Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

QUOTE(Gustuke @ 2008 05 17, 13:04)
sūpynėm tvarkyt reikia trijų adept builder smile.gif o paukščiai kokie?tokia raudoni kur skraido? unsure.gif

vo blyn blink.gif iš kur man jų tiek paimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Ten tos raudonos papūgos. Bet aš privedu prie tų sūpynių tris, bet man jie vis tiek netvarko
Atsakyti
pagaliau išsiaiškina kam tas chief reikalingas bigsmile.gif jis prižiūri,kad kaimiečiai dirbtų thumbup.gif
Atsakyti
LiūdnasisParšelis kokius dar puzlius atvertei? rolleyes.gif
Atsakyti
Tai tuos akmenis nuėmiau ir kažkokį "the orchads" ten, kad tipo daugiau maisto gaunu, aš po nakties įsijungiau tai buvo, bet nežinau už ką g.gif
Atsakyti
jie tai mane nervina,medaus nerenka,vaisių nebeliko,tuoj pradės mirti iš bado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 17, 13:48)
jie tai mane nervina,medaus nerenka,vaisių nebeliko,tuoj pradės mirti iš bado  unsure.gif

pažįstmas jausmas lotuliukas.gif man liko 20min kol užaugs medis,tai jau datemps kaip nors drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 17, 14:01)
pažįstmas jausmas lotuliukas.gif man liko 20min kol užaugs medis,tai jau datemps kaip nors drinks_cheers.gif

pas mane ir tas orchad pasirodė thumbup.gif
Atsakyti
Tai gerai thumbup.gif , gal maisto daugiau bus, pas mane tai pilna maisto ir ant medžių kažkaip nemažėja, tik pasidaro mažiau ir vėl tuoj atauga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 16, 23:37)
nevisus gautus vaisius jie sodina, kai kuriuos maistui nuneša rolleyes.gif

As kaip supratau, tai is viso galima tik 3 medzius pasodint. Uztat jeigu po to daugiau vaisiu nukratai, tai juos is sandeli nesa, o ne sodina.

QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 16, 23:51)
Ir dar klausimas, kaimiečiai žvejos kada nors ar ne?

Kazkas su zuvim tikrai turetu but, net viena is puzliu, matosi, susijusi su rykliais. O ir siaip butu gerai, kad zvejot eitu, nes nervina, nu pastoviai to medaus ir vaisiu ner ir ner doh.gif Kazkaip noretusi daugiau maisto saltiniu g.gif

QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 17, 13:09)
Bet aš privedu prie tų sūpynių tris, bet man jie vis tiek netvarko

Tai ten dar techpointu reik nusipirkt. Tiksliau, restoration viena lygi nusipirkt.

QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 17, 13:20)
Tai tuos akmenis nuėmiau ir kažkokį "the orchads" ten, kad tipo daugiau maisto gaunu, aš po nakties įsijungiau tai buvo, bet nežinau už ką g.gif

As pasiziurejau puzlese, tai speju, kad cia kai pasodini tuos 3 medzius g.gif Tipo, ivykdei vaisiu plana biggrin.gif Bet kad daugiau maisto is to butu, tai ne velnio - ant vieno medzio 8, ant kito 9, ant trecio vel 8 vaisiai pas mane biggrin.gif

Parseli, o tu gal gamtos frakcija pasirinkai, kad pas tave maistas greit atsistatineja? g.gif

Bet zinot, turiu pasakyt, kol kas man Villageriu 2 dalis labiausiai patiko rolleyes.gif Nezinau, sitoj man kazkaip kai ko truksta, kai ko visai nereiktu... 2 daly kazkaip ir puzles idomesnes ir suprantamesnes buvo, ir tie maisto saltiniai aiskus. O cia kad pvz. techpointuose net farmingo lygio, tai isvis apakau blink.gif Nu gerai, restoration, tarkim, suprantu - tas pats kas building. Science irgi buvo. Bet kam reikejo isskirt alchemy ir medicine ir dar ta leadership, o neduot visai farming, tai niekaip nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
Ne aš pasirinkau magijos frakciją
Pas mane tai ant vieno medžio 300, ant kitų po 500 ir 600 biggrin.gif
Man irgi antras labiau patiko ir tikrai keista kad farming nėra g.gif
Atsakyti
nu o pas mane medus visai neatsinaujina,vaisiai irgi doh.gif
Atsakyti