Ir vėl per naują žaidžiu, bet jau pasimokiau, ilgiau ne 8 valandom nepaliksiu aš jų įjungtų
eina šikt nesikeikiant
per naktį buvau palikus, ir nieko nenutiko, tik kad be maisto ir ugnies sėdėjo biškį visi apsirge. Tai viską padariau atsikėlus ir palikau toliau įjungtą. Na ir ką, ruošiausi jau iš namų išeit, galvoju pažiūrėsiu dar, atsidarau, o ten kažkoks užrašas net neperskaičiau kas ir visi išmire
nu taip supykau kad...
Ir vėl per naują žaidžiu, bet jau pasimokiau, ilgiau ne 8 valandom nepaliksiu aš jų įjungtų
QUOTE(shwiesulka @ 2008 05 19, 13:11)
Anose dalyse tai man pora sykiu yra taip buve, tai atsirado Island Event, ir nauju vaikuciu ant plausto uznese 
tai vadinasi man negresia išnykimas
Na, kad is naujo neteks pradet zaist, tai negarantuoju
Tiesiog siaip turetu taip buti, nes zaidimas pats kazkaip "mato", kad tavo populiacijai ner kaip daugintis. Nu jeigu nesulauksi plausto, kol bobutes ismirs, zinosi, kad is naujo teks pradet zaist
nu neduok die,reikės iš naujo pradėt 
Papildyta:
o tu taip ir nepasakei kaip laužą atvėsinti
Papildyta:
o tu taip ir nepasakei kaip laužą atvėsinti
Laužą reikia liet vandeniu ten kur ant uolų bėga
Nu ir kam pasakei dabar
Butu pati sugalvojus, butu idomiau buve
Daugiau nieko nesakau, tyliu
aš vistiek nebūčiau sugalvojus
Mano chebra pradėjo atstatinėti kitus namukus
As tai gatava savo kompa per tvora ismest
Grizus po darbo isijungiau villagerius, apsidziaugiau pamacius, kad maisto jau virs 10 000, techpointu virs 150 000, ne viens nepadvese is bado (nu tik 2 nuo senatves) - nu galvoju, dabar tai pagyvensim
Ir zaraza, kompas kazko strigt pradejo. Nu bet taip ziauriai, kad visi kaimieciai pakibo, ir teko restarta daryt
Ir spekit, ka
Ogi isijungiu - o ten maisto 1500, techpointu 70000. Nusimuse viskas
Nu negaliu, gatava suest as sita kompa
O pas mane ką tik atplaukė vienas vyriokas iš kitos salos pusės, nors gyventojų yra pakankamai
Merginos help, kaip priversti kurį nors lipti ant to lifto, nes nei vienas net neuspranto ko aš iš jų noriu, nors liftą sutvarkiau.
Irt antrą, ar ju išeina padaryt daugiau negu 13 žmonių?
nu man niekaip, nors jau nuo pirmos dalies ikirtus darymo vaikų sistemą, bet valandą laiko aš vieną prie kito kilonjau ir nieko
Irt antrą, ar ju išeina padaryt daugiau negu 13 žmonių?