Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Nieko naujo, baseiną atidengiau ir neturiu daugiau ką veikt vaisių neturiu. Kažkokia nesamonė, galėtų eit žvejot ar dar ką nors doh.gif
Bereikalo nervavausi biggrin.gif vaisių tik trumpai nebuvo, dabar vėl yra bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiūdnasisParšelis: 17 gegužės 2008 - 20:17
na va be mano žinios dar vienas vaikas atsirado doh.gif nu jau tas tribal chief ax.gif
Atsakyti
Ištvirkęs pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
Gustuke, ziurek, kad paskui jie is bado pas tave nemirtu, kai prisidarysi vaiku daugiau, nei maisto istekliu biggrin.gif
Atsakyti
man tas tikrai nepatinka schmoll.gif paršeli esi jau nusipirkus magic 2levelį?kokia iš jo nauda? unsure.gif

o tai kaip man juos suturėt?juk gamta šaukia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 17 gegužės 2008 - 22:03
Dar nenusipirkau, bet jau ruošiuosi pirkt
Atsakyti
aš renkuosi tarp magic ir alchemy g.gif kodėl čia visuomet prisijungęs vartotojas "ago" tačiau niekada neprisijungia prie mūsų diskusijų rolleyes.gif
Atsakyti
O tai tu dar nė vieno nepasirinkus?
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 18, 00:13)
O tai tu dar nė vieno nepasirinkus?

pasirinkus,pasirinkus magic blush2.gif tik galvoju kieno geriau imt 2level magic ar alchemy paskutinį nusipirkt ax.gif
Atsakyti
Aš tai visų turiu jau po antrą lygį tik magic dabar antrą pirksiu smile.gif
Atsakyti
Nu ir kokio velnio aš čia lindai a??? Nu kaip gi aš be kaimiečių??? Kažkaip įsijungaiu ir taip gerą pasidarė, praeitą vasarą man primena, kaip grajinom abi su dukterėčia.
Na šiandien bikšį pažaidžiau,pažiūrėjau kaip kas ir einu miegot, palikau juos ijungtus, nebaisu kad atsitiks, nieko dar nepadariau doro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 18, 00:06)
kodėl čia visuomet prisijungęs vartotojas "ago" tačiau niekada neprisijungia prie mūsų diskusijų rolleyes.gif

Kad tiesiog skaitau jūsų patarimus ir nelabai turiu ką pridurti, o gal ir nedrįstu blush2.gif
Nors su jumis jau žaidžiu 3-ius villagerius ax.gif
Atsakyti