Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

Beje, to aplanko, kurį atsiunčiau nekilnokit, nes aš buvau perėjus 15 lygių, sugalvojau tą visą aplanką patogesnėje vietoje pasidėti ir viską gavau žaisti iš naujo.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 08 12, 12:33)
Beje, to aplanko, kurį atsiunčiau nekilnokit, nes aš buvau perėjus 15 lygių, sugalvojau tą visą aplanką patogesnėje vietoje pasidėti ir viską gavau žaisti iš naujo.

man tas pats nutiko, tik gerai, kad nebuvau praejusi 15-os lygiu, maziau siek tiek ax.gif
Atsakyti
Labai greitai baigėsi man Cooking Dash unsure.gif Dabar siunčiuosi Stand O' Food 2.
Atsakyti
Žiadžiau ir aš Cooking Dash. Bet vis neprisiruošiu jo užbaigti ax.gif Daabar žaidžiu Farm Frenzy 2 ax.gif
Atsakyti
Aš tai žaidžiu dabar Go-Go Gourmet 2 - Chef of the Year man patinka, žaidžiau pirmą dalį, o šita dar geresnė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 08 08, 22:21)
Sveikos, nutilę visai jau  g.gif  nejau nieko nežaidžiat? 4u.gif

Aš tai dabar žaidžiu iš reflexive Grimms Hatchery ten reikia tokius dinozauriukus auginti kiaušinius pardavinėti ir pan.Maqn tai įdomus bigsmile.gif šiandien va visą dien
Ir dar užsikabinau už Magic Match Adventures.Šiandien va visą dieną žaidžiu doh.gif
O dėl baksos tai du parsisiunčiau bet irgi antivirusinė kaukia unsure.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos..gal būtumėt tokios malonios ir paaiškintumėte, kaip iš reflexive parsisiųsti norimus žaidimukus?? blush2.gif Būčiau labai labai dėkinga wub.gif wub.gif
Atsakyti
verysad.gif unsure.gif vis dar laukiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2008 08 18, 21:22)
verysad.gif  unsure.gif vis dar laukiu.... blush2.gif

aš tai nelabai žinau blush2.gif bet gal norimus žadimus būtų galima surasti čia http://www.2baksa.net/section/5/ arba čia http://www.mininova.org/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2008 08 17, 22:20)
4u.gif Sveikos..gal būtumėt tokios malonios ir paaiškintumėte, kaip iš reflexive parsisiųsti norimus žaidimukus?? blush2.gif Būčiau labai labai dėkinga wub.gif  wub.gif

Paspaudi ant norimo žaidimo ir pasirenki Download now! O paskui reikės reflexivo rakto, nes ten tik po valandą nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(LiūdnasisParšelis @ 2008 08 16, 09:47)
Aš tai  žaidžiu dabar Go-Go Gourmet 2 - Chef of the Year    man patinka, žaidžiau pirmą dalį, o šita dar geresnė thumbup.gif

atsimenu, kad ir aš žaidžiau, patiko tikrai, bet nežinau, kurią dalį doh.gif tai nežinau ar veta siųstis ar aš jau žaidus lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad 2 dalis tik svieziai pasirode biggrin.gif Manau, kad dar tikrai nebusi zaidus biggrin.gif
Atsakyti