyje.
Turgus man kartais reikalingas, kai reikia kokiu kojiniu ar pan, bet ir tai paprasciau i maxima nueiti smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kiek gariunuose uzmininku turguje kainuoja kvepalai?
Atsakyti