Ir mane gerokai erzina dvi jau baigiančios užknisti frazės: "moteris (vyras) neslepia... " ir "moteris (vyras) atvira(s)...."
O mane 3-ioji pasakojimo dalis nuvylė
. Toks jausmas, kad, tempia gumą ir nelabai ką turi rodyti "į temą". Taigi, pakeliui papasakoja ir apie Maroką. Kaip jau minėjo kažkuri forumo dalyvė, panašu į kelionių vadovą. Detektyvo vaidmuo labai labai neaiškus. Ir šalia detektyvo ten vis tokia mergina pasimato - gal jis tiesiog "prasitusti" per Maroką nusprendė?
Ir mane gerokai erzina dvi jau baigiančios užknisti frazės: "moteris (vyras) neslepia... " ir "moteris (vyras) atvira(s)...."
QUOTE(Vasara @ 2005 04 30, 20:13)
Kiek buvau supratus tai per 4 dalis turėjo parodyt, o dabar ar tik ne per 6. Šiaip jau nusibodo laukt kas čia bus, pvz. ana serija tikrai kelionių vadovas po Maroką. O to lenkų detektyvo išvis nesuprantu ką jis nuveikė gero..
Va, kol parašiau postą, tai gavosi, kad tik pasikartojau.
Vasara,
na mane irgi erzina, kalba kalba, nieko dorai ir nepasako, i kazka bando "uztempti" tai as, kaip kokia durniuke laukiu kitos savaites, kad gal jau vel ka nors tikrai aiskaus parodys, ir vel tas pats is naujo.
ir siaip tai man pasirode, kad giedres istorija baigsisi ne taip jau gerai
man ypatingia pagailo tos angles, kuria atstume jos pacios mergaites,pasakiusios, kad ji joms mirusi
siaubas, kaip pagalvoji, ka tenka motinai iskesti-kaip ir palaidoti gyvas dukras
oi negaliu, sirdy suspaudzia pagalvojus
vis tik viliuosi, jog giedres istorija tures tikrai laiminga pabaiga. manua, kad kiekveina moteris pries tekedama uz to krasto vyru,turi milojona kartu pamatuoti ir tik viena vieninteli kirpti....
vis tik viliuosi, jog giedres istorija tures tikrai laiminga pabaiga. manua, kad kiekveina moteris pries tekedama uz to krasto vyru,turi milojona kartu pamatuoti ir tik viena vieninteli kirpti....
ash jau irgi laukiu nesulaukiu finalo, kuo gi viskas baigsis. Visa istorija manau galejo laisvai sutalpinti i viena laida. Detektyvo vaidmens ash kolkas irgi nesuprantu: plana, kad Giedre turetu suvaidint, kad nori gyvent su vyru, ir kad tam prireiks daugiau laiko nei savaites, galejo sumastyt ir pati Giedre, ishvaziuot su vyru ir vaikais i Europa atseit dirbt detektyvo pagalbos ryshkiai nereikia, nes ish pasakojimo aishku, kad vyras pats nori i Europa, no zodziu
Nu bet vistiek laukiu porytdienos
Nu bet vistiek laukiu porytdienos
QUOTE(mjk @ 2005 05 01, 10:09)
na mane irgi erzina, kalba kalba, nieko dorai ir nepasako, i kazka bando "uztempti" tai as, kaip kokia durniuke laukiu kitos savaites, kad gal jau vel ka nors tikrai aiskaus parodys, ir vel tas pats is naujo.
man ypatingia pagailo tos angles, kuria atstume jos pacios mergaites,pasakiusios, kad ji joms mirusi
siaubas, kaip pagalvoji, ka tenka motinai iskesti-kaip ir palaidoti gyvas dukras
O man atrodo kad baigsis gerai, nes pradžioj buvo sakę, kad patys nežinojo kaip baigsis ši istorija, o ir Giedrė po visko taip ramiai nekalbėtų ir nepasakotų..
QUOTE(safarikids @ 2005 04 30, 20:14)
Dar nepaminejai "Neprabėgus nė...", "Vos po keleto...(savaiciu/dienu/metu)
Koks laidai būtų nuostolis, jei viską` papasakotų per vieną laidą...O čia tempia gumą-o mes visos sėdime kaip prikaltos prie ekrano ir laukiame atomazgos.
Reitingai, visagaliai reitingai...
QUOTE(rasyte31 @ 2005 05 01, 18:22)
Koks laidai būtų nuostolis, jei viską` papasakotų per vieną laidą...O čia tempia gumą-o mes visos sėdime kaip prikaltos prie ekrano ir laukiame atomazgos.
Nežinau ar pastebėjote,bet laiką jie tempia net vartodami tuos pačius išsireiškimus,žodelius,intonacijas.Tuo pačiu stilium varo ten ir Rūta ,ir tas berniukas,kuris siužetus kuria.Žodžiu,nuobodybė.
As taip pat stebiu giedres istorija,tik paskutines laidos nemaciau tv.lt uzstrigo,o kitos galimybes paziureti apart kompo neturiu (gyvenu UK),bet si istorija begalo istempta.
QUOTE(Fanta @ 2005 04 30, 16:59)
Pala pala, kokios BOBOS? Tu cia apie musu forumo mergaites? Fui koks issireiskimas 
QUOTE(lota @ 2005 05 01, 15:17)
Firminių "nuo...iki" frazių yra ir daugiau...