Įkraunama...
Įkraunama...

Turgus

QUOTE(dontstop @ 2007 06 14, 13:32)
Nežinau, gal dabar situacija turguje pasikeitė (kuo abejoju  g.gif ), bet prieš 10 metų aš už turginius rubus mokėdavau daugiau arba tiek pat, kiek dabar moku už parduotuvinius, o kokybė buvo daug kartų prastesnė  unsure.gif  Prisimenu, batai ilgiau nei mėnesį neatlaikydavo  doh.gif  Paskui nusipirkau batus iš Step topo už labai panašią kainą kaip turguj - 200 lt ir nešiojau juos 8 metus  doh.gif  ir dar nesuplyšo  biggrin.gif Aišku, čia pasisekė labai  ax.gif Bet bendrai paėmus, kokybė parduotuvėse, netgi Maximose, geresnė, mano nuomone  cool.gif Visur yra nekokybišku rubų, sutinku u tuo, bet turguj rati kokybišką daug sunkiau, negu pardėj  cool.gif
Nebijau, negi Maximose kainos užkeltos?  blink.gif  Taigi ten viskas pigiau grybo  doh.gif
Ir dar, juk kaip tik turgus tuo pasižymi, kad labai vienodi drabužiai, sunku rasti kažką išskirtino, ne?

Situacija turguje tikrai pasikeite, o ir drabuziai dazniausiai buna kokybiskesni nei maximoj..
ir tikrai nemanau, kad kokiam PC drabuziai yra "iisskirtinesnio" dizaino nei turguje...
Be to man baisiai slykstu PC knaisiotis po sumestus i kruva drabuzius ( kaip beje dazniausiai ir buna).. viskas istaskyta ismetyta.. kai tuo tarpu turguje, viskas tvarkingai sukabinta, sudeta ant prekystalio
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 06 14, 13:32)
Nebijau, negi Maximose kainos užkeltos?  blink.gif  Taigi ten viskas pigiau grybo  doh.gif
Ir dar, juk kaip tik turgus tuo pasižymi, kad labai vienodi drabužiai, sunku rasti kažką išskirtino, ne?

Tikrai uzkeltos 4u.gif Uz kostiumeli(sijonelis+svarkelis) sumoki netoli 150-200lt. Megztinio be 70lt neikasi(siaubiakas, ne megztinis, tik varnu gasdinti), o bateliai irgi kainuoja apie 200lt. Vyras pries menesi irgi Step tope nusipirko jau atpigintus kedus uz 200lt. Po menesio ju padai skilo blink.gif Turejom cekuti-nunesem, deja, pretenzijas musu tebutu prieme po 14 dienu... Nuvaziavom i Gariunus uzpraeita sekmadieni-tokie patys kedai, tik spalva kita-70lt g.gif Kiek jie laikys-bus matyti, bet bent jau negaila bus tu litu ismesti. Dar apie batus-pavasari nusipirkau odinius batelius uz 100lt, kita ryta bendradarbe atejo su tokiais pat doh.gif Issikalbejom-ji pirkusi parduotuveje per ispardavima uz 270lt(dziaugesi, kad pigiai, nes be ispardavimo jie kainavo 370lt) doh.gif Tai tik susinervavo moteriske, kai pasakiau savuju bateliu kaina biggrin.gif
Del rubu vienodumu-kadangi jau esu turgaus "liute" nail.gif , tai zinau, ka kur pirkti, kad nesutikciau tokiu paciu kur gatvej mirksiukas.gif Neperku jokiu a la vardiniu atveztiniu rubu, jokiu turkisku ar kinietisku schmoll.gif Perku lietuviu siuvykleliu siutus kostiumelius, kostiumus, sijonus, palaidines-pati prekeive maloniai pasako-sitas rubas lietuviskas, tas-lenkiskas thumbup.gif Kadangi nesu kuda, tai man patinka bent jau optiskai suliekneti originaliu rubu pagalba, nes mano dydziu rubai parduotuveje-tai tragikomedija, pritaikyti tik kokioms senems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 06 14, 13:53)
Tikrai uzkeltos 4u.gif Uz kostiumeli(sijonelis+svarkelis) sumoki netoli 150-200lt. Megztinio be 70lt neikasi(siaubiakas, ne megztinis, tik varnu gasdinti), o bateliai irgi kainuoja apie 200lt.

Pakomentuosiu tik šitą dalį 4u.gif
Na, kiek pirkdavau Maximose (buvo toks piniginių sunkumų periodas), tai mokėdavau už kelnes 10 - 40 lt, už sijonus 25 - 50 lt, už maikutes 2 - 15 lt, švarkai 40 - 50 lt, megztinių nepirkdavau, nes pati mezgu, bet po 30 lt tikrai čiupinėjau g.gif , palaidinės 10 - 30 lt 4u.gif Paskutinį kartą pirkau maždaug prieš mėnesį paprastą juodą klasikinį sijoną (reikėjo laidotuvėm), pirkau Maximoj, nes skubiai reikėjo, važiavau po darbo, o kadangi iki 22 val dirbu, tai tik Maxima tokiu metu dar dirbo. Tai mokėjau 30 lt smile.gif Prie to pačio prigriebiau marškinėlius už 30 lt, basankes už 30 lt ir rankinę už 40 lt 4u.gif
Sorry už off topą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 06 14, 14:29)
Pakomentuosiu tik šitą dalį  4u.gif
Na, kiek pirkdavau Maximose (buvo toks piniginių sunkumų periodas), tai mokėdavau už kelnes 10 - 40 lt, už sijonus 25 - 50 lt, už maikutes 2 - 15 lt, švarkai 40 - 50 lt, megztinių nepirkdavau, nes pati mezgu, bet po 30 lt tikrai čiupinėjau  g.gif , palaidinės 10 - 30 lt  4u.gif 

Cia gal skonio reikalas tongue.gif Vyro dukrai motina vis perka rubus is Maximos, tai kai as pamatau-ismetu visus lauk, nes man geda toki nubrizgusi, bespalviniais rubeliais vaika vestis kur i miesta, vezam i turgu apipirkti.
Bet kaip minejau, cia kiekvieno reikalas ir stilius mirksiukas.gif Svarbu, ne nuogi vaikstom thumbup.gif Beje, rankinuka Maximoj irgi uz 40lt nusipirkau-kiba tas pats bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 06 14, 14:37)
Cia gal skonio reikalas tongue.gif Vyro dukrai motina vis perka rubus is Maximos, tai kai as pamatau-ismetu visus lauk, nes man geda toki nubrizgusi, bespalviniais rubeliais vaika vestis kur i miesta, vezam i turgu apipirkti.
Bet kaip minejau, cia kiekvieno reikalas ir stilius mirksiukas.gif Svarbu, ne nuogi vaikstom thumbup.gif Beje, rankinuka Maximoj irgi uz 40lt nusipirkau-kiba tas pats bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man kaip tik atrodo kad turgui brangu, o as kadangi megstu paprastus rubus be uzrasu, be rastu ar kailiu imitaciju sintetiniu tai net neziuriu i ta puse. As bijau i ji uzeiti - baisu kad apvogs, koks prisigeres kiaule prisikabins ar griebs uz kur nors.
mano akimis ziurint, ten net spalvos nesuderinamos drabuziu , batu..
Isskiriu tik apatini trikotaza, kurio galima rasti tikrai ivairaus ir pigaus.

Beje, cia skaiciau vienos forumietes retorini klausimuka, ar geriau pirkti brangias liemeneles ir nesioti 3 - 4 metus, ar keisti kas puse metu, tai mano poziuriu geriau keisti daznai - tegu nusiskalbia, bent neatsibos biggrin.gif ir garderobas atsinaujins dazniau

Atsakyti
QUOTE(Žvaira sraigė @ 2007 06 14, 22:56)
Man kaip tik atrodo kad turgui brangu, o as kadangi megstu paprastus rubus be uzrasu, be rastu ar kailiu imitaciju sintetiniu tai net neziuriu i ta puse. As bijau i ji uzeiti - baisu kad apvogs, koks prisigeres kiaule prisikabins ar griebs uz kur nors.
mano akimis ziurint, ten net spalvos nesuderinamos drabuziu , batu..
Isskiriu tik apatini trikotaza, kurio galima rasti tikrai ivairaus ir pigaus.

Beje, cia skaiciau vienos forumietes retorini klausimuka, ar geriau pirkti brangias liemeneles ir nesioti 3 - 4 metus, ar keisti kas puse metu, tai mano poziuriu geriau keisti daznai - tegu nusiskalbia, bent neatsibos biggrin.gif ir garderobas atsinaujins dazniau

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 06 13, 14:16)
Na gal ir tikrai gėda. Nes bent jau man iš karto kyla asociacijos su nekokybiškais rūbais, originalų kopijom, dažnai net neskoningumu. O va second hande ne gėda pirkti biggrin.gif

O man tai visai negėda
Atsakyti
Turguj dažniausiai rūbai mažesni 2 išmierom. Rankovės per trumpos. Nepatinka turgus, nebent vaikam ax.gif ką nors nedidelio.
O ir kokybė nekokia.
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 14, 13:38)
o as planuoju maudymuka pirkti... tai manu gal turguj rasciau ka pigiau nei parduotuvese tikrai...tik vat del kokybes nezinau... g.gif

as irgi, vaziuosiu antradieni. gal rasiu ka cool.gif nes parduotuvej radau - 140lt., tai tikiuos turguj ko nors uz mazesne kaina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 15 birželio 2007 - 18:15
as , kai turguje buvau pries keleta dienu ( papinyku pirkau) , tai maciautu maudemuku, tik man reikia su sortukais, ko ten nera, bet jei ieskot kazko , kur nera sortuku , tai tikrai rasit. O del kokybes - per viena vasarele nenusinesios manau.
Atsakyti
Turguje perku džinsus ir kojinaites.
Atsakyti