Įkraunama...
Įkraunama...

Tiems, kas mėgsta strateginius žaidimus

OMG, Cake Mania 3 dalis isejo swoon.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 09 11, 23:46)
OMG biggrin.gif Cia kelinta dalis jau skaitosi?  lotuliukas.gif

Bet šitas sunkesnis, ilgiau žaisis thumbup.gif
Atsakyti
Nu as kol kas pirma restorana einu, tai dar nieko sunkaus nematau biggrin.gif Bet siaip fainas jisai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 09 12, 10:00)
OMG, Cake Mania 3 dalis isejo swoon.gif biggrin.gif

Gal kas galit imest i neta si zaidima, nes per baksa net nepavyksta man jo atsisiusti- raso, kad ten trojanas yra , o pazaisti tai taip noretusi unsure.gif
Atsakyti
Keisk antivirusine biggrin.gif
Maniske irgi pastoviai kaukia, kad ten virusas (uninstall.exe), bet pati ta failiuka pastoviai istrina, ir ramu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 09 13, 12:22)
Nu as kol kas pirma restorana einu, tai dar nieko sunkaus nematau biggrin.gif Bet siaip fainas jisai  thumbup.gif

Suklydau, nebuvo labai sunku. Tik buvau strigus ties ta vieta, kur reikia surinkt daugiau taškų už kitą padavėją. Galvojau, kad daugiau tokių lygių bus, bet jau baigiau žaisti. Ir vėl nėra ką biggrin.gif
Atsakyti
As tai dabar su Cake Mania 3 tusinuosi assa.gif
Atsakyti
O aš tai užsikabliavus ant šito biggrin.gif ne tokios lengvos kai kurios lygos
Atsakyti
sveiki gal kas turit programa zaidimams atristi.aciukas didelis
Atsakyti
lotuliukas.gif Vienos programos nera mirksiukas.gif Reikia ziuret konkretu zaidima arba konkretu puslapi, is kurio jis buvo parsisiustas
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2008 09 22, 12:13)
lotuliukas.gif  Vienos programos nera  mirksiukas.gif Reikia ziuret konkretu zaidima arba konkretu puslapi, is kurio jis buvo parsisiustas

yra turejau bet perinstaliavo ir dingo reafleks ar kaip vadinosi nebepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 09 22, 13:28)
yra turejau bet perinstaliavo ir dingo reafleks ar kaip vadinosi nebepamenu ax.gif

Reflexive Patch
Atsakyti