Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 18, 20:54)
linksmumui tai rinkau tris tas kur aukštai,oranžines. geriau jaučiasi nuo trijų violetinių, va dar atradau,kad sumaičius tris rožes romantikos užsimano,limpa prie visų iš eilės  lotuliukas.gif

oi, nigaliu, žvengiu garsiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif einu romantikos gamint biggrin.gif
Atsakyti
nejuokinga bus kai vaikų prisidarysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 18, 21:54)
linksmumui tai rinkau tris tas kur aukštai,oranžines. geriau jaučiasi nuo trijų violetinių, va dar atradau,kad sumaišius tris rožes romantikos užsimano,limpa prie visų iš eilės  lotuliukas.gif

sumaišiau tris orchidėjas ar ką ten tai nepatiko,pusė sveikatos dingo doh.gif man iš tų žolių tik nuodai gaunas visoki unsure.gif
Atsakyti
man tai kuo toliau,tuo įdomiau darosi su tom žolėm hihihi.gif
Atsakyti
O pas mane viena dvynukų susilaukė bigsmile.gif
Atsakyti
va pas mane jau užgeso laužas, tai kai atvės paimsiu tą kristalą rolleyes.gif
Atsakyti
pas mane tai irgi jau tuoj užges
Atsakyti
mano laužui dar devynios valandos liko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 18, 21:11)
bet anksčiau vaikai negalėj žolių rinkt,aš jau bandžiau,čia matyt po kažkurio lygio atsirado  bigsmile.gif

ką tik kažką išviriau,tai kaimiečiai paragavę rėkė "Blannesamagawa loomajoobamoga!!!"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gal kuri jų kalbą suprantat?  lotuliukas.gif

Ane? Nezinau, nebandziau. Cia cheatuose perskaiciau, isbandziau, ir man suveike biggrin.gif

Jo jo, buvo ir pas mane toks biggrin.gif Lakste kaip padegta subine lotuliukas.gif Kazkaip toj vietoj prisiminiau anekdota apie traktorista, kuris tokio pilstuko isgere, kad atsiriaugejus jam fufaike uzsidegdavo, tai jis islipdavo is traktoriaus, ir kad uzgesint, pradedavo ant zemes voliotis lotuliukas.gif

QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 18, 21:35)
o dabar prigėrę pradėjo voliotis purve ir statyti smėlio pilis,suvaikėjo chebra  lotuliukas.gif

Va va, sakau - kazkokio pilstuko ryskiai prigere tie kaimieciai lotuliukas.gif

QUOTE(Rose Prick @ 2008 05 18, 21:54)
sumaišius tris rožes romantikos užsimano,limpa prie visų iš eilės  lotuliukas.gif

Ane? bigsmile.gif Reik isbandyt lotuliukas.gif

QUOTE(Jurate0111 @ 2008 05 18, 22:13)
O pas mane viena dvynukų susilaukė  bigsmile.gif

Oho, greitai bigsmile.gif

QUOTE(Gustuke @ 2008 05 18, 22:29)

Pats jis neatves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 18, 22:37)

Jo jo, buvo ir pas mane toks biggrin.gif Lakste kaip padegta subine lotuliukas.gif Kazkaip toj vietoj prisiminiau anekdota apie traktorista, kuris tokio pilstuko isgere, kad atsiriaugejus jam fufaike uzsidegdavo, tai jis islipdavo is traktoriaus, ir kad uzgesint, pradedavo ant zemes voliotis lotuliukas.gif
Va va, sakau - kazkokio pilstuko ryskiai prigere tie kaimieciai lotuliukas.gif

vsko gali būt,reikės dažniau jiem to gėralo išvirt lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kaip reikia atvėsinti laužą?
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 05 18, 21:29)

O dar reik atvėsinti? verysad.gif pas mane nebedegė, jokių brylikų nerado ir uždegiau per naują verysad.gif tai gal reikėjo atvėsti?
Mergaitės, o kaip atversti ketvirtą puzlę? blush2.gif
Atsakyti