Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Nesusišneku aš šiandien su savo kaimiečiais. Nenori jie man tvarkyti vonios. Sudedu aš juos ten, paima po akmenį ir dingsta, vienam atsigerti reikia, kitam pašokti doh.gif trečiam į vandenyną pasižiūrėti. Nesidirba jiems šiandien, matyt jaučia, kad sekmadienis biggrin.gif
Atsakyti
mano vienas kaimietis mirė nuo "work accident" blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 18, 13:37)
vienam atsigerti reikia, kitam pašokti  doh.gif  trečiam į vandenyną pasižiūrėti. Nesidirba jiems šiandien, matyt jaučia, kad sekmadienis  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas gavo tą puzlę kur žaibas nupieštas?
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 18, 13:37)
vienam atsigerti reikia, kitam pašokti  doh.gif  trečiam į vandenyną pasižiūrėti. Nesidirba jiems šiandien, matyt jaučia, kad sekmadienis  biggrin.gif

Pas mane ta pati bėda lotuliukas.gif !! Skirtumas tik vienas - jie neklauso manęs nuo pat pradžių !!! Medžiai lužta nuo vaisių ir nei vienas nenori jų skinti biggrin.gif Jei numetu vonią taisyti, tai eina kelis vaisius nuskina, jei numetu maistą rinkti, tai eina researchinti lotuliukas.gif Tik nusisuku minutei - o ten jau bardakas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ago @ 2008 05 18, 14:03)
Pas mane ta pati bėda  lotuliukas.gif !! Skirtumas tik vienas - jie neklauso manęs nuo pat pradžių !!! Medžiai lužta nuo vaisių ir nei vienas nenori jų skinti  biggrin.gif  Jei numetu vonią taisyti, tai eina kelis vaisius nuskina, jei numetu maistą rinkti, tai eina researchinti  lotuliukas.gif  Tik nusisuku minutei - o ten jau bardakas  doh.gif

nuvesk dirbti ir prie šono pastatyk tą tribal chief,jis prižiūrės darbą,man padėjo ax.gif
Atsakyti
Be to, dar gi reikia "prefference" nustatyt - jeigu scientist nuvesi vaisiu skint, tai aisku, kad jis viena nuskins, ir toliau eis researchint mirksiukas.gif

As atradau viena duru rakta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 18, 14:17)
Be to, dar gi reikia "prefference" nustatyt - jeigu scientist nuvesi vaisiu skint, tai aisku, kad jis viena nuskins, ir toliau eis researchint mirksiukas.gif

o kaip jį nustatyt? blink.gif tai jūs vsos čia už mane daugiau pažengusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 18, 14:08)
nuvesk dirbti ir prie šono pastatyk tą tribal chief,jis prižiūrės darbą,man padėjo  ax.gif

O dabar norėčiau paklausti apie šitą veikėją biggrin.gif Kaip suprantu , jis pagaminamas su tuo raudonu apsiaustu? Bet nei vienas man jo rengtis nenori biggrin.gif !! Hmzz.. o gal žmogelis turi būti be jokių "skills" , kad galėtų juo tapti ?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 18, 14:17)

Kaip atradai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ago @ 2008 05 18, 13:19)
O dabar norėčiau paklausti apie šitą veikėją  biggrin.gif  Kaip suprantu , jis pagaminamas su tuo raudonu apsiaustu? Bet nei vienas man jo rengtis nenori  biggrin.gif !! Hmzz.. o gal žmogelis turi būti be jokių "skills" , kad galėtų juo tapti ?

Turi visi iš eilės eiti matuotis tą apsiaustą, net ir vaikai. Ir kažkuriam iš jų tiks
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 18, 14:19)
o kaip jį nustatyt?  blink.gif  tai jūs vsos čia už mane daugiau pažengusios  doh.gif

Oooo, tu ka, ir anas dalis be preferensu zaidei? biggrin.gif
Siaip tai kai paspaudi ant bet kurio kaimiecio, tai tada spausk "details", ir tau atidarys langeli, kur viskas matosi apie ji (kokia sveikata, koks amzius, vardas, lytis, vaikams iki berods 18 metu dar ir tevus rodo, nu ir tie visi "skill preference" yra. Padek varnele kam nori, ir tobulink toj srity). Tiesa, kartais dar reikia atsizvelgt i kaimiecio "likes" ir "dislikes". T.y. jei pvz. kaimieciui, kuris nemegsta "lifting" nustatysi "building" preference, jis tau vis tiek nieko nestatys.

QUOTE(ago @ 2008 05 18, 14:19)
Bet nei vienas man jo rengtis nenori  biggrin.gif !!

Kazkuris vienas visada buna apsirenges. Pas mane pvz. jau numiro pirmasis sefas, tai dabar apsiaustas vel prie amfiteatro stovi, reikia vel visus is eiles prie jo nest ir matuotis.

QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 05 18, 14:25)
Kaip atradai? bigsmile.gif

Net ir nesupratau, is tikruju biggrin.gif Siaip man atrodo, lygtais lauzas uzgeso (nors man atrode, kad dar ten buvo like bent pora valandu, kad dar turejo degt g.gif), ir va tenais atsirado mirksiukas.gif
Atsakyti