Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 18, 14:42)
Net ir nesupratau, is tikruju biggrin.gif Siaip man atrodo, lygtais lauzas uzgeso (nors man atrode, kad dar ten buvo like bent pora valandu, kad dar turejo degt g.gif), ir va tenais atsirado mirksiukas.gif

o tai nieko tokio, kad tas laužas užges? unsure.gif kam jis išvis reikalingas?ką jūsiškiai daro?pas mane tik researchina nes daugiau jokios veiklos nėr verysad.gif
Atsakyti
Aš jau ryklius išnaikinau ir žvejot galiu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 18, 14:51)
Aš jau ryklius išnaikinau ir žvejot galiu bigsmile.gif  thumbup.gif

o kaip juos nakinti reikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 18, 14:46)
o tai nieko tokio, kad tas laužas užges? unsure.gif kam jis išvis reikalingas?ką jūsiškiai daro?pas mane tik researchina nes daugiau jokios veiklos nėr verysad.gif

Kad uzgesta, tai nieko baisaus, tik labai ilgai nedegancio negalima laikyt, nes tada jie labai sirgt pradeda. Praktiskai lauzas ir skirtas palaikyti silumai, t.y. kad kaimieciai nesusaltu ir nesusirgtu.

Pas mane kadangi puse ismire (gerai, kad ne nuo bado biggrin.gif, o bent jau nuo senatves biggrin.gif ), tai as dabar irgi visas moteris apniestinau biggrin.gif, o likusius prie researcho padejau, ir viena prie buildingo, kad nors ir letai, bet po biski statytusi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 18, 14:54)
o kaip juos nakinti reikia? unsure.gif

Cia, kiek maciau, viena is puzliu yra. Jauciu, techpointu reikia daugiau nusipirkt doh.gif
Atsakyti
O dar tas tribal chief kai maisto trūksta padėkit ant maisto būstinės ir padaugės
kad ryklius išnaikint reikia turėt magic antrą lygį, sumaišyt dvi rožes ir naują magišką augalą, pas mane tai atsirado kairėj toks naujas
Atsakyti
Išviriau aš tą gėrimą, bet jie pas mane neišsinaikino.
Atsakyti
Tai jie ten vistiek plaukioja, bet eina jau žvejot thumbup.gif
Atsakyti
O kaip jūs atvertėt pirmąjį puzle? Aš antrą ir trečią jau atverčiau bet pirmo niekaip verysad.gif prieš jiem visiem išmirštant buvau ir tą atvertus, o dabar nesigauna verysad.gif
Papildyta:
Ir dar turiu klausimą, kas ten per tablets kur ir vežlių kiautai plunksnos ir t.t. aš nei vieno neradau arba nežinau kad tai reik rinkt ar dar kažką g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 18, 14:58)
O dar tas tribal chief kai maisto trūksta padėkit  ant maisto būstinės ir padaugės
kad ryklius išnaikint reikia turėt magic  antrą lygį, sumaišyt dvi rožes ir naują magišką augalą, pas mane tai atsirado kairėj toks naujas

jei aš nature pasirinkus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 05 18, 15:23)
O kaip jūs atvertėt pirmąjį puzle? Aš antrą ir trečią jau atverčiau bet pirmo niekaip verysad.gif  prieš jiem visiem išmirštant buvau ir tą atvertus, o dabar nesigauna verysad.gif
Papildyta:
Ir dar turiu klausimą, kas ten per tablets kur ir vežlių kiautai plunksnos ir t.t. aš nei vieno neradau arba nežinau kad tai reik rinkt ar dar kažką g.gif

na tai būna atsiranda tie kiautai, plunksnos, koralai ir neši vaiką, kad paiimtų unsure.gif jėga tas tribal chief rimtai maisto moka magiškom galiom sukurt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 18, 14:42)
Oooo, tu ka, ir anas dalis be preferensu zaidei? biggrin.gif
Siaip tai kai paspaudi ant bet kurio kaimiecio, tai tada spausk "details", ir tau atidarys langeli, kur viskas matosi apie ji (kokia sveikata, koks amzius, vardas, lytis, vaikams iki berods 18 metu dar ir tevus rodo, nu ir tie visi "skill preference" yra. Padek varnele kam nori, ir tobulink toj srity). Tiesa, kartais dar reikia atsizvelgt i kaimiecio "likes" ir "dislikes". T.y. jei pvz. kaimieciui, kuris nemegsta "lifting" nustatysi "building" preference, jis tau vis tiek nieko nestatys.

aha,jie ir taip pas mane pakankamai paklusnūs buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 18, 14:28)
na tai būna atsiranda tie kiautai, plunksnos, koralai ir neši vaiką, kad paiimtų unsure.gif

Tai jo jo, aš ir nešu ir grynus ir plunksnas ir vėžlių kiautus ir koralus, bet prie jų dar ten yra kažkoks tablet ar kažkas panašiai, irgi turbūt vaikai turi rinkti, bet aš net neįsivaizduoju kas tai per tablets doh.gif
Atsakyti