Įkraunama...
Įkraunama...

Belgų aviganiai (griunendaliai)

QUOTE(Lietuva @ 2008 04 05, 14:11)
Mano draugė turi šios rūšies šunį (2 metų). Pirko čia iš veislyno kažkokio.
Norėtų su jumis susirašyti, gal artimiausiu metu čia apislankys, nes daviau jai nuoroda šitą. Mieli šunys, greiti ir šoklūs kaip velniukai.

labai puiku,tegu parašo,gal išeis susitikti,padidėtų mūsų gretos thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif nejau griunų šeimininkai taip nemėgsta bendraut g.gif

taigi galiu pasigirti, jau buvom pirmoj dresūroj pas Ieva thumbup.gif mano mažylė kuo puikiausiai mokosi wub.gif komanda atlieka iš pirmo karto (beje ji dešrelių vergė) tikrai nuostabus, protingas ir visiškai nebailus šuo thumbup.gif pranoko mano visus lūkesčius, įsimylėjau...
Na o kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Smagu, kad jau dresuotis pradejot. Kuo anksciau tuo geriau. Dabar ji paklusni,bet palauk, tuoj paauglyste kai uzeis, dukimai tik bus galvoj ir visas paklusnumas isgaruos(juokauju) biggrin.gif
Is tikruju griunai nuostabus sunys, daug dirbant su jais galima geru rezultatu pasiekti.Saunuoles, taip ir toliau. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na kažkaip man atrodo kad ir dabar ji gan paaugliukė smile.gif bet kaip ir sakiau- dešrelės visagalės
Atsakyti
Sveikutes rolleyes.gif
Suprantu, kad sitame forume dalyvauja tik tie, kurie prijaucia "belgams". Man ir paciai jie asmeniskai patinka thumb_yello.gif Ir cia istatytos labai grazios ju foto...
Taciau noreciau uzduoti klausime ne i tema: gal jus ka nors girdejote apie olandu aviganius, o tai ieskau apie juos informacijos ir niekur nerandu. Galvojau, gal kaip "giminaiciai" ka nors girdejote ?
Atsakyti
Sveikutes, gal zinote kas siuo metu, arba greitu laiku tures griunendaliu mazyliu? Miestas, ar salis, tuo labiau kaina nera svarbi.. svarbu geras, geru dokumentu sunytis smile.gif dekui.
Atsakyti
Gerų dokumentų šunytį rasi tik ilgai pasidomėjus veisle ir bendraujant su veisėjais. Kitaip kodėl jie turėtų tau jį parduot kai yra patikimų šeimininkų?
Atsakyti
na viska suprantu.. veisle as domiuosi jau gan seniai, bet taip asmeniskai griunendaliu veiseju nepazistu. schmoll.gif
Atsakyti
Visada galima kontaktuoti su veisėjais ir pabendrauti:
www.dakota.aiva.lt (mano smile.gif )
www.griunai.mobi
www.landsyrai.lt
Atsakyti
Kažkaip visai mūsų Lietuvos griunendalių mylėtojai apmirė, keista, nes griunendaliukų gi daugėja biggrin.gif Prikeliu temą ir ta proga įkeliu keletą naujų mūsų mažiaus iš Italijos foto lotuliukas.gif Pavadinom Lokiu, prašau susipažinti 4u.gif Dabar šiek tiek jau labaiu ūgtelėjęs nei nuotraukoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(googa @ 2008 10 01, 22:47)
Kažkaip visai mūsų Lietuvos griunendalių mylėtojai apmirė, keista, nes griunendaliukų gi daugėja  biggrin.gif Prikeliu temą ir ta proga įkeliu keletą naujų mūsų mažiaus iš Italijos foto  lotuliukas.gif  Pavadinom Lokiu, prašau susipažinti  4u.gif Dabar šiek tiek jau labaiu ūgtelėjęs nei nuotraukoje  ax.gif

Koks gražutis,tikras lokiukas wub.gif
Tema prisnūdusi g.gif ir Xena savo mažylių neparodo... mirksiukas.gif
Mano horizonte šmėkščioja Veltė ir Vėtra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maidana @ 2008 10 02, 07:36)
Koks gražutis,tikras lokiukas wub.gif
Tema prisnūdusi g.gif ir Xena savo mažylių neparodo... mirksiukas.gif
Mano horizonte šmėkščioja Veltė ir Vėtra smile.gif

Tai ma atrodo Vijunės šuniukus galima laisvai čia pamatyti: www.griunai.mobi 4u.gif

Apačioje įdomumui nuotraukos iš specializuotos belgų aviganių griunendalių parodos, vykusios Suomijoje 2008.07.19, kurioje dalyvavo ir mūsų šunys bei laurus skynė mūsų Kapris blush2.gif biggrin.gif

Šioje parodoje dalyvavo viso net 196 griunedaliai bigsmile.gif

Pirmoje nuotraukoje mūsų Kapris pozuojantis ringe per teisėjo apžiūrą smile.gif

Antroje nuotraukoje matosi menka dalis mūsų Lunos konkurenčių, beje ir Lunytė šiek tiek matosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 21 spalio 2008 - 10:48