Įkraunama...
Įkraunama...

Belgų aviganiai (griunendaliai)

googa---> Ne Vėtra kartu negywena mirksiukas.gif į swečius kartais atwažiuoja wub.gif. O į parodas tikrai mes norim eiti pioneer.gif
Atsakyti
http://public.fotki....anturis-samban/

Aiko nuotraukytes. smile.gif
Atsakyti
Na belgų mylėtojai,kur dingot? biggrin.gif Gal Vilniuje reiktų meetą surengti Kalėdų proga?Kaip jūs mant?Senokai besimatėm su kai kuriais,o su kažkuo iš vis pirmas kartas būtų?
Tiesa,o kada paroda,ar aš jau pražiosojau? blush2.gif
Atsakyti
Zinau tik tiek, kad Kaune bus paroda sausio menesi 24-25dienomis. Mes dalyvausim smile.gif
Atsakyti
o Vilniuje gruodžio 20-21 d.d.
Atsakyti
Tai kur gi žadėtasis susitikimas? bigsmile.gif Mes norime su visais pasimatyti ir patys pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
Kurgi,o gi niekur,visi tyli.Galėtum bent savo rezultatais pasigirti,nuotraukų parodyti 4u.gif .O susitikimas gal kitais metais bus,na gal ne tik mūsų šunys susirinks,gal kas iš forumo vilniečių norės prisijungti prie mūsų kompanijos bigsmile.gif Maniškė tai surujojo,tai todėl nelabai ir liūdžiu,kad visos tokios pasyvios doh.gif
Atsakyti
Na tai su Naujais visus 4u.gif

Kažkaip paskutiniu metu (būtent rudenį ir žiemą) nedaugelyje parodų dalyvavome, nes jų kaip ir nelabai buvo, tad buvome Caprį užrašę tik į gruodžio 20-21 d. cacibus, nors Capris tuo metu kaip tyčia labai nusišėrė. Nepaisant to, pirmą parodos dieną Capris gavo - ex1, LT CAC, R. CACIB, o antrą - ex1, LT CAC, CACIB, N clap.gif clap.gif Smagu, kad parodoje dalyvavo jau daugiau griunų rolleyes.gif
Atsakyti
Vijune, kaip tavo kleckui Kauno parodose sekėsi? 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo googa: 25 sausio 2009 - 21:32
4u.gif nu, žinok, gerai. Jie tik du griunai su Desta ir tebuvo. Manau, kad kaip pirma paroda jo gyvenime, tai jam tik į naudą. Nors jis ir taip pakankamai drąsiai jautėsi. Skaičiau jo aprašymą, įtariu, kad jis labai teisėjoms patiko, nu jau labai ten jį išliaupsino. Ir charakteris puikus, ir kampai, ir proporcijos, ir galva graži ir t.t. Vienžo, labai perspektyvus. Aš pati irgi taip bandžiau "svetimomis" akimis pažiūrėti, gražus berniokas, gražus. wub.gif Neaišku kaip jis toliau vystysis. Vilniuje kovo mėnesį žada dalyvauti. Mergytė viena irgi buvo atėjusi brolio palaikyti. Bet ji dar kailiuko nepakeitusi, bet manau, kad ir jie susiruoš neužilgo parodose dalyvaut. ax.gif
Papildyta:
Aiko

aš taip iki šiol ir neišmokau, kaip čia nuotraukas įkelti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijune @ 2009 01 25, 22:58)
aš taip iki šiol ir neišmokau, kaip čia nuotraukas įkelti  g.gif

Paziurekit "sunu kinkiniu" temoj, ten Kykute ikele detalius fotkiu talpinimo SM nurodymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai mazyliui su debiutu thumbup.gif
Atsakyti